●Four●

19.3K 247 160
                                    


Medyaya kesinlikle bakın.:)Ve lütfen yorum çok yapın ya :(
                       

                ♡Baekhyun♡

"Chanyeol."dedim nefes alış verişlerim hızlanmıştı ve az daha kalbim patlayacaktı.Bu nasıl bir duygu, tarif etmesi çok zor, sadece  şunu söyleyebilirim; Chanyeol'un altında olmak zevklerin en güzeli. Kalbime sertçe darbe yapan şey ise daha hiç bir şey yapmış olmamamızdı.Sonumu şimdiden görebiliyorum.Sonum Chanyeol'un altında zevkle inlerken tahtalı köyü boylamaktı yanlız o köye giderken Chanyeol'u da yanımda götüreceğimden hiç bir şüpheniz olmasın.Yahu ben bir posta ile yetinecek insan mıydım ? Tahtalı köyde bile Chanyeol'un bana çakması için yakasına yapışırdım.Hoş, oda zaten bana alışmaya başlamıştı.Şu an altında olduğuma göre.
Midemdeki pembe kelebeklerim şu an davul sesi gibi gümdüdü gümdüdü çalıyordu,keyifleri yerindeydi çakalların.Chanyeol ve Baekhyun'un birleşme düğününü kutluyorlardı.Azgın fırıldaklarım benim.Onlar orda kutlamaya devam ederken bende sevişmeme devam edeyim.

Chanyeol  ufak dokunuşlarla dudağımı ısıtırken, sıcacık kollarında bedenimi kendine hapsederken bende bu sıcaklığı daha çok artırabilmek için sertleşen penisini okşama başladım.Semserti,taştan farkı yoktu.Onu çok fazla  hissetmek için daha sertçe sıktım.İkimizin penisi şu anda üst üsteydi.Kendimi okşamak yerine onun penisini sıkmak bana daha  çok cazip gelmişti.Chanyeol'un kısık "ahh " diye inlemeleri dudağımın arasından geçiyor tüm iç organlarımı titretiyordu.
İçimin titremesini daha çok şiddetlendirmek için sert penisinden elimi çektim ve  ensesinin arkasından kollarımı çaprazlama birleştirdim hiç zaman kaybetmeden  ağzını bir anda ağzıma gömdüm.Bu yaptığım ateşli hareketin karşılığında kalbimizi artışları daha hızlandı.Üst kısmımız çıplak olduğu için tenlerimizin sıcaklığı hissedebiliyorduk,ikimizde yanıyorduk ve bu  bizi daha sevişmemize davet çıkarıyordu.Biz şimdi alev alevsek,Chanyeol deliğimin içine  sertçe vurduğu zaman ne olacaktı çok merak ediyorum.Tahminlerime göre ikimizde cayır cayır yanacaktık.

"Baekhyun."Nefes nefese dudağımdan ayrılarak söyledi.Gözlerimiz temas halindeydi ve baygınca birbirimizin yüzünü süzüyorduk.

"Dudağının tadı."Dedi hafif yüzü kızarırken.Alt dudağını ısırdı ve bir süre dudağımı seyretti.
"Dudağının tadı çilek tadında."dedi.Gülümsedim.Demek tadım çilek gibi.Çilek tadında olmamın sebebi çok fazla çilek tüketmemdi.Çok severim çileği.Tabi ki de tadım çilek gibi olacak,canım.

Ardından  alt dudağımı dişleri arasına alarak hafifçe ısırdı ve ayrıldı, bunun altında  kalmayarak  dilimin ucuyla onun dudağına bir kaç defa dil darbesi yaptım.Buna dayanamayıp dudağımı ağzına alıp emmeye başladı.

Nefes nefese dudak oynaşmamızı kestikten sonra Chanyeol'un yüzünü avuçlarımın arasına aldım.
"Tenimin tadına bak.Her yerimi dilinle keşfet,ne yapmak istersen yap."dedim ve sonra dudağına sıcak nefesimi üfledim.Chanyeol dudağıma tekrar yapışarak çilek  tadımı aldıktan sonra yavaşça boynuma doğru öpücükler kondurdu. Daha fazla tadımı almasını sağlamak ve sıcacık dilini tenimde daha iyi hissedebilmek için başımı arkaya doğru hafif inlemelerim eşliğinde  kaldırdım.
Chanyeol adem elmasımda dudağını gezdirip  minik minik öpücükler  kondurmaya başlayınca ağzımdan ufak bir inilti koptu ve o anda kalçamı yukarıya kaldırıp onun sertliğine sertçe sürtündüm.Boynum beni en hassas bölgemdir,en ufacık  bir dokunma olunca bende tamamen ipler kopar ve kendimden gecerim,şimdi olduğu gibi.

"Chanyeol..ahh..yala her yerimi."Ağır cüssesi altında kıvranarak inledim.

Chanyeol komutumu aldığı gibi dilini boynumun her tarafını yalamaya başladı.Ve ben eriyordum.Boynumdan ayrılıp  kulak mememi bir süre  emdikten  sonra kulağımın içine dilini sokup çıkardı, sonra tekrar kulak mememi emdi, ciddi anlamda bitmiştim tüketenmiştim.

Sex at the university(ChanBaek- M) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin