●Two●

21.5K 294 454
                                    


♡Baekhyun♡

O tahrik edici günün üzerinde iki gün geçmişti.Ne olmuştu, durun hemen size dedikoduları vereyim.Hadi iki gün öncesine dönelim, nefesinizi bir kaç defa alıp verin zira bundan hiç sorumlu degilim,bilesiniz.

FlashBack.

"Ahhhh,Chanyeol biraz daha sert olsun,ahhh.Parmakların çok rahatlatcı,ahhh."

Madem mükemmel güzelliğimle etkilenmiyordu tahrik edici inlemelerimle onu etkilemeye çalışırdım,bende oyunlar hiç bitmezdi.Mükemmel bir beynede sahiptim,bu arada.Diyorum ya tanrı beni özel bir gününde yaratmıştı.Her yerimde mükemmelik fışkırıyordu.

"Böyle iyi mi,hocam ?" dedi.

Chanyeol'un nefesine boğun beni hemen çünkü nane aroması kokuyor.Tanrım,aklımı kaybetmek üzereydim.Nefesini,çilek tadında olan dudağıma üflesin, lütfen.Ağzındaki nane aroması benim çilek tatlı ağzımla harmanlansın zevk bulsun,lütfen.Ben eriyorum onun dizlerinde,haberi yok.İnsafızlık resmen.

"Ahh..biraz daha sert bastır,parmaklarını göm içime ay pardon anlıma,ahh." O kalın parmakların elbet bir gün içimi girecek, Chanyeol. O gün geldiği zaman,deliğimi parmaklarınla becerirken yüksek sesle inleyecek seni deli edeceğim.

Başımı sağa sola yalandan çevirip tamda istediğim yere getirdim yani penisinin üstüne.Şimdi başım bacaklarının arasındaki o kocaman şeyin üstündeydi.Ve ağzıma daha çok yakındı.Onu ağzıma alıp lolipop gibi emmek yalamak vardı şimdi.Ah ah.Elbet o günlerde gelecekti,şimdi sabırlı olmalıydım.

"Hocam."Dedi,huzursuzca poposunu yukarıya doğru çekip başımı tekrar yavaşça dizlerine kadar getirdi.Chanyeol'u dövmeliyim değil mi ama ? Beni zevkle yattığım yerden kopardığı için.

"Ne oldu, Chanyeol ?" dedim.Yakışıklı suratında gözlerimi gezdirip dilimi yaladım ve hiç ayrılmak istemediğim yerden yani uzun bacaklarından başımı yavaşça kaldırdım.Yavaşça hareket ettiğim anda aklıma şeytanice bir fikir geldi,bu karşılık pis pis sırıttım içimden.Sanki başım dönüyormuş gibi yapıp gözlerimi kapadım ve son hamlem olarak ,"Ah,başım dönüyor."diyerek bir elimi onun koca penisinin üstüne bıraktım ve tutup sertçe sıktım.Gerçekten büyüktü.Avuçlarımın arasında bile taşıyordu.

"Ah..Hocam, ne yapıyorsunuz."Chanyeol aniden oturduğu yerden kalkarak bana doğru döndü.Aptal,şurda bayılıyorum,yahu.Beni şimdi kollarının arasına alıp dudaklarımdan öpmen lazımdı.Yada sertleşmis olan penisini ağzıma dayaman lazımdı.Bu çocukta iş yoktu ve beni deli ediyordu.

"Ne yapmışım?"Yalandan dönen başımın dönmesini durdurup ona bakıp dudağımı büzdüm.Dudağımı büzdüm bari bundan etkilen ve öp beni be adam.

"Ş..şey yaptınız."Yüzü kızardığı için kekeliyordu ve en komiği ise penisini avuçladığımı söyleyemiyordu.Tatlılığı bile çok seksi,vahşi erkeğim benim.

"Ne yapmışım.?"Diye, tekrar sordum.Alt dudağımı dişlerimle hafifçe ezip sonra dilimle dudağımın etrafında gezdirmeye başladım ve sonra oturduğum yerden yavaşça kalkarak ona doğru yaklaşıp kızarmış yüzüne baktım.Kepçe kulakları bile kıpkırmızı olmuştu.Sahi aklıma hiç gelmedi acaba tahrik mi olmuştu?

"Hocam,ben gidiyorum.Burası çok sıcak,terledim."Diyerek kapıyı açtı ve hızla odamdan kaçarcasına çıktı.

Gülmeye başladım.Demek burası sıcak olmaya başlamıştı bundan çıkaracağım sonuç Chanyeol tahrik olmuştu.Piç gibi gülümsedim.Beni altına alacağın günler az kaldı Chanyeol.Bekle sen.

Flashback the end.

İki boyunca Chanyeol benden kaçmış bende onu kovalamıştım.Her bulduğum yerde sıcak temasımı ona sunmustum.Onu kıstırdığım her yerde yüzü kızarmış başını eğmişti.Gerçekten çok tatlıydı ve çok masumdu.Ama masum olmaması gerekiyordu, yakışıklılığıyla herkesi baştan çıkaracak bir tipti,aptal oğlan bunu kullanmasını hiç bilmiyordu.Onu dışa doğru açmak ve vahşice azgınlaştırmakta benim boynumun borcuydu.Bu borcumu layığıyla yerine getireceğımden emindim.Masum erkek hiç tarzım değil, bilirsiniz belki ben azgın kuduruk erkekleri severim.O yüzden derhal Chanyeolu sevdiğim şekle sokmalıydım.

Sex at the university(ChanBaek- M) Where stories live. Discover now