●Five●

15.8K 213 62
                                    


Medya ficdeki Chanyeol♡

                    ♡Chanyeol♡

Dersimiz Fizik'ti ve bilin bakalım  dersimiz kimeydi  ?

Bay azgın  mükemmel,Byun Baekhyun.

Beni zorla baştan çıkartan, her tavrıyla kendine hayran bırakan,ateşiyle beni kasıp kavuran mükemmel hocam Byun Baekhyun.

Adamda şeytan tüyü var resmen.Nasıl beni himayesinin altına aldı tüm vücuduma ateşe verdi hâlâ anlamış değilim.Aklımı çeldi utanmaz herif  hatta tüm bedenimi kendi etkisi altına aldı ve istilaye uğrattı.Ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gidiyordu ama ben biraz çekingen ve utangaç biriyim ona ayak uydurmakta güçlük çekiyorum.Daha doğrusu onun gibi olmada güclük çekiyordum.İtiraf etmeliyim ki daha önce ne bir sevgilim olmuştu nede seks hayatım olmuştu.Bu ikisini hayatıma gecirmeyi hiç düşünmüyordum.Nasıl bir boş akılla yaşadığımı kendime küfürler ederek yaşıyorum bir kaç gündür.Daha doğrusu Baekhyun ile  seviştiğim günden beri böyle olmuşum.
O güne geri dönersek eğer Baekhyun'un deyişiyle deliğini üç defa becermiştim.Ve gerçekten bu benim için mükemmel bir deneyim olmuştu.Azgın öğretmenim bana sekse dair her şeyi anlatıyordu ve bende hızla öğreniyordum.Az da olsa üzerimdeki utangaçlık hissi kalkıyordu biraz zorlansamda.Baekhyun'un azgın tavırlarına karşı yüzüm yırtılıyordu,bunu o istiyordu ve bende ona ayak uyduruyordum, ne  yapayım.

Sınıfta uğultular kesilince anladımki Baekhyun gelmişti.Önümdeki kitaptan başımı kaldırarak ona bakmaya başladım.Vay,bu gün yine nefes kesici görünüyordu ve samimice gülümsemesi güzelliğine güzellik katıyordu.
Siyah dar kumaş pantolon ve siyah bir gömlek giymisti. Iki kumaşta üzerine cuk diye oturmuştu. Vücudunun mükemmel detayları tamamen meydandaydı ekstrada  birde gömleğinin üç düğmesini açmış bembeyaz boynunu ortaya sermişti. Kızıl saçlarına seksi bir hava sunarak dağıtmıştı.
Müthiş vücudunu teşhis ederken ağzım sulanıyordu ve eminimki kulaklaklarım kızarıyordu çünkü yanıyordu.Farkında olmadan dudaklarımı ısırıyordum işte o anda Baekhyun'la bana baktı ve göz göz geldik.Bana yandan gülümseyerek göz kırptı ve masasına doğru yürüdü kalçasını kıvırta kıvırta.Yüzüm yanmaya başlamıştı bile.Bu azdırıcı hareketleri beni zorluyordu.Elimle anlımdaki terleri silip başımdaki siyah kapşonu çıkardım.Sanırım ateşleniyordum.Bu aralar Baekhyun yüzünden hormonlarım yükseklerdeydi ufacık bir dokunuşu bile beni sarsıyor dengemi altüst ediyordu.Ayıptır söylemesi azıyordum ve bu daha uzaktan bir bakıştan olmuştu.Ona biraz dokunmak istiyordum azıcıkta olsa bu bana yeterliydi.Aklıma gelen fikirle defterime bir not yazarak Baekhyun'a doğru ilerledim.
Baekhyun kağıda bir şeyler yazarken yanına vardım ve "Hocam."dedim.
Baekhyun sesimi duyunca önünde gülümseyerek başını bana doğru kaldırdı.Dudaklarında utanmaz bir sırıtış vardı ve ben o dudaklara yapısmak istiyordum.Çünkü çilek gibiydi tadı ve şu an ıslaktı.

Defteri önüne doğru koyup yakınına  gelerek başında dikildim.Sandalyede oturduğu için bir elimi sırtına doğru götürdüm ve parmaklarımla tenini okşadım şekiller çizdim.Titriyordum.Hatta yanıyordum.

Çilek tadını dudaklarıma almak istiyorum.Bir tattım başım döndü yine tattır bana, güzelim.Çilek istiyorum çilek, şeker şeker.

Kağıda yazmıştım.

Baekhyun  önünde gülümseyerek başını kaldırdı ve bana baktı dudaklarını yaladı.Tanrım,eriyorum şu anda.Baekhyun yazdığım kağıda bir şeyler yazarak defterimi uzattı ve kimse görmeden penisimi hafifçe sıktı.Bakın size diyorum bu adam beni çıldırtıyordu,azdırıyor.Bende kalp var ve bu adam beni perişan ediyordu.Hoş,bende onun ateşiyle yanmaya razıydım.
Defterimde ne yazdığını az önce  okumadığım için hemen sırama gectim ve kağıda ne yazdığına baktım.

Sex at the university(ChanBaek- M) Where stories live. Discover now