●Three●

20.2K 256 213
                                    

Baekhyun♡

Chanyeol beklemediğim anda beni koltuğa uzattığı için bende bu zevkli anın tadını çıkarmak için hemen bacaklarımı tamamen açtım ve hınzırca gülümsedim.

Ayol, Chanyeol beni birazdan havalara uçuracak penisimi yalayacak, emecek beni alıp başka dünyalara yollayacak.Mükemmel albenimle süperim şu an.

Bu konuda deneyimli olmadığını bilsemde yinede zevkin tadını çıkarmak için ona güvenmeyi seçtim.Umarım güvenimin içine sıçmaz yoksa onu çok pis döverim.Minik boyum olabilir, zamanında bir saatlikte olsa karete dersi almıştım.Gerçi çok pis dayak yemiştim o cibiliyetsiz meymenetsiz heriften ogün güzel yüzümü morartığından dolayı hemen kareteyi bırakmıştım.Tanrı şahit ya o meymentsiz herif benim güzeliğimi kesinlikle kıskanmıştı yoksa neden ilk dakikada beni pataklasın morartsın.Hayvan oğlu hayvan,bokunda öl.

"Fermuarımı aç ve eline al."dedim,heyecanlaydı.Pembe kelebeklerim şu an uçuşuyor,oynaşıyor eminim şu an birbirlerine sürtünüyorlardı.Aşkım kelebeklerim.

Chanyeol'un ani cesareti uçmuş yerine tekrar utangaç hali geri dönmüştü,söyleyin bana ben şimdi bu kepçüğe ne yapayım ? Gerçekten şu anda dayağı hak ediyor.Kelebeklerim bile şu an sinirli.

"Chanyeol hadisene." Dişlerimi gıcırdayarak sıkarak söyledim,az daha kırılacaktı.

"Utanıyorum." Dedi,başını önüne eğerek.Yanakları al al'dı.

"Hay ben senin utanmanı sikeyim.Az önce seni iştahla yalarken utanmadan zevkle inliyordun. Şimdi ne oldu.? "dedim,az daha sinir krizi gecirecektim.Çünkü kan beynime fışkırmış fokur fokur kaynıyordu.
Saçlarımı yolasım an meselesiydi ya da Chanyeol'un penisini kökünden koparasım an meselesiydi.Bence penisini koparsam daha iyi,güzel yumuşak saçlarıma kıyamam,hem daha yeni kızıla boyamıştım.Övünmek gibi olmasın ama çokta yakışmış hani.

"Tamam,yapacağım."Dedi,nefesini bir kaç defa alıp verirken.Ulan sanki siyasi mesele bu alt tarafı penisimi ağzına alacak ve yalayacak.Bende zevkle inleyeceğim.

"Hadi bakalım,çabul ol çünkü şu an acıyor." Dedim,dudağımı sinirden ısırarak.Siyah saçlarını tutup çekesim vardı şu an.Gerçekten sertleşen penisim zor durumdaydı boşalmaya ihtiyacım vardı.Kepçük olmasaydı eğer şu an kendimi çeker rahatlatırdım.Ancak ben Chanyeol'un ağzını istiyordum.

Chanyeol'un bu sinir bozucu yavaş hareketleri yüzünden başımı uzandığım yerden hemen kaldırıp pantolunum kemerini hızlıcana açtım ve fermuarımı indirdim ardından sertleşen penisimi baksırımdan çıkararak bir kaç defa sıvazladıktan sonra Chanyeol'un eline alması için gözlerinin içine baktım.Şaşkın oğlan.Bi gidişle ben onu sikecektim,öyle görünüyor.Ah ama ben alta olmayi tercih ediyorum.

"Eline al."Dedim,Chanyeol sözümü ikiletmeden hızla eline aldı,sonuda bir oh çektim.Az önce uzandığım yere tekrar uzandım.Heyecanıma içine etmişti bu bay beceriksiz kepçük.

Chanyeol bir kaç defa yutkunduktan sonra penisimi aşağı yukarı doğru yavaşça çekmeye başladı. Az önce yutkurken seksice bana göz kırpan adem elmasında dilimi dolaştırıp yalamak vardı ya neyse.

"Ağzına al ve yala."Dedim,derin derin nefes alırken.Chanyeol başını tamam dercesine salayıp direk penisimin hepsini ağzına aldı.Güzel kelebeklerim aşkına şu an cenneteyim değil mi? Chanyeol'un ağzı sıcacık ve ben az daha aklımı oynatmak üzereydim.Bu çok çok çok iyi.

Başımı arkaya doğru kaldırarak müthiş bir zevkle "Ahhhh."Diye inledim.İnlememle Chanyeol penisimi ağzından çıkarıp tekrar sıcak mağarasına gömdü ve bir " Ohhh"diye inleyerek kalçamı yukarıya doğru kaldırdım.Kıvranıyordum şu an.

Sex at the university(ChanBaek- M) जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें