♂Hoofdstuk 27♀

2.6K 46 12
                                    

Yara

Ik knijp mijn ogen dicht door de vele zonlicht die er op schijnt. Maar dan doe ik ze in een keer open. "Samuel" Zeg ik meteen terug denkend aan gister avond. Als ik om me heen kijk herken ik niks, ik ben in een grote kamer met twee kasten een bureau en een grote bed waar ik in lig. Hij heeft me weer in de steek gelaten.. "Samuel!" Roep ik. Twee seconden later gaat de deur open, Samuel komt renend naar binnen. "Wat is er baby?" Vraagt hij. "Oh eh.. niks, ik dacht dat je me weer in de steek had gelaten" Leg ik uit. Samuel komt dichterbij. "Ik laat je nooit meer in de steek!" Hij komt bij me op bed en knuffelt me. "Gelukkig maar" Fluister ik. 

Na even geknuffeld te hebben, en in Samuel's armen te hebben gelegen vraag ik: "Ga je me nu uitleggen wat er allemaal gebeurd is, ik-ik ben in de war" Ik kijk Samuel aan, onze blikken kruizen elkaar. "De mensen die gister je appartement binnen stormde waren mensen van Sophia, ze wilde je kwaad doen omdat ze weet dat ze me dan het meest pijn zou doen. De ding is dat ik vroeger ook niet onschuldig was, ik deed mee aan drugshandel en gebruikte meisjes voor geld. Tot ik me besefte dat het vreselijk was wat ik deed al die onschuldige meisjes naar Sophia brengen die ze vervolgend naar een geheime locatie bracht waar ze nog meer misbruikt werden. Ik ben toen verhuisd om een nieuw start te maken, een goede start. Na een tijdje hoorde ik van een paar oude vrienden dat Sophia nog steeds doorgaat met wat we jaren geleden deden, ze vroegen me om mee te doen aan een geheim missie om Sophia te stoppen. Dus al die tijd zijn we bezig geweest met de geheime locatie te vinden waar ze al die onschuldige meisjes heen brengt. Ik was zo bang dat ze jou ook daar heen zou ontvoeren, vandaar dat ik Jackson had gevraagd om je te beschermen helaas was dat niet helemaal volgens plan genegen, hij heeft je geneukt en hij werkt ook nog een met Sophia mee.. binnenkort krijg ik hem te pakken en dan betaald die zijn schuld aan mij af, ook al kost het zijn leven!" Samuel houd even diep adem, hij had aan een stuk doorgepraat dat hij nu lucht te kort komt. "Wow.. ik ehm ik wist echt niet dat er zo veel aan de hand was.. ik dacht dat je me zat was en me had verlaten. Waarom vertelde je me dit niet gewoon?" Vraag ik, en probeer nog altijd te verwerken wat ik net heb gehoord. "Het was beter als je het niet wist, anders was je in gevaar. Het was ook een geheime missie dus ik mocht het echt aan niemand vertellen. Maar je moet weten dat ik echt heel veel van je hou Yara, ik heb je de afgelopen 2 maanden zo erg gemist! Ik wilde je elke seconde van de dag bellen of langskomen om je te zien maar dan zou ik je in meer gevaar brengen en dat wilde ik niet" Zegt Samuel. "Ik hou ook heel erg veel van jou, de 2 maanden voelde als een eeuwigheid en het was zo stom dat ik niks van je afwist.. maar ik ben blij dat je weer terug bent" Vertel ik hem dan. "Yes, de ding is alleen we hebben de geheime locatie van Sophia nog steeds niet gevonden.. blijkbaar lokte ze ons in die 2 maanden steeds naar het verkeerde locatie. Ze liet steeds sporen achter met een punaise prikte we steeds de plek waar we de sporen hadden gevonden tot we gister middag zagen wat de punaises vormde.." 

"Wat dan?" Vraag ik, niet wetend wat ik moet verwachten. "Ze vormden jou naam Yara, op de kaart stond met punaises Y A R A, toen ik dat zag wist ik niet hoe snel ik naar jou toe moest komen.. ik was zo bang dat ik te laat zou zijn" Zegt Samuel, en ik schrik er wel van. Wat wilde ze met me doen, wat was haar plan? Ineens vraag ik me al die vragen af. "Wat ze ook van plan was, je hebt me op tijd gered" Zeg ik dan in de hoop de sfeer wat op te vrolijken. 

"Yesss dat klopt, maar kom we gaan naar beneden dan stel ik je voor aan de rest" Zegt Samuel dan. "De rest?" Vraag ik. "Ja, de rest iedereen die mee doet om Sophia te stoppen.. ik heb ze al zo veel over je verteld dat ze niet kunnen wachten om je te ontmoeten!" Ik lach een beetje, door de manier hoe Samuel me alles zo enthousiast verteld. "Dus ik ben een beetje populair" Lach ik als ik de dekens van me af sla. "Nou en of! Je bent heel populair schatje!" Zegt die een zoent me, dan springen we uit bed en lopen naar 'de rest'.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hey guys lang geleden dat ik wat had gepupdate maar here it is! Sorry dat het weer zo lang duurde, ik heb het erg druk gehad maar ik probeer deze weekend nog een deel te updaten!

xx

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora