♂Hoofdstuk 9♀

5.5K 110 13
                                    

Yara

Rond half 10 in de avond word er op mijn deur geklopt. "Wie is daar?" Vraag ik. "Ik ben het, Samuel" Geweldig! Laat het nou precies de persoon zijn die ik de hele dag probeer te ontwijken. "War wil je?" Vraag ik als ik de deur open. "Ik heb zojuist 2 flessen Whiskey gekocht en vroeg me af, zou je mijn drinking buddy willen zijn voor vanavond?" Mijn eerste reactie was, nee! Maar toen dacht eens goed na, misschien is drinken wel mijn oplossing dan vergeet ik even dat ik als iemands afleiding werd gezien. "I'm in!" Zei ik dan, pakte mijn sleutel liep daarna met Samuel mee naar zijn appartement. 

"Zullen we 20 vragen doen? We stellen elkaar om de beurt een vraag en na elke beantwoordde vraag drinkt degene die het heeft beantwoord?" Het enige wat ik nu niet wil is vragen aan Samuel stellen of zijn vragen beantwoorden maar.. "Sure, why not" Antwoord ik en Samuel knikt. "Ik begin wel" Zegt hij daarna en denkt even kort na: "Op welke leeftijd had je voor het eerst seks, en met wie?" Vraagt hij dan. "Dat zijn eigenlijk 2 vragen in een maar oké, op mijn ik geloof 17e met in die tijd mijn vriendje James" Beantwoord ik en neem dan een grote slok Whiskey, die nog al bitter smaakt maar toch naar binnen gaar en een brandend gevoel in mijn keel achterlaat. "Nu ben ik, uhm het zelfde wat jij mij ook vroeg?" Ik kwam even niet op een vraag dus vroeg maar wat hij mij vroeg. "Ik was 16 en het was met F-Fallerie" Hij moest stotteren bij het zeggen van de naam Fallerie naar het lied hem koud hij toonde verder geen andere emoties, en nam een slok. "Wat was je grootste leugen?" Ik dacht even na. "Toen ik 16 was kwam ik een keer dronken thuis en kotste over het hele huis, ik loog tegen mijn moeder dat ik iets had gegeten wat over de datum was.." Samuel grijnsde. "Bad girl" Ik schonk hem geen aandacht en nam een slok. "Wat is je grootste fout tot nu toe?" Samuel dacht na, en daarna keek hij naar de fles in zijn handen. "Ik heb me vroeger toen ik jonger was vaak door mijn zogenaamde vrienden laten mee slepen en heb veel dingen gedaan die vreselijk en harteloos waren" Zuchtte hij en dronk op ritueel, toch vroeg ik me af wat die vreselijke en harteloze dingen zullen zijn geweest. "Waarom was je dronken die avond?" Deze vraag had ik niet verwacht, dus ik moest even slikken in mijn. Hoofd speelde alles zich opnieuw af. "Ik wilde stoer zijn, achteraf gezien was het alles behalve stoer" Antwoord ik veel details achterlatend, en dronk. "Waarom drink je?" Samuel slikte. "Ik eh heb een oude spook mijn leven in gelaten, en dat wilde ik even vergeten" Antwoordde Samuel. "En jij?" Vroeg hij en likte het alcohol van zijn lippen af. "Ik werd iemands afleiding genoemde" Fuck! Ik greep mijn mond vast in de hoop dat ik mijn woorden terug kon nemen naar nee hoor, dat kon niet meer. Samuel keek me vragend aan. "Yara ik-"
"Het is goed Samuel je hoeft het me niet uit te leggen" Zei ik. "Nee, ik bedoelde het niet zo. Ik bedoel we hadden het heel erg leuk samen gister en je hebt me geholpen om niet te veel aan stomme dingen te denken en ja het voelde als afleiding maar dat is het niet meer als twee vrienden die elkaar gezelschap hielden snap je?" Ik knikte ik begrijp dat Samuel het niet zo bedoelde en ik heb het een beetje te hard aangepakt. "Het is al goed, ik snap het" Glimlach ik naar hem. "Gelukkig!"

Even later waren de Whiskey flessen leeg, tot aan de laatste druppel. "Wat gebruikt een wolk als hij jeuk heeft?" Vraag ik dan lachend. "Weet ik veel" Zegt Samuel schouder opvallend. "Een wolkenkrabber!" We schieten allebei in de lach, ik verlies mijn evenwicht van het lachen en val over Samuel heen, hij verliest ook zijn evenwicht en ik val boven op hem op de grond. Onze lippen zijn centimeters van elkaar vandaan. Ik kijk zijn blauwe ogen aan die me smekend aan kijken. Zonder er verder bij te denken druk ik mijn lippen op die van hem.. Samuel's tong dringt mij mond binnen door een kleine opening van mijn lippen. Onze tongen spellen een vurig spel met elkaar wat bij mij alleen maar goede gevoelens opgeveerd!

Ineens haalt Samuel zijn lippen weg, ik kijk hem niet begrijpend  aan het ging net zo lekker! "Ik eh ik zoen niet weet je nog?" Ja dat weer ik inderdaad nog, maar hij zoende zojuist mee?! "Oh ja, klopt" Zeg ik snel, sta op en doe mijn kleding en haar goed. "Ik em, ik moet maar een gaan.."

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Hier is de update voor de weekend aangezien ik morgen te veel huiswerk heb enzo😁hopelijk vonden jullie dit hoofdstuk leuk?

Please Vote & Comment x

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Where stories live. Discover now