♂Hoofdstuk 16♀

4.1K 97 18
                                    

Yara

"Caleb ik denk dat het beter is als je gaat.." Zucht ik bij het horen van Samuel's stem weet ik dat hij woedend is en als ik hem rustig wil krijgen lukt dat me alleen als ik alleen met hem ben. "Nee, ik laat je niet alleen met hem-" Op dat moment draaide Caleb en ik ons om naar Samuel. "CALEB?! Hoe durf je je nog een keer voor mijn neus te vertonen en ook nog eens met haar te zoenen?!" Oké nu snap ik er echt niks meer van, Caleb en Samuel kennen elkaar! Elke persoon die ik hier leer kennen blijkt automatisch Samuel te kennen, het was al bij Cecilia en nu ook al bij Caleb. "Ze had me niet verteld dat ze een vriendje had dus ik pakte mijn kans" Zei Caleb tegen Samuel. "Hij is mijn vrie-"
"OPROTTEN CALEB! En vertoon je nooit meer in mijn zicht!" Riep Samuel en kwam dichterbij. Caleb keek me nu vragend aan: "Het is goed ik red me wel, ga maar" Liet ik Caleb weten hij knikte en liep weg.

"Waarom zat je met hem te zoenen Yara?!" Vroeg Samuel boos. "Ten eerste stop met schreeuwen, ten tweede laten we dit binnen uitpraten ik heb geen zin dat voorbijgaande mensen ons horen schreeuwen naar elkaar" Zeg ik. "Het boeit me godverdomme niet wie ons hoort Yara! Waarom deed je het antwoord me nu!"
"Waarom ik het deed Samuel? Ik deed het omdat jij me een dag samen had beloofd die ik niet kreeg bij de eerste beste geheimzinnige telefoontje was je al weg, en ik twijfelde of jij nog terug zou komen vanavond en toen Caleb me zoende zoende ik hem terug!" Zei ik hem boos, dit keer was ik degene die naar hem schreeuwde. Samuel verstijfde en keek naar de grond. "Caleb is niet wie je denkt dat hij is, beloof me dat je uit zijn buurt zou blijven!" Zei hij en kwam ineens dichter naar me toe hij pakte mijn armen stevig vast wat me pijn deed. "Samuel je doet me pijn" Fluisterde ik bang. "Beloof het me Yara!" Schreeuwde hij, zijn mond was zo dicht bij dat ik nu de alcohol kon ruiken. "Ben je dronken? Je bent dronken hé! Dat verklaard waarom je je zo aanstelt en waarom je zo tegen me schreeuwt!" Samuel zuchtte: "Ik ben niet dronken"
"Tuurlijk, praat met me verder als je morgen weer nuchter bent" Die woorden gezegd te hebben draai ik me om, om naar de ingang van ons flat te lopen. Totdat mijn pols word vast gepakt en ik word omgedraaid. "Draai nooit maar dan ook echt nooit je rug naar me om Yara!" Siste Samuel.
"Weet je wat, fuck you! Ik doe wat ik wil en bij wie ik het wil!" Ik trok mijn pols los en liep naar binnen.

Al snel ben ik op ons verdieping en wanneer ik dichterbij mijn appartement kom zie ik een meisje voor Samuel's deur staan. Het meisje ziet er bang uit maar als ze me ziet probeert ze dat te verbergen. "K-komt Samuel er aan?" Vraagt ze wanneer ik mijn deur van het slot houd. "Ja, die komt er vast aan" Zucht ik, het meisje knikt dankbaar. Ik vraag me af wat zij met Samuel moet.

Eenmaal in mijn bed ben ik er helemaal klaar mee! Samuel en zijn mysterieuze zaken waar hij me nooit een logisch antwoord over geeft. Caleb blijkt hij ook al te kennen, en het meisje dat zojuist voor zijn deur staar? Ik ben er helemaal klaar mee! Zodra hij me de waarheid besluit vertellen kan ik van mening veranderen maar voor nu hoef ik hem niet meer te zien of te horen.

Voordat ik in slaap was gevallen hoorde ik mijn telefoon trillen ik had een sms binnen, ik opende hem.
Cecilia: Hey Yara, voor mij zou het geen echt feest meer zijn nu ik zwanger 😅ben maar Kevin geeft dus een feest op 31 oktober (Halloween) en hij vroeg of je wilde komen? Laat het me weten of je komt en zo ja als wat je verkleed komt!
x Cecilia😘

Een Halloween feest ik weet nog hoe leuk ik het vond om verkleed te gaan en snoep te vragen bij de deuren van mijn buren. Ik was altijd verkleed als een heksje, en mijn moeder als de moeder heks. Op zulke momenten miste ik mijn vader altijd, hij was overleden toen ik erg jong was. Daarom herinner ik me vrij weinig van hem. Ik pak het fotolijstje van mijn nachtkastje en bekeek hem. We waren daar nog zo gelukkig met z'n drieën, jammer genoeg was dat voor kort.
Zo viel ik in slaap met het fotolijstje in mijn handen.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Korter hoofdstuk maar als ik hem langer had gemaakt had ik hem verpest en ja niet elke hoofdstuk hoeft super lang te zijn ofc.
Hopelijk vonden jullie dit hoofdstuk een beetje leuk? Hoe kennen Caleb en Samuel elkaar volgens jullie?

Jullie kunnen hier nu jullie vragen stellen voor de Q&A! Stel zo veel vragen als je maar wilt ze worden allemaal beantwoord!

Please Vote & Comment nogmaals je maakt mij daar heel blij mee! x

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu