♂Hoofdstuk 18♀

4.4K 83 11
                                    

Yara

Het is zaterdag de dag, de dag van het feest en ik twijfel of ik wel wil gaan. Ik ben gister niet naar mijn werk geweest omdat ik me zo slecht voelde, de hele dag lag ik met mijn pluizige pyjama in bed en keek ik naar stomme zielige films. Tranen lopen door mijn wangen als ik me herinnerde dat Samuel weg is en dat ik hem duidelijk heb gemaakt dat hij niet meer bij me terug moet maar eigenlijk is dat niet wat ik wil. Ik moest hem smeken om te blijven of tenminste niet voor zo lang weg te gaan, maar op dat moment was ik te boos en te verdrietig. Hij wilde me niet eens vertellen waar hij heen ging en waarom het ineens zo belangrijk was. Maar het is nu echt voor bij voor goed..

Ik sms Cecilia dat ik niet naar het feestje kom en stap uit bed, wanneer mijn voeten de koude vloer raken krijg ik kippenvel over mijn hele lijf. Ik doe snel mijn pantoffels en ochtendjas aan en loop richting de keuken. Ik maak een kop koffie klaar en daarna ook een boterham, normaal gesproken zal ik verse broodjes bakken of misschien zelfs pannenkoeken maar daar hem ik nu geen zin in. Pannenkoeken daar was ik gek op, maar als ik het me nu voorstel heb ik er geen trek ik. Ik twijfel of het mogelijk komt omdat Samuel en ik vorige week pannenkoeken samen aten.

Even later werd er op mijn deur geklopt, ik liep er zuchtend heen en opende de deur. "Cecilia, wat doe jij hier?" Vroeg ik toen ik Cecilia voor mijn deur zag. "Ik was in de buurt en toen ik jou sms ontving met dat je niet wilde komen vanavond ben ik hier meteen gekomen want girl je gaat echt wel mee ook al moet ik je dwingen of aan je haren trekken!" Zei Cecilia en ze was heel serieus ik vroeg me zelfs af of ze het echt kon menen. "Maar Cecilia ik voel me echt niet lekker, ik kan echt niet komen" Loog ik, nou ja ik ben niet ziek ofzo maar ik voel me echt niet lekker in deze situatie kan ik echt niet leuk een feestje vieren. "Yara hou op met tegen jezelf te liegen want mij houd je niet voor de gek, Kevin heeft me al verteld van Samuel die weg is voor een tijdje en het koste me 1 seconde de tijd om te weten dat je daarom hebt afgezegd maar dat gaat mooi niet gebeuren!"

"Maar ik wil echt niet komen" Zucht ik dan. "En Samuel is niet de reden hoor" Lieg ik. "Yara Hendriks, hoe durf je tegen mij te liegen een godverdomme freaking zwangere vrouw! Draag nu je god damn ass naar je slaapkamer want girl je make-up is uitgelopen en we moeten je helemaal fixen voor vanavond!" Ik moet lachen door de reactie van Cecilia. "Het is geen grap, hup laat me niet langer in de gang staan laat me binnen komen!" Zegt ze en loopt naar binnen, ik sluit de deur en loop achter haar aan naar mijn kamer. "Uhg, ik ga wel vanavond, maar alleen omdat het van jou moet" Zucht ik terwijl ik op mijn bureau stoel ga zitten. "Mooi, ga eerst eens een warme douch nemen en daarna maken we je klaar" Zegt Cecilia en ik knik, ik ga naar de badkamer en laat het bad vollopen met heet water. "Trouwens Cecilia voel je thuis!" Roep ik en steek mijn hoofd uit de badkamer. "Oh dat doe ik hoor!" Zegt Cecilia en sluit mijn koelkast, wat me stiekem deed lachen maar mijn lach verdween vrij wel meteen.

Na een uur in bad te hebben gezeten ga ik naar mijn kamer waar ik Cecilia op mijn bed aantref. "Ik zat eens te denken je wilde als zombie verkleed gaan vanavond, toch?" Vraagt ze dan. "Ja, denk ik" Zucht ik. "Heb je iets dat kapot mag?" Vraagt Cecilia, ik kijk haar vragend aan en knik. Ik pak een veel te strakke leggingbroek en een shirt die ik altijd al lelijk heb gevonden. "Wat ga je daarmee doen?" Vraag ik als Cecilia ze trots oppakt. "Ik heb een schaar en wat rode nagellak nodig" Zegt ze zonder mijn vraag te beantwoorden. Ik knik en pak de benodigdheden. "Top, ik ben zo terug" Terwijl ze weg is ga ik op mijn bed liggen en heb niet eens door dat ik in slaap ben gevallen.

"Opstaan slaapkop, we hebben nu nog een uur tot dat het feestje van Kevin begint!" Ik schrik wakker en zie Cecilia met de kleding in haar handen die ik haar gaf. "En hoe vind je het?" Vraagt ze terwijl ze het laat zien, overal zitten gaten en rode vlekken die op bloedvlekken lijken het is als of iemand dood is gegaan in die kleding. "Ik ga echt niet zo" Zeg ik afkeurend. "Hup aankleden mevrouw, ik heb er 2 uur aan gewerkt dus niet zeuren!" Ze loop de kamer uit terwijl ik me aankleed. Daarna doet Cecilia mijn make-up en voordat ik het wist was het tijd om te gaan.

"Weet je zeker dat niemand me gaat uitlachen door de kleding die ik aan heb?" Vraag ik aan Cecilia als we voor de ingang staan. "Nee waarschijnlijk lachen ze eerder mij uit, een zwangere vrouw die verkleed gaat als vampier.." Zeg ze lachend. "Maar niemand weet dat je zwanger bent dus zo erg is het niet"

Eenmaal binnen zoekt Cecilia Kevin op, terwijl ik rechtstreeks naar de alcohol loop. Een drankje helpt me vast om deze avond te overleven. "Geloof me dat vertel ik mezelf ook altijd en aan het einde van de avond zijn het er een stuk of twintig" Ik draai me om en kijk de jongen die verkleed is als een piraat vragend aan. "W-wat?" Vraag ik, kan hij soms mijn gedachten lezen. "Ik ben Jackson en aangezien mijn ouders me hebben gedwongen om hier heen te komen ben ik opzoek naar normale gezelschap en niet iemand die me verteld dat ik maar een glas wijn moet drinken omdat ik mezelf anders voorschut zet" Zegt Jackson die zijn piraten ooglapje weg deed. "Yara, en ik denk dat je je gezelschap gevonden hebt! Waar drinken we op?"

"Op deze gezelschap!" Lachend duwde we onze glazen tegen elkaar aan en namen daarna een slok.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ten eerste even mijn excuses voor het niet updaten vorige week, ik was niet zo lekker in me vel dus schrijven zat er voor mij niet in. Ik probeer me deze week even weer op te pakken, hopelijk was dit hoofdstuk een beetje leuk? Laat het me vooral ook weten als je dat niet vind :(

Wie the fuck is Jackson? Daar komen jullie binnen kort achter!

Please Vote & Comment x

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Where stories live. Discover now