-30.

253 16 0
                                    

Priznám sa, časť už mám asi dva dni, no bola som natoľko zaneprázdnená (aj lenivá), že som ju akosi nepridala... Prepáčte :) 

Ďakujem za komentáre, aj vote, potešili ma, veľmi :)

*Rita

„Ránko,“ doniesli sa mi do uší prvé slová, ktoré som začula. Zobudila som sa ležiac blonďavému chlapcovi na lakti otočená tvárou k nemu. Niall sa mi pozeral do očí a ja som bola pri ňom schúlená. Pozoroval moje pomaly sa otvárajúce oči a jemne sa usmieval.

Pretrela som si oči a pozrela na ručné hodinky. 8:39.

„Bože.. Ja chcem ešte spať,“ mraučala som. Pretočila som sa tak, že tentoraz som ležala chrbtom k Niallovi, no cítila som jeho hruď na mojom chrbte. Chlapec s farbou očí ako oceán sa nado mnou uškrnul a prehodil cezo mňa prikrývku. Prečo som bola odkrytá? „Ako sa toto mohlo stať,“ krútila som neveriacky hlavou stále si šúchajúc rozospaté oči.

„Neviem, no bolo to fajn. Už dávno som nespal s niekým, kto by ma hrial celú noc.“

Prikývla som. Bolo skutočne príjemné byť na niekom takto pritúlená celú noc s vedomím, že mi od neho nič nehrozí. Pred troma dňami by som sa ešte hádala, že ak by sme spolu spali na jednej posteli, skôr, či neskôr by sa jeden z nás pokúsil toho druhého zabiť, no dnes už nie. Viem, že by sme toho neboli ani jeden schopný.

„Myslím, že aj keď ťa neznášam, túto noc nebudem ľutovať,“ povedala som neisto neustále zvažujúc, či hovorím sto percentnú pravdu.

Znova som sa pretočila k nemu a hľadela mu do jemne ružovkastej tváre. Zrejme ju takúto máva každý deň po prebudení. „Vieš o tom, že si neskutone rozkošný, keď máš ružové líčka?" Usmiala som sa a po jednom ho pohladila.

Blondiak sa zamračil a ruku mi zložil z jeho tváre. „Keyman, ja nemám byť rozkošný! Som chlap."

„Nepochybujem, že nie si," pokrútila som hlavou a znova ho pohladila po líci, „no pre milióny dievčat si najroztomilejšie Írske chlapča na svete." Výsmešne sa usmievajúc som mu pozrela do tváre. 

„Keyman, daj pokoj a nekaz celkom pekné ráno," zavrčal a ruku mi znova zložil. Zachichotala som sa nad jeho zamračenou tvárou. Rozhodne sa mu nepáčilo byť zlatučkým. Po troch rokoch v boybande sa mu vlastne ani nečudujem.  

„Máme strašne zložitý vzťah,"  pokrútil hlavou a nos si oprel o ten môj.

„Čuduješ sa? Ty si si o mne spravil vlastnú mienku a ja sa ti do zadku pchať nebudem.“ Nepozerala som sa mu do očí. Nechcela som pre vlastné dobro. Radšej som zrak upriamila na prikrývku v miestach chodidiel.

„Na mienke o tebe ani nič nemením,“ pokojne mi oponoval a nahol sa nado mňa, pri čom pritisol svoje pery na moje. Chcel sa odtiahnuť, ale nedovolila som mu to. Pritiahla som si ho ku sebe za šedé tričko a on mňa chytil za chrbát. Pretočil sa, aby bol nado mnou a pozeral mi do očí. Sama seba nerozumiem, no keď nič viac, aspoň sa s ním pohrám. „Nechápem, čo posledné dva dni robíme, no páči sa mi to,“ zachrapčal a znova ma pobozkal. Len letmo, pretože sa chcel odtiahnuť, no to som mu hneď zatrhla.

„Nekecaj!“ Pritiahla som si ho ku sebe. Teraz som sa prevalila ja na neho. Ruky som si zamotala do jeho blonďavých vlasov a svoje zase prehodila na jednu stranu. Rozdala som mu pár bozkov a rýchlo sa postavila z postele, aby ma nechytil. Vravím, idem sa hrať.

„To nemyslíš vážne,“ zamrnčal, keď som sa začala prehrabávať kufrom.

„Prečo by som nemala? Makaj z postele, ideme sa najesť a frčíme do Nemecka. Táto izba ma," poobzerala som sa vôkol sebe a zamračila sa, „....deprimuje.“ Na rovných nohách som sa zohla dole, samozrejme, zadkom k nemu. Kútikom oka som spozorovala, ako si zahryzol do spodnej pery. Potichu som sa zachichotala a hľadala niečo prijateľné, 

Unpleasant Surprises (1D-FF) {SK}Where stories live. Discover now