-4.

427 20 4
                                    

 Vedieť z ľudí vytiahnuť to, čo chcem je dobré, no má to aj svoje nevýhody. Jedna z nich je, že pravda niekedy bolí a dozviete sa veci, ktoré možno vedieť nechcete. Horanovi sa určite nepáčilo a nebolo mu všetko jedno, keď sa dozvedel práve odo mňa, kto v ten osudný deň prežil. Avšak, raz by sa to dozvedel, no nie?

-Moje porovnanie a potvrdenie štúdii od Matkina, s chalanmi z 1D. - kúsok na ukázanie pravdy o chlapoch (Dobré rady aj pre iné ženy).

Mám proste navrch, a až teraz si uvedomujem, že ženy predsa o mužoch vedia všetko, presne ako písal Matkin vo svojich knihách. Aj keď je väčšina sveta viac mužská než ženská, väčšina toho ženského sa venuje dešifrovaniu toho mužského všade, kde chodí. A  to čo nám nepovedali matky, sestry a kamarátky, čo sme sa systémom pokus - omyl nenaučili na vlastných sklamaniach, to nám povedali múdre články v časopisoch, ktoré kolujú nočnými stolíkmi, kaderníctvami a inde. No, ženy často zabúdajú, že v hádke s chlapom nikdy nenájdeš riešenie hneď. Žena kričí a kričí a chlap nakoniec odpovie  "Počujem čo hovoríš, ale nedošlo mi to až do hlavy.“ v preklade, jedným uchom dnu, druhým von. Tu je jediné riešenie, čakať tak dva týždne, dovtedy im všetko dôjde. Toto je moja upravená a skrátená verzia slov Matkina a ja s ním na 120% súhlasím.

 -U chalanoch z 1D je dôvod tohto všetkého ešte zväčšený! 

Mužom treba všetko ukázať. Musia to vidieť a pochopiť v skrátenej a zjednodušenej verzií-

A prečo to tu všetko vykladám? Jednoduché!

Milé Directioners. Tu sa dobre odráža Horanova inteligencia. Keď som mu povedala o Amy a o ostatných, ktorí boli v tom aute, nepochopil nič. Automaticky všetko zhodil na mňa, pretože som prežila a nič nedošlo. Nenapadla ho žiadna iná verzia, že by som za nehodu nemohla ja. Že by do nás napríklad narazil nákladiak. Nie, jemu napadla len tá ľahká verzia, Desirée môže za všetko. On je však výnimka vo všetkých smeroch, keďže jemu NIČ nedošlo doteraz. Síce som mu ani ja nepovedala úplne všetko a tým pádom ho nepostavila pred holú a vysvetlenú vec, no mohol sa polovicu dozvedieť z novín. Ja som za nič nemohla!

 Zavrela som word, vstala som od notebooku a išla do kúpeľne. Nie som zvyknutá sa s niekým deliť, a tak som otvorila dvere. To však som zrejme robiť nemala. Stál tam Zayn, len s uterákom omotaným okolo pásu. Dvere som nechala otvorené a hodila sa za roh. Pri pohľade na jeho telo sa mi rozbúchalo mierne srdce. Och, do prčíc, je pekný! Privrela som oči a dýchala. Fajn, teraz tam vojdem a budem v poriadku.-

Môj plán bol zmarený Zaynom, ktorého vyškierajúca sa hlava trčala z dverí.

„Vidím, že ťa privádzam do rozpakov,“ uškrnul sa.

„Len si nefandi. Rukou som ho odsunula na bok a vošla do kúpeľne. Chcel vojsť, no zabuchla som mu ich pred tvárou. Podišla som k zrkadlu a pozorovala sa. Zrazu sa za mnou objavil zase on.

„Táto kúpeľňa má dvoje dverí, ak si zabudla.“ Piče! Radšej som nič nepovedala,  len vzala kefu a začala si rozčesávať červené vlasy. „Hovorí sa, že rusovlásky sú drzé, náruživé a divoké.“

„Tak buď rád, že ma tu máš, možno tvoje domienky vyplním potešujúcou pravdou," usmiala som sa do jeho tváre.

„Niečo by som aj rád otestoval.“ Hneď mi došlo, na čo naráža. Otočila som sa k nemu, keďže stál za mnou s pohľadom zapichnutým na mne.

„Nie si ty len tak náhodou zadaný?“ pritlačila som sa na neho s obočím vystreleným hore.

„Perrie ľúbim, ale dal by som si povedať pri tebe.“ HOVADO!!!

Unpleasant Surprises (1D-FF) {SK}Where stories live. Discover now