-29.

259 14 4
                                    

Malá otázka...Som jediná, ktorej pri predošlej kapitole ukazuje, že sú tam dva komentáre, ale keď si ich chcem pozrieť, neukáže ich? :D :D

V časti máte na konci miernu čerešničku, dúfam, že sa bude páčiť :) *Rita

„Perrie makaj, lebo nám zdrhnú!“ skričala som na Perrie vešajúc si na uši náušnice cestou k dverám jej izby. Samozrejme, sme boli posledné, pretože naše dva lenivé zadky sa rozhýbali 5 minút pred odchodom. Prečo nie? Josh s ešte jedným chalanom nás čakali dole určite už celý nervózny.

Konečne otvorila dvere (zase celá vyškerená) a mohli sme ísť. Vkus má skutočne dobrý, to musím uznať. Oblečená bola v oranžovom tričku s nápisom FREE, ktoré mala zviazané do uzlu na boku, na tom čiernu vestu, vysoké šortky, pierkové náušnice- všetko v čiernom, oranžovočervené Vansy a celé to doplnila čiernym klobúkom. Vyzerala skutočne rozkošne. Ja na rozdiel od nej, som stavila na jednoduchú kombináciu. Tmavé rifle, oranžové voľné tielko, na tom sveter, oranžové ihličky a kabelku. Na ušiach zlaté kruhy a na krku prívesok. Nechcela som sa nejako moc parádiť, takýchto koncertov ešte s nimi zažijem dosť.

____________________

„Perrie, kde teraz?“ spýtala som sa jej, keď sme vošli dnu do arény už samé.

„Poď iba za mnou, bola som tu už.“ Viedla ma za ruku do šatne chalanov.

„Čaute muži,“ pozdravili sme sa chalanom a obom nám padol zrak na vešiak, ktorý bol celý zasypaný oranžovým oblečením. Prevažovali saká a nohavice.

„Toto je to prekvapenie?“ udivene som pozerala na Zayna, ktorý mi dnes zvestoval, že majú akési prekvapenie.

„Veru je.“

„Budete vyzerať ako z väznice,“ zasmiala sa Perrie a pacla si so mnou dlaňou.

„Moc by som sa nesmial, vy vyzeráte, akoby ste patrili k nám,“ sarkasticky poznamenal Louis.

„Louis, ty si asi farboslepý, lebo jediné, čo máme na sebe oranžové, je tričko s topánkami plus ja mám ešte kabelku, ktorú si ale nechám pri Lou.“ Zdá sa mi to, alebo je akýsi podráždený? Hneď ako nechal túto tému plávať, štekol do Liama a ten zase do Nialla. Barry, ani Zerrie ich nevnímali, no mne sa to nezdalo. Teraz som tu nemala ani kameru, čo som ľutovala, pretože do seba skákali ako psy. Lou tu zatiaľ nebola a ja som sa viac nemohla pozerať ma ich myšacie hádky, tak som schmatla Perrie za ruku, a tak ju odtiahla od Zayna.

„No nič chalani. Prajeme vám obe pekný koncert, hádam si ho užijete nie len vy, ale aj my,“ afektovane som sa usmiala a ťahala zmätenú Perrie za mnou tak, ako ona mňa, keď sme šli tu.

„Čo sa im to do pekla zase porobilo?“ vyštekla som pre zmenu ja na ňu.

„Hento tam? To nič. Louis je pred niektorými koncertmi nervózny, a tak zapára. Oni sa dajú desať minút pred tým než vybehnú na pódium do kopy,“ vysvetľovala pokojne. Spolu sme sa išli usadiť na svoje miesta.

Skontrolovala som si pár mailov, Twitter, Facebook, proste rutina a vypla to. Už teraz pred skokanská kapela hrala svoje hity a covery. Ich piesne sa mi skutočne páčili, pretože mali rockovejší štýl, ktorý mám ja veľmi rada.

Dlho nám naše sedenie nevydržalo, pretože ma poprosila, aby sme šli ešte Zaynom, vraj mu chce dať požehnanie, ne ktoré predtým zabudla, keďže Perrie tiež verí v  jeho vieru. 

Chalani vyšli von, Perrie prebehla rýchlo k nemu a ja som šla medzičasom za Lou. Teraz bola mojím jediným útočiskom. Oznámila som jej, že si tam nechám kabelku a ona ochotne súhlasila. Keď som si ju odkladala, cez otvorené dvere som videla, ako sa všetci objali do kruhu aj s babami.

Unpleasant Surprises (1D-FF) {SK}Where stories live. Discover now