Κεφάλαιο 23

4.7K 509 27
                                    

You don't have to accept the things you are not ok with.

Το πρωί με βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της αδερφής μου. Πετάχτηκα όρθια κοιτάζοντας το ρολόι που είχε στο κομοδίνο της η Οφηλία. Τρέχοντας σηκώθηκα πλησιάζοντας την ντουλάπα μου, βγάζοντας ένα υφασμάτινο ψηλοκάβαλο μαύρο παντελόνι για να το φορέσω πάνω από το ροζ παλ μακριμάνικο κορμάκι μου. Διάλεξα απλές μαύρες μπότες μέχρι τον αστράγαλο και χαμηλό τακούνι με ασημί λεπτομέρειες.

Μάζεψα το μαλλί μου σε μια σφιχτή αλογοουρά και έβαλα μερικές στρώσεις μάσκαρα, αφού πέρασα τα μάτια μου με απαλή ροζ σκιά. Έπλυνα τα δόντια μου και κατέβηκα τρέχοντας τις σκάλες. Έπρεπε να είχα κατέβει για να ετοιμάσω πρωινό ένα τέταρτο νωρίτερα.

"Καλημέρα Τζουλ." ακούστηκε η βαριά αντρική φωνή του από τον χώρο της κουζίνας.

"Μπας; Τι κάνεις εδώ;" τον ρώτησα καθώς πλησίαζα προς το μέρος του.

"Εδώ έμεινα χθες. Καθόμασταν οι τέσσερις μας με την αδερφή σου και τον Άντριαν στο σαλόνι. Σε πήρε ο ύπνος." χαμογέλασε μεταφέροντας ένα ακόμη πιάτο στο μεγάλο τραπέζι της τραπεζαρίας. Αυτό μέχρι χθες το βράδυ ήταν γεμάτο βιβλία και φυλλάδια.

Άκουσα θορύβους από τον πάνω όροφο και το γέλιο της αδερφής μου να ακολουθεί.

"Σε μετέφερα στο κρεβάτι μετά από λίγο." είχε μείνει ακίνητος και το βλέμμα του εξερευνούσε την εμφάνιση μου και κάθε λεπτομέρεια της. "Κοιμήθηκα στο κρεβάτι απέναντι σου. Άργησα λίγο, αλλά ήσουν αρκετά ευχάριστο θέαμα. Χαμογελάς αρκετά στον ύπνο σου." παραδέχτηκε και χασκογέλασε.

Ήμουν σίγουρη ότι είχα κοκκινίσει ήδη.

"Έχω ετοιμάσει πρωινό και για τους τέσσερις." είπε με τόνο παρουσιαστή εκπομπής με φαγητό.

"Ψέμματα." ακούστηκε η φωνή του Άντριαν Λε Φερ από τη σκάλα. "Το μόνο που έκανε είναι να βάλει τα σάντουιτς στην τοστιέρα." είπε κοροϊδευτικά και έπειτα έκατσε στην κεντρική καρέκλα του τραπεζιού.

"Θα μπορούσα να φροντίσω να καεί τυχαία το δικό σου, καλέ μου φίλε." είπε σοβαρά ο Σεμπάστιαν χαμογελώντας. "Βλέπεις ξαφνικά το ψήσιμο έχει μεγαλύτερη σημασία."

"Μη κάνεις σαν γκόμενα Στάνλεϊ." ο Άντριαν του έκλεισε το μάτι και έφαγε μια μεγάλη μπουκιά από το σάντουιτς που είχε μόλις σερβιριστεί. Έβγαλε μια χαμηλόφωνη κραυγή πόνου πετώντας το σάντουιτς πίσω στο πιάτο. "Καίει το αναθεματισμένο."

Mean girl's minion [Greek]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα