Κεφάλαιο 20

4.9K 527 23
                                    

Με κοιτούσε έντονα. Φαινόταν μπερδεμένος και ακόμα περισσότερο νευριασμένος.

"Τι σου πήρε τόση ώρα;" με ρώτησε καθώς σηκωνόταν από το κρεβάτι. Η υπομονή του είχε αρχίσει να τελειώνει και σιγά σιγά αντιδρούσε. Με κοιτούσε με μισάνοιχτα μάτια και με χείλη σφιγμένα.

"Δεν έβρισκα την Φοίβη." είπα την πιο απλή και εύκολη δικαιολογία. Όσο και αν φάνηκε ότι ήταν ψέμα δεν προσπάθησε να διαφωνήσει με εμένα. Έμεινε σιωπηλός και κοίταξε προς άλλη κατεύθυνση.

Πλησίασα την μόνη καρέκλα που είχε η Μπιάνκα στο δωμάτιο της. Έκατσα αφήνοντας τον να περιφέρεται μέσα στο δωμάτιο, από τη μία άκρη στην άλλη. Ξεφυσούσε αγανακτισμένος και έτριβε το κούτελο του συνεχώς. 

Αμήχανος ήταν ή είχε υπερβολική φαγούρα. Κόντευε να βγάλει το δέρμα του με την υπερβολική δύναμη που έβαζε στο χέρι του. 

Έκανα την προσπάθεια να μιλήσω, αλλά σήκωσε το άλλο του χέρι απότομα λέγοντας μου να μη μιλήσω. Τόσο καιρό ήμασταν μαζί και ούτε μία φορά δεν με είχε απορρίψει. Απλά ακούμπησα την πλάτη μου στην καρέκλα και περίμενα υπομονετικά να ηρεμήσει, ή έστω να κάτσει επιτέλους κάπου. 

Η μουσική από τον κάτω όροφο ακουγόταν έντονα, ενώ οι φωνές των παιδιών που περνούσαν όμορφα τη βραδιά τους έφτανε μέχρι εμάς σαν να βρίσκονταν στο δίπλα δωμάτιο. Το ουρλιαχτό ενός κοριτσιού, ξεκάθαρα μεθυσμένου, με έκανε να πεταχτώ τρομαγμένη από την θέση μου. Ο Όστιν από την άλλη δεν φάνηκε να αποσυγκεντρώνεται από την επαναλαμβανόμενη διαδρομή του και τη τόσο ενδιαφέρουσα δραστηριότητα του να ξύνει το κούτελο του. 

Ο Σεμπάστιαν πέρασε μπροστά από την ανοιχτή πόρτα κοιτάζοντας προς το μέρος μου την στιγμή που ο Όστιν αποφάσισε να διακόψει τη διαδρομή του και να γυρίσει προς το μέρος μου με μία απογοητευμένη έκφραση να διακοσμεί το πρόσωπο του. 

"Τι θες από εμένα Τζούλιετ;" με ρώτησε και το δικό μου βλέμμα και του Σεμπάστιαν στράφηκαν προς εκείνον έκπληκτα.

*freeze*

Δεν ήξερα καν την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. 

Ναι, το ξέρω, κανονικά θα έπρεπε να γνωρίζω τι ήθελα πραγματικά. 

Ναι, το να μην ξέρω τι θέλω στη ζωή μου είναι πάρα πολύ κλισέ. Ειδικά σε μία ιστορία σαν και αυτή. Σκεφτείτε το όμως κάπως αλλιώς.

Για ποιο λόγο έχει γίνει κάτι κλισε; 

Επειδή συνήθως ισχύει όντως αυτό το "κλισέ" γεγονός. 

Mean girl's minion [Greek]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα