Κεφάλαιο 9ο

5K 523 44
                                    

Never say never
~~~~•~~~~•~~~~•~~~~•~~~~•~~~~•~~~~•~~~~•

Έφτασα στο ισόγειο. Ήταν μία ερημιά. Κανένας μαθητής δεν κυκλοφορούσε, ούτε καθηγητής.

Οι μαθητές ήταν στην τάξη τους και όσοι δεν ήταν εκεί είχαν φύγει από το κτήριο για να μην τους δει κάποιος καθηγητής.

Οι καθηγητές από την άλλη ήταν στην τάξη που θα δίδασκαν ενώ όσοι είχαν κενό θα φρόντιζαν να καπνίσουν κρυφά δίπλα στα παράθυρα του γραφείου των καθηγητών κρυφά από τον διευθυντή.

Περπάτησα γρήγορα νιώθοντας άβολα για το γεγονός ότι το μόνο που ακουγόταν στον όροφο ήταν τα παπούτσια μου.

162...163...164..165.

Βρήκα το ντουλαπάκι μου και με προσοχή έβαλα τον κωδικό που μου είχαν δώσει το προηγούμενο πρωινό.

12.52.20

Κλικ.

Για πρώτη φορά κατάφερα να ανοίξω το λουκέτο με την πρώτη προσπάθεια και ένιωθα αρκετά ενθουσιασμένη με τον εαυτό μου παρόλο που ήξερα πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα το κατάφερνα γιατί απλά με ευνοούσε η τύχη.

Έβγαλα το βιβλίο των Γαλλικών που ζύγιζε ίσα με πέντε κιλά και μαζί του πήρα ένα απλό ροζ τετράδιο για τις σημείωσεις μου.

Περπάτησα στο διάδρομο με αργό βήμα ξέροντας πως αν περπατούσα με μεγαλύτερη ταχύτητα με το βιβλίο στα χέρια μου σίγουρα θα έπεφτα, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για αυτό.

Άκουσα κάτι μεταλλικό να πέφτει και απευθείας το βλέμμα μου πήγε στην αποθήκη του επιστάτη.

Περπάτησα προς τα εκεί και άνοιξα την πόρτα. Τίποτα, ήταν αρκετά σκοτεινά και πιθανότατα κάποιο αντικείμενο από εκεί μέσα θα είχα πέσει.

Άκουσα βήματα να έρχονται στον διάδρομο. Ενστικτωδώς μπήκα μέσα και κρύφτηκα πίσω από κάτι μεγάλα χάρτινα κουτιά που υπήρχαν στοιβαγμένα στην μία άκρη του χώρου, τα οποία ήταν ικανά να με κρύψουν.

Σε περίπτωση που ήταν κάποιος καθηγητής και με έπιανε να τριγυρνάω στους διαδρόμους την ώρα του μαθήματος θα το έκανε ολόκληρο θέμα και θα έπρεπε να πάρουμε ολόκληρη επιβεβαίωση απο την καθηγήτρια των Γαλλικών και μετά θα είχα και τα δικά του παράπονα αλλά και τα δικά της επειδή άργησα.

Η πόρτα της αποθήκης άνοιξε και ένιωσα την καρδιά μου να προσπερνάει έναν χτύπο από το άγχος μου. Οι παλάμες μου είχαν ιδρώσει και ένιωθα τον ιδρώτα να στάζει ακόμα και από το κούτελο μου.

Mean girl's minion [Greek]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα