Hva så lau

352 8 2
                                    

2 uger senere...
(Emilies synsvinkel)
det er sku hårdt hva. At have 2 børn. Den første uge var alt perfekt. Men lige nu går det virkelig dårligt! Stefan er på Tour og det skal han være et par dage endnu. Så jeg er alene med William og Villum. Jeg kan ihvertfald sige at jeg blev ikke glad da jeg hørte han skulle på Tour. Han tog afsted imens vi var mega uvenner og vi har ikke snakket sammen siden..det er røv nederen.  Klokken er 10:07 og drengene begynder at græde. Oh god. Det er fandme sent de er vågnet Idag. Jeg rejser mig op fra sengen og går over trøster dem. De er stille nu. Yes. Jeg bæger dem ind i stuen og sætter dem i en kravlegård. Jeg skal have noget kaffe. Jeg har seriøst levet på kaffe de seneste par dage, skal have noget at holde mig vågen på. Imens kaffen bliver lavet poster jeg et hurtigt billede på insta.
(Bare forstil jer at det er drenge:)

(Bare forstil jer at det er drenge:)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emilieedwaards: Morning😇😍

Mark_larsen: Oh Lord🤩
Anthonedwards: Mor
Pellehp: 👶🏻👶🏻
Lauritzemil: 😈😈😈😈😈😈😈

Ahahshah. Burde jeg være bekymret Lauritz? Lol. Nu ringer drengen også. Altså Lauritz.
"Hva så Lau" siger jeg ind i telefonen.
"Hey, Emilie du bliver nød til at snakke med Stefan, han er helt ude af den" siger Lauritz.
"Hvad mener du?" Siger jeg.
"Han græd igår på scenen" siger Lauritz.
Jeg siger ikke noget i nogle sekunder.
"Jeg skal nok" mumler jeg.
"Fedt, vi ses" siger Lauritz og ligger på.
Græd Stefan igår. Ejjj. Det må han ikkke. Jeg har det. Jeg køber en busbillet og tager hen og overrasker ham med tvillingerne. Lets do it. Så skal der bare pakkes. Det er jeg i fuld gang med nu.

Så er jeg bare på vej. Det er ikke fedt at sidde i bus når man skal holde styr på 2 små børn og sine tasker. Nightmare. Så er jeg ankommet. Håber han bliver glad. Okay kan høre de optræder lige nu. Jeg kigger op på scenen. Det er kun Lauritz, Pelle og Jonas som der optræder. Nej nej. Er det pga vores skænderi? Jeg ringer til Andy.
"Hvor kommer jeg ind henne?" Siger jeg ind i telefonen.
"Du skal bare gå hen til den gule dør, jeg kommer og åbner" siger Andy og ligger på. Nice. Andy åbner døren. "Hey Andy, hvor er han?" Siger jeg og krammer ham. "Du skal bare gå ned af gangen og til venstre" siger Andy. Jeg nikker. Jeg stiller mine tasker. "Andy kan du holde dem imens" siger jeg og hentyder til William og Villum. Han nikker og griner. Jeg smiler og går ned af gangen. Jeg kigger ind af døren. Stefan ligger på sofaen med helt røde øjne og snøfter.. omg. Hvad sker der?!! "Stefan?" Siger jeg og skynder mig over til ham. "Hvad laver du her?" Spørger Stefan forvirret og snøfter. "Jeg havde bare brug for at se dig" siger jeg og tager hans hånd. Han lukker et lille smil ud. "Stefan hvad sker der?" Spørger jeg bekymret. "Jeg kan ikke få det til at fungere" siger Stefan. Hva. Mener han os? "Hvad mener du?" Spørger jeg nervøst. "Tour, koncerter, William og Villum" siger Stefan. Puha. "Jeg vil bare ikke have at du skal sidde med dem derhjemme helt alene, det kan jeg ikke være bekendt" siger Stefan. "Jeg synes også det er svært, men vi bliver nød til at få det til at fungere" siger jeg. Stefan nikker. "Stefan det er din drøm selfølgelig skal du lave musik, tage på Tour osv, hvis nu at jeg tager med hvergang så kan drengene tage hjem til vores forældre" siger jeg. "Vil du gøre det for mig?" Spørger Stefan. Jeg siger ikke noget men trækker ham ind i et kys. Vi trækker os da vi begge begynder at smile. Andy kommer ind med William og Villum så bare græder mega meget. Stefan begynder at smule og tager William. Fuck det er Cute. Jeg tager et hurtigt billede og smiler. "Jeg elsker dig" siger Stefan.  "Jeg elsker også dig" siger jeg.
Kort. Husk at stemme!
GOD JUL ALLESAMMEN😇🏵🤩

The Only One - Stefan HjortWhere stories live. Discover now