Tager Stefan stoffer?

220 7 0
                                    

(Emilies synsvinkel)
Mig og Stefan sidder lige nu på en cafe. Mega hyggeligt. "Vil du have en Vodka Cola." Siger Stefan. "Gerne" siger jeg og smiler. Stefan rejser sig op og går over for at bestille. Da han trækker sin pung op af baglommen falder der en lille pose ud. Jeg kigger ned og ser hvad det er. Jeg stivner. Fuck. Det er en lille pose med noget Hvidt pulver i. Tager Stefan stoffer?. Er det pga at vi slog op? Jeg er virkelig i chok lige nu. Troede slet ikke at han var sådan. Stefan kommer smilende tilbage med 2 drinks i hånden. "Værsgo" siger Stefan og rækker mig drinken. Jeg smiler lidt til ham. "Er der noget galt?" Siger Stefan og ligger en hånd på min. Jeg ryster den af mig og tager min taske og rejser mig op. "Jeg må hjem nu" siger jeg. Stefan kigger forvirret på mig. Jeg vender mig om og går. Jeg stopper op ved den lille pose på gulvet. "Du har tabt noget" siger jeg og hentyder til posen. Stefan kigger trist på mig. "Emilie jeg kan forklare" siger Stefan og rejser sig op. Jeg tænker lidt over det. Og går tilbage til Stefan og sætter mig ned. "Jeg tager ikke heletiden, det er kun en gang imellem" siger Stefan. "Men hvorfor tager du dem overhovedet?" Siger jeg. "Øhm altså da vi slog op havde jeg det ret dårligt, så jeg plejede at komme til nogle fester hvor folk tog det og så prøvede jeg det" siger Stefan. "Har du prøvet at stoppe?" Siger jeg. Stefan nikker og bunder hans vodka. Jeg kigger bekymret på ham. "Skal vi ikke tage hjem til dig?" Siger Stefan. "Øh jo det kan vi godt" siger jeg.
Mig og Stefan er ankommet hjemme hos mig. Det er kun Anthon der er hjemme. Stefan er ret fuld lige nu. Han svinger fra side til side og kan ikke holde balancen. Da Stefan går ind af døren vælter han en vase. "Det var ikkkkke med vilje" mumler Stefan. Jeg sukker og trækker ham ind i stuen. Anthon sidder og spiller FIFA. Han kigger op på os. "Hej Anthon" råber Stefan. "Er han fuld?" Griner Anthon. Jeg nikker. "Hvis du vil tá med mig, smider jeg alt får dig"  synger Stefan. Jeg griner og trækker ham ind på værelset. Stefan trækker sin trøje over hovedet. Lækkert. Hans mave er Gud! Han trækker sine bukser ned og ligger dem på stolen. Jeg står bare og stirrer. Han skal lige til at tage sine underbukser af. "Stefan hvad laver du?" Griner jeg. "Jeg har lyst til dig" mumler Stefan. "Stefan du fuld" siger jeg. "Fuld eller ej jeg har stadig lyst til dig" siger Stefan og ligger sig ned i min seng. Jeg tager mit tøj af. Jeg kan føle Stefans øjne på mig. Jeg ligger mig ned ved siden af ham. "Vil du gerne være min kæreste igen?"siger Stefan.wtf. Øhh. "Stefan" siger jeg. "Vil du?" Siger Stefan og kigger håbefuldt på mig. "Vi kan tage den en anden dag når du ikke er fuld" siger jeg. Stefan nikker og kysser mig på kinden. Han kigger mig i øjnene. Han kigger skifte vis på mine læber og mine øjne. Han kommer tættere på og kysser mig. Fuck det er et dejligt kys. Han trækker sig og kigger mig i øjnene. "Jeg elsker dig" siger Stefan. Jeg trækker ham ind i et kys. Vi ligger og kysser indtil Anthon åbner døren. Jeg trækker mig hurtigt fra Stefan og skubber ham ned på gulvet. "Av forhelvede" klager Stefan.  Jeg griner af ham. Tænk jeg lige har snavet min ex. Han er sku også meget dejlig. "Hvad laver i?" Siger Anthon og hentyder til Stefan som ligger på gulvet. "Han er ret fuld så han væltede ned" siger jeg. Stefan rejser sig op og ligger sig ned i sengen. "Godnat" siger jeg og slukker lyset. "Godnat" mumler Anthon. "Godnat smukkeste" hvisker Stefan og ligger en arm om mig. Jeg smiler for mig selv. Hvis nu han ikke kan huske det i morgen? Hvis nu han ikke vil have noget kørende med mig..
Jeg vågner ved at Stefan løber ud på toilettet og kaster op. Jeg rejser mig op og går ud til ham. "Er du okay?" Siger jeg og nusser ham på ryggen. Stefan sætter sig sig op af væggen. Jeg sætter mig ned ved siden af ham. "Stefan?" Siger jeg. "Mmh" mumler Stefan. "Kan du huske noget fra igår" siger jeg nervøst. Stefan begynder at smile. Han nikker. Jeg smiler. Stefan ligger sin hånd på mit lår. "Kan i ikke lige gå ud jeg skal tisse" siger Anthon. Vi rejser os op og går ind på værelset. Jeg sætter mig i sengen det samme gør Stefan. Der er lidt akavet stilhed. "Glæder du dig til at komme på Tour?" Siger jeg. "Kun fordi du skal med" siger Stefan og smiler. Jeg smiler. Er man lige sød eller hvad? "Hvad med Anthon og Thor, skal du også snart på Tour?" Siger Stefan. "De skal om en uge" siger jeg. "Skal du med dem?" Siger Stefan. Jeg. Nikker. "Hvorlang tid?" Siger Stefan. "Omkring 2 uger" siger jeg. "Ej så lang tid kan jeg jo ikke undvære dig" siger Stefan. "Hvor er du sød" siger jeg. "Det er du ogs" siger Stefan. *DING DONG. Det ringer på døren. Jeg går ud og åbner og der står Mark og græder. "Mark hvad er der sket?" Siger jeg. "Det er Mille hun ligger i koma" græder Mark. Jeg tager Mark ind til et kram. Han ligger hovedet på min skulder og græder. "Det skal nok gå" siger jeg og fælder en tåre. "Hvordan skete det?" Siger jeg og der begynder lige så stille at falde tåre ned af mine kinder. "Hun var jo på afvænning, de fandt hun bevidstløs inde på værelset hun havde taget en overdosis" hulker Mark. "Kom" siger jeg og trækker Mark ind i stuen. Jeg håber at Stefan bliver inde på værelset foreløbig. "Er du sulten eller tørstig?" Siger jeg Mark ryster på hovedet. "Vil du sove lidt?" Siger Jeg. Mark nikker og ligger sig ned. Jeg giver ham et tæppe og går ind til Stefan. Der knækker jeg. Jeg begynder at græde. "Hvad er der sket?" Siger Stefan bekymret. "Det er Mille hun ligger i koma" hulker jeg. Stefan trækker mig ind i et kram. Han kysser mig på kinden.
Husk at stemme, skriv endelig hvis i har nogle ideer til min bog!💓💓

The Only One - Stefan HjortWhere stories live. Discover now