"Vi Ses Stefan"

207 6 2
                                    

(Emilie's synsvinkel)
Lige nu sidder jeg på på Stefans cykel. Vi er på vej over st handle i meny. Stefan spurgte mig jo om vi ikke skulle spise sammen. "Ej Stefan jeg vælter" griner jeg og prøver at holde balancen. "Jeg skal nok passe på dig" griner Stefan og cykler fra side til side. Så er vi ankommet til Meny. "Ej jeg hader virkelig at cykle" siger jeg og sukker. "Du kunne da godt træne til lidt motion" griner Stefan. "Hold kæft, det er ikke alle der kan se ud som dig" siger jeg og griner. "Jear jeg er pisse lækker" griner Stefan. Jeg griner. "Hvad skal vi så købe?" Siger jeg og tager en kurv. "Noget vin" siger Stefan. "Jear, men vi skal nok også have noget at spise" siger jeg. "Hvad med hjemmelavet pizza?" Siger Stefan og smiler. "Jo!" Siger jeg. "Emilie?" Jeg vender mig om og der står Thor. "Hej Thor" siger jeg og krammer ham. "Hey smukke" siger Thor. "Har du snakket med Anthon?" Siger jeg. "Han vil ikke snakke med mig" siger Thor og sukker. "Jeg lover jeg skal nok snakke med ham" siger jeg. Stefan står lidt utålmodigt og venter. "Men vi ses ik?" Siger Thor og krammer mig. "Jo" siger jeg. "Skulle vi finde en vin?" Siger jeg. "Jear" siger Stefan. "Hvad med en Rose?" Siger Stefan og kigger grundigt på flasken. "Ej er det ikke Andy?" Siger jeg og peger henne ved slikket. Stefan smiler og nikker. Andy ser os og vinker. Stefan går over til Andy, de står og snakker lidt. "Kan jeg hjælpe med noget?" Siger en medarbejer. "Øhh nej tak" siger jeg. Han står bare og kigger på mig. "Kan jeg få dit nummer?" Siger han. "Jeg har en kæreste" siger jeg og kigger mærkeligt på ham. "Han behøves jo ikke at vide noget" siger han og kommer tættere på mig. "Fuck du klam" siger jeg. Han kommer helt tæt på mig og tager mig på numsen. Jeg prøver at stritte imod han han tager sin hånd og tager den op til min mund. Han tager sin hånd og tager den under min trøje. Jeg begynder at græde. Han slår mig i hovedet og tager min trøje af. "Hold nu kæft!" Råber han. "STOP!!" Råber Stefan og kommer løbende over mod os. Han slår manden lige i hovedet og sparker til ham. Stefan bærer mig med udenfor. "Emilie er du okay?" Siger Stefan. Jeg kan slet ikke få et ord ud. En tåre triller ned af Stefans kind.
Alt bliver sort.
Jeg vågner med at Stefan snøfter. "Emilie er du okay?" Siger Stefan trist. Jeg nikker. "Undskyld" siger Stefan. "Det er ikke din skyld Stefan" siger jeg og tager hans hånd. "Jeg skulle aldrig været gået fra dig" siger Stefan. "Vil du ikke ligge sammen med mig?" Siger jeg. Stefan ligger sig ned ved siden af mig. Vi ligger i ske. "Jeg er har savnet dig" siger jeg. Stefan kysser mig på kinden og ligger sig helt ind til mig.
Jeg vågner og Stefan ligger ikke ved siden af mig. Jeg rejser mig op og tænker på igår. Stefan må have det ret dårligt. Det var jo slet ikke hans skyld. Jeg rejser mig op. Hvor er jeg? Øhh hvor Fuck er jeg? Jeg tager min mobil og ringer til Stefan. Han tager den ikke. Jeg går rundt i lejligheden og kigger rundt. Jeg går ud i køknet og der stå Stefan og laver morgenmad. "Godmorgen" siger Stefan. "Hvor er vi?" Siger jeg forvirret. "Vi er i min nye lejlighed" siger Stefan stolt. "Ej seriøst"'siger jeg. Stefan nikker. "Ej tillykke" siger jeg. "Taak" siger Stefan. "Er du sulten?" Siger Stefan. Jeg nikker. Stefan stiller en tallerken med noget æg på bordet. "Hvordan har du det?" Siger Stefan. "Jeg har det vel okay" siger jeg. Stefan nikker.
Vi har lige spist morgenmad. Jeg er igang med at tage tøj på. "Vi ses Stefan" siger jeg og krammer ham. "Vi ses" siger Stefan og krammer mig. Jeg skal lige til at gå men jeg vender mig hurtigt om. "Stefan?" Siger jeg. "Ja?" Siger Stefan og smiler. "Jeg tilgiver dig" siger jeg. Stefan smiler. "Mener du det?" Siger Stefan. Jeg nikker. Stefan giver mig det største kram. "Du er helt fantastisk" siger Stefan.
Nu er jeg kommet Hjem. Anthon er stadig fucking sur. "Emilie? Kom lige ind ind i stuen" råber Mor. "Hva så?" Siger jeg og sætter mig ned på sofaen. "Hvad er der galt med dig og Anthon?" Siger min mor bekymret. "Det er bare noget med Thor" siger jeg og kigger ned på mine fødder. "Kan du lide Thor?" Siger min mor. Jeg ryster på hovedet. "Hvad er der galt skat?" Siger min mor. "Mig og Thor har været sammen" siger jeg og fælder en tåre. Min mor kommer hen og giver mig et kram. "Det hele skal nok gå" siger min mor. "Skal jeg snakke med Ulla?" Siger min mor. "Jeg tror at Thor selv vil sige det" siger jeg. Hun nikker. "Okay skat, jeg skal ud og hente Alma men kan du godt være alene hjemme?" Siger Min mor. Jeg nikker.
Jeg sidder inde på værelset og ser film. Fuck jeg har det dårligt over det med Thor. Det var en kæmpe fejl. Døren går op og Anthon kommer ind. Han kigger ikke engang på mig men går over til sin seng. Jeg sukker. Anthon begynder at pakke en taske med tøj i. "Hvad laver du?" Siger jeg. Anthon svarer ikke. "Anthon?" Siger jeg. "Hvad Fuck er der?" Siger Anthon irrreteret. "Undskyld okay? Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige" siger jeg og begynder at græde. Jeg tager hurtigt min taske og smutter. Jeg tager bare hjem til Mark.
Jeg banker hurtigt på Marks dør. "Hey Em, hvad er der galt?" Siger Mark bekymret. "Det er Anthon" siger jeg og græder. Mark trækker mig indenfor og krammer mig. Vi går ind i stuen. "Hvad er der sket?" Siger Mark. Jeg fortæller ham hele historien også det med Pelle og Stefan. "Er dig og Stefan så kærester igen?" Siger Mark. "Nej vi er bare venner" siger jeg. Mark nikker.
Jeg har virkelig fået snakket igennem med Mark. Elsker ham. Han ligger og sover på sofaen. Han er ret sød.
Jeg tager hurtigt et billede af ham. INSTAPOST!

Emilieedwaards: Jeg elsker dig højt💛Mark kan jo ikke rigtig svare han sover jo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emilieedwaards: Jeg elsker dig højt💛
Mark kan jo ikke rigtig svare han sover jo. Lad os håbe at jeg kan få snakket med Pelle imorgen..
Husk at stemme!

The Only One - Stefan HjortWhere stories live. Discover now