"Det Her Er Slut"

271 7 0
                                    

(Stefans synsvinkel)
vi sidder lige nu studiet og slapper lidt af. "nogle der er sultne?" siger Pelle træt og gnider sig i øjet. "meget" siger Jones og lau i kor..."ogs mig" siger Emilie og ligger sit hovede på min skulder. "er der så ikke nogle der vil med ud og købe nogle pizzaer?" siger Pelle og rejser sig. "jo" siger Lauritz, og skal til at rejse sig. "nej Lau det behøves du ikke, mig og Pelle skal nok gøre det" siger Emilie og skynder sig op fra sofaen. "nej nej det er fint jeg skal nok tage med.." siger Lau og smiler."Lauritz.. mig og Pelle skal nok gøre det alene" siger Emilie nervøst.. "øhh okay" siger Lau forvirret. hvorfor vil hun gerne være alene med Pelle?

(Emilies synsvinkel)
"hvorfor vil du gerne med ud at hente pizza?" siger Pelle. "så vi kunne snakke" siger jeg og puster ud. "Emilie jeg er ked af det, jeg skulle ikke have fortalt dig det.. jeg vil ikke ødelægge det imellem dig og Stefan" siger Pelle trist. "Pelle det er fint" siger jeg og trækker Pelle ind til et langt kram.

(Stefans synsvinkel)
Pelle og Emilie har været længe væk nu.. jeg skroller igennem instagram da jeg ser nogle fans har lagt et billede op af Emilie og Pelle som står og krammer meget intenst. jeg er virkelig vred lige nu! "er der noget galt Stefan?" siger Jonas og prikker mig på skulderen. jeg ryster bare på hovedet. orker ikke at forklare det her til ham..

"vi har Pizza!" råber Pelle og kommer glad ind at døren. jeg har seriøst bare lyst til at gå over at giv ham en flad.."Er der noget galt Stef?" siger Emilie og nusser mig på ryggen. jeg svarer ikke men fjerner bare hendes hånd og kigger den anden vej..drengene kigger mærkeligt på os, "øhh vi går lige ud" siger Lau og hentyder til ham, Pelle og Jonas. "søde hvad er der galt?" siger Emilie. "har dig og Pelle noget sammen?" siger jeg og kigger hende dybt i øjene. "hvad? nej! selvfølgelig ik! hvorfor?" siger Emilie. jeg siger ikke noget men viser hende bare billedet.. "stefan jeg lover at mig og Pelle ikke har noget sammen.. han var bare ked af det.. så jeg trøstede ham bare" siger Emilie. "Undskyld" siger jeg og nusser Emilie på kinden. "det er fint skat, men skal vi ikke tage i byen?" siger Emilie. "vi er på" hører vi drengene sige i kor bag os. vi griner af dem..

lige nu er  vi inde på en bar.. jeg sidder oppe i baren alene da Emilie lige skulle snakke med nogle af sine gamle veninder.. Pelle, Jones og Lau står sikkert og snakker sammen med nogle piger lige nu.. "heey baby" hører jeg en stemme sige bag mig. jeg vender mig om og ser Karla.. "hvad vil du?" siger jeg surt. "jeg vil bare sige at du ser godt ud i aften" siger Karla og smiler. jeg ruller øjne af hende.. hun går tættere på og tager min hånd op på hendes bryst.."kom nu Stefan jeg ved at du godt vil" siger Karla. jeg nikker og trækker karla med ud på toilettet..

(Emilies synsvinkel)
jeg har ledt efter Stefan i et godt stykke tid nu.. jeg giver op! jeg smutter ud på toilettet og kan høre stønne lyde inde fra den ene bås.. det er 1oop Jonas.. jeg kigger lige over og ser.. Stefan snave en eller anden pige.. jeg er fuldstændig knust.. jeg skynder mig ud og ser Pelle på vejen han at kalder på mig men jeg løber bare videre.. jeg kan mærke at nogle tager fat i min arm jeg vender mig om og ser Lauritz.. "hvad skal du?" siger Lauritz. jeg siger ikke noget men begynde at kysse ham. han kysser hurtigt igen. han er god. men ikke så god som Stefan.. efter vi har stået og snavet i 5 min. hvisker Lauritz forpustet "skal vi ikke tage hjem til dig?. jeg nikker og trækker Lauritz ud mod døren. jeg vender mig om og ser Jones kigge skuffet på mig. I DONT GIVE A FUCK! da mig og Lauritz kommer ind af døren snaver vi ret voldsomt..vi flår hurtigt tøjet af hinanden og jeg trækker Lauritz med ind til min seng.. ja vi har sex..

(Stefans synsvinkel)
jeg har det så dårligt! jeg har lige været Emilie utro igen! hun tilgiver mig ikke denne gang.. jeg er seriøs en kæmpe idiot! jeg træder ud fra toilettet og ser Jonas og Pelle.."Stefan er der noget galt mellem dig og Emilie?" siger Jonas. "altså jeg så hende løbe grædene ud fra toilettet" siger Pelle og kigger undrende på mig. Emilie så det.. FUCK!! "jeg har været sammen med Karla ind på toilettet" siger jeg med tåre i øjnene. "ej Stefan din fucking idiot" siger Pelle og kigger surt på mig. "jeg fortryder det virkeligt meget!" siger jeg og fælder en tåre. drengene nikker. "hvor er Lau?" siger jeg. Pelle og Jonas kigger nervøst på hinanden og tøver. "Stefan jeg er ked af det.. men han er taget med Emilie hjem.." siger Jonas. jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. av.. jeg er legit verdens største idiot på 2 ben. det er min skyld det her!..

(Anthons synsvinkel)
jeg er lige kommet hjem fra byen.. jeg går ind på værelset og ser Emilie ligge i sengen med Lauritz!! hvad! alt deres tøj ligger rundt på gulvet.. jeg er virkelig skuffet over Emilie.. hvordan kan hun gøre det mod Stefan?.. jeg sætter mig ind i stuen og venter på at de står op..

(Emilies synsvinkel)
jeg vågner og Lauritz ligger ved siden af mig.. jeg er seriøst helt tom indeni. tænk at Stefan kunne gøre det igen.. jeg har ikke fortrudt at mig og Lau havde sex.. jeg vender mig om og kigger på Lauritz. han er ret lækker.cute. jeg begynder at nusse ham på kinden, han vågner og kigger på mig og smiler. "godmorgen sovet godt?" siger Lauritz, "mmh" mumler jeg og rødmer. "du er så sød når du rødmer" siger Lauritz, og kysser mig. jeg kysser hurtigt igen og det udvikler sig til et snav. men ikke mere. "skal vi ikke stå op?" siger jeg. Lauritz nikker.

(Anthons synsvinkel)
Emilie og Lauritz kommer ind i stuen hånd i hånd.. "Øhh" siger jeg. Emilie ser mig, og giver hurtigt slip på Lauritz hånd.."Øhh jeg skal også hjem nu" siger Lauritz og kysser Emilie på munden. "Hvad fanden har du gang i?" Siger jeg surt. "Igår til festen var Stefan mig utro" siger Emilie og begynder at græde. Jeg siger ikke noget men går over og omfavner hende. "jeg havde bare lyst til at såre ham efter at han havde såret mig" siger Emilie og græder meget. jeg nikker bare.

(Stefans synsvinkel)
jeg ligger bare i min seng og græder. jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg har fortrudt det.. DING DONG. der er nogle som ringer på døren så jeg går ud og åbner.."hej Stefan" siger Lauritz nervøst. "kom ind" siger jeg. "altså der er noget jeg skal fortælle dig.." siger lauritz nervøst.."jeg ved godt at du har kysset med Emilie" siger jeg. "øhhh" siger siger Lauritz nervøst. "hvad?" siger jeg. "vi havde øhh sex" siger Lauritz og kigger undskyldene på mig.. de havde sex. av.."gå" siger jeg uden at vise en eneste føelse. "Stefan undskyld- "nej Lauritz du skal fuck af" siger jeg hårdt. Lauritz rejser sig hurtigt op og går sin vej. Jeg får nok aldrig Emilie tilbage, men jeg tror at vi må snakke om det..så jeg må skrive til hende..

Besked Samtale:

Stefan: hej Emilie.. jeg er så ked af det.. jeg fortryder det af hele mit hjerte.jeg elsker dig og kun dig ikke Karla..håber virkelig at du kan tilgive mig..-Stefan

Emilie: Så det var Karla din ex som du snavede i gulvet..

Stefan: Emilie undskyld..

Emilie: drop det okay? du er ikke engang mand nok til at sige det face 2 face..det her er slut. du skal ikke kontakte mig igen! Farvel Stefan.

hun har lige slået op med mig..

(Emilies synsvinkel)
jeg har lige slået op med Stefan..jeg ligger bare og stor tuder i min seng lige nu. Anthon kommer snart hjem.. og mor er på arbejde, Asta og Alma er i skole. "hva så?" siger Anthon og kommer ind af døren. "vi har slået op" siger jeg og græder. "årh søde det er jeg ked af" siger Anthon og nusser mig på hovedet.

IKKKE RETTET.. HUSK AT STEMME:))

The Only One - Stefan HjortWhere stories live. Discover now