"Mit Vand Er Gået"

216 7 7
                                    

(Emilies synvinkel)

okay fuck det er hyggeligt. vi sidder bare helt chill og snakker. jeg har måske taget en lille smule fejl af Kristine. men ja. det er mega hygge! "okay hvad med en omgang Truth or Dare?" siger Mark. "på" siger vi i kor. lol. "okay Emilie Truth or dare?" spørger Mark. hmm. "truth" svare jeg og smiler smørret. "hvor mange har du været i seng med? inkl navne" spørger Mark og er lige ved at flække af grin. ej. akavet. "Stefan, dig, Pelle, Thor, Lauritz, tror jeg" siger jeg akavet. Mark nikker og griner. har ikke rigtig lyst til at kigge over på Stefan. Vil ik se hans Ansigudtryk. "Kristine Truth or Dare?" spørger jeg. "Truth" svare hun. wait and see girl. "har du nogensinde været forelsket i Stefan" spørger jeg. Stefan ligger sin hånd på mit lår og klemmer mit lår. oki. "altså jeg vil ikke kalde det forelsket" siger Kristine. WHAT? Stefan fjerner sin hånd fra mit lår. jeg nikker bare. altså hvad sagde jeg? jeg vidste det. bitch. "Emilie hjælper du lige med opvaskemaskinen" spørger Stefan nervøst. Nu vil han sige undskyld. Lol. Jeg rejser mig op og går ud i køknet. "Emilie undskyld jeg vidste ikke at hun havde det sådan" siger Stefan og ager mig på armen. Jeg siger ikke noget men kysser ham bare voldsomt. Vi snaver rigtig voldsomt. Stefan bærer mig forsigtigt op på køkkenbordet. Lol den er rejst. Altså "lille Stefan" Hihi. "Øh?" Siger nogen bag os. Vi stopper hurtigt. Lol det er Kristine. Så kan hun lære det. So. "Jeg ville bare lige hente noget vand" siger hun. Stefan er helt rød i hovedet. Jeg smiler falsk til hende. "Mark fortalte at da i var sammen så prøvede i også at lave et barn" siger Kristine. Hell No. Det måtte ingen vide! Jeg siger ikke noget men går direkte ind til Mark. "Kom vi skal snakke" siger jeg og trækker ham ind på værelset. "Hvad der galt?" Spørger Mark forvirret. "Hvorfor fortalte du at vi havde prøvet at få et barn" mumler jeg og begynder at græde. HVORFOR FUCK GRÆDER JEG? =Hormoner. "Undskyld Emilie" siger Mark og krammer mig. Jeg græder bare endnu mere nu. Jeg er bare rigtig flov. Tænk hvordan Mark havde det da vi prøvede at få et barn men det ikke lykkedes, og så blev jeg bare gravid med Stefan. Han må ha haft det forfærdeligt. "Hvad sker der?" Spørger Stefan bekymret. Jeg går over til ham og krammer ham. Han nysser mig på ryggen. Mark sætter sig ned på sengen. "Mark hvad sker der?" Spørger Stefan. "Da mig og Emilie var sammen prøvede vi at få et barn, men det lykkedes ikke. Jeg ved ikke helt hvorfor men så var jeg sammen med en anden pige, vi troede at hun var gravid det var hun ikke men jeg fandt ud af at jeg ikke k-aa-n få b-ør-n" siger Mark og fælder en tåre. Hvad.. jeg trækker mig fra Stefan og sætter mig ved siden af Mark. "Mark det er jeg rigtig ked af" siger jeg og snøfter.  "det jeg ogs" siger Stefan. Mark nikker og smiler. 

Mark og Kristine er smuttet. Stefan ligger på sofaen og sover. jeg slet ikke beskrive hvor højt jeg elsker ham. han er der altid for mig. jeg sætter mig ned ved siden af ham og nusser ham på kinden. han begynder at vågne. "hey" mumler Stefan træt. "er du træt?" spørger jeg. han nikker og gaber. "undskyld hvis jeg er lidt nederen lige nu, men jeg er rigtig træt" siger Stefan. "du kan bare gå ind i seng jeg kommer om 5 minutter" siger jeg og smiler. "okay" siger Stefan og kysser mig. et dejligt kys. love u boy. jeg går ud på badeværelset og skifter til nattøj. Jeg kan mærke min bukser lige er blevet våde. jeg kigger ned. fuck mit vand er gået. jeg skal føde nu. shit. omg. ik gå i panik. "Stefan!" råber jeg. han kommer hurtigt ind. "hvad sker der?" spørger Stefan bekymret. "Mit vand er gået" siger jeg frustreret. Stefan ser chokeret ud. "okay jeg skal lige have noget tøj på, så kører vi på hospitalet" siger Stefan. jeg nikker. der går ikke særlig lang tid før vi er parat til at gå. vi skynder os ned i bilen. "Avvv Stefan jeg har smerter" siger jeg og græder. "jeg ved det godt skat, men vi er der snart" siger Stefan og tager min hånd. jeg klemmer seriøst bare til på Stefans hånd. shit hvor gør det ondt. så er vi her. vi skynder os ind på hospitalet. "Vi skal have en læge min kæreste skal føde nu" siger Stefan til en læge. jeg bliver sat i en kørestol, og trillet ind på en føde stue..

(Stefans synsvinkel)

nu sker det snart. jeg skal være far. jeg har helt vild blandede følelser lige nu, Mest glad men også meget bange Pelle har nemlig fortalt alle mulige historier om Fødsler der er gået galt. såå. "Stefan" råber nogle bag mig. jeg vender mig om. der står Pelle, Jones og Lauritz. jeg ringede nemlig til dem. jeg smiler nervøst til dem. de kommer løbende over til mig. "er fødslen gået igang?" spørger Lauritz. "jeg ved det ikke, de fortæller mig ikke særlig meget" siger jeg. Pelle griner. "så er det snart hva" siger Jonas spændt. jeg nikker. "hvad med fansne? ved de præcis hvad der sker?" spørger Lauritz. jeg ryster på hovedet. "vi skal nok fortælle dem alt snart, vi skal bare lige falde på plads først" siger jeg. de nikker forstående. "jeg kan ikke fatte at du er den første til at blive far, jeg har altid troet det var Jones" siger Pelle og griner. jeg griner. "jeg havde sku heller ikke regnet med det" siger jeg og smiler. de griner.  "Stefan Hjort bedes gå til stue 3" siger en mand i en højtaler. "så er det nu" siger jeg spændt. "held og lykke" råber de. drengene!!

jeg kommer ind på fødestuen. Emilies hormoner er virkelig oppe at kører lige nu. "skat det skal nok gå, smerterne stopper snart" siger jeg beroligende. "Stefan hold din kæft, vil du føde i stedet for mig" siger Emilie og trækker vejret hurtigt. jeg skal måske bare holde min mund. "Emilie nu skal de presse alt hvad du kan" siger læge. "arrhh" råber Emilie. jeg tager hendes hånd og smiler til hende. "kom så bare pres lidt mere" siger lægen. Emilie begynder at græde. "skat du klarer det flot, bare lidt endnu" siger jeg. "arrhh" skriger Emilie igen. lægen begynder at smile. "her har i jeres søn" siger lægen og rækker Emilie vores baby. jeg smiler til hende. en tåre ryger ned af min kind. jeg er overlykkelig. synet af min helt fanatiske kæreste og vores lille søn er det bedste der nogensinde er sket for mig. Emilie smiler til mig og tager min hånd. "vil du holde ham" spørger Emilie og smiler. jeg nikker. da jeg får ham i hænderne kan jeg ikke lade vær med at smile. glædes tårer triller ned af kinderne på mig. "Han har lige brug for at hvile lidt, det har du også Emilie" siger lægen. jeg sætter mig på en stol ved siden af Emilie. der græder vi bare begge to. "Jeg elsker dig så højt" siger jeg og kysser Emilie på panden. "jeg elsker også dig Stefan" siger Emilie. Så kysser vi. vores første kys som forældre. "du må forlade stuen Emilie skal hvile lidt, vi henter dig snart" siger lægen. jeg nikker og går ud på gangen igen. drengene, Emilies familie og min familie står spændt og venter. de kigger forventningsfulde på mig. "alt gik godt, han er sund og rask" siger jeg overglad. alle smiler og kommer hen og krammer mig og siger Tillykke.

Yeees! så skete det endelig! husk at stemme:)))

The Only One - Stefan HjortWhere stories live. Discover now