"Har Du Et Kondom?

320 7 3
                                    

(Emilies synsvinkel)
jeg vågner med at jeg ligger i ske med min dejlige kæreste. jeg vender mig om så jeg kigger på ham. Han er så fkn cute når han sover. "du stirre" siger stefan med en hæs morgenstemme. "du er bare så sød" siger jeg og kysser ham på næsen. "ej jeg vil have et ordtenlig kys på munden!" siger Stefan. "Øhm, okay" siger jeg og kysser ham på munden. det udvikler sig til et snav,jeg tager mine hånder op til hans hår og uglet det, han kører sine hænder ned til min røv og holder godt fast. Stefan skal lige til at tage min trøje af, da hovededøren åbner. vi skynder os at rejse os op i sengen, og hurtig ordne vores hår og tage tøj på.

vi går sammen ind i stuen i hånd og hånd, jeg er lidt nervøs så jeg klemmer stefans hånd. "Mor, Far og julie, det her er min kæreste Emilie" siger Stefan. jeg tager min hånd frem for at hilse på dem alle sammen, de er helt vildt søde. vi sidder bare og snakker lidt frem og tilbage. slet ikke akavet. over hovedet ik. Virkelig dejlige mennesker.

"vi ses søde" siger jeg og kysser stefan. "vi ses prinsesse" siger han og kysser mig igen. "Emilie vil du ikke møde resten af bandet i morgen tidelig?" siger Stefan. "jo selvfølgelig, kan du ikke bare skrive hvad tid?" siger jeg. "jo! vi ses" siger Stefan.

jeg drejer nøglen rundt, og så er jeg hjemme. "Emilie ind i stuen nu" råber Anthon surt. hvad er hans problem?. "Hva så?" siger jeg. "hvorfor sagde du at du var sammen med Mille, når du har tilbragt det sidste stykke tid, sammen med ham der Stefan" siger Anthon. FUCK mit liv!. "øhh" siger jeg bare, jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige.. "du skal ikke spille flabet Emilie! helt ærligt hvorfor skulle du lyve?" siger Anthon surt. "fordi vær eneste gang, vi er til fester skal du altid ødelægge det hvis jeg snakker med en dreng, og ærlig talt er jeg ved at blive træt af det!" Siger jeg højt. Anthon kigger undskyldene på mig, "undskyld Emilie jeg vidste ikke at det gik dig så meget på, men jeg passer jo bare på dig" siger Anthon. "Anthon jeg er 17 år, jeg kan sagtens passe på mig selv" siger jeg og krammerAnthon. "jear undskyld" siger Anthon.

mig og Anthon ligger i hans seng og så film. Mor, Asta og Alma er taget i Ikea for at købe et nyt spisebord. "Anthon der er altså noget jeg skal fortælle dig" siger jeg. Anthon rejser sig op og sætter sig ved siden af mig. "hva så?" siger Anthon. "okay det er fordi ham der stefan ik?" siger jeg. "Hmm?" siger Anthon. "vi er blevet kærester " siger jeg nervøst. "okay øhh tillykke" siger Anthon og krammer mig. "tak Anth, men altså du kender ham faktisk godt" siger jeg. "det er Stefan Hjort ik?" siger Anthon. jeg nikker. "det er fint Emilie, bare han behandler dig ordtenlig"siger Anthon. Mig og Anthon lå resten af dagen og så film.

næste morgen

BIP.. BIP.. BIP.. Stefan ringer.

Samtale:

Stefan: "heey søde, vil du ikke møde resten af bandet idag?"

Emilie: "heey! jo det vil jeg rigtig gerne, hvad tid?"

Stefan: "jeg kommer bare og henter dig om en 1 time"

Emilie: "okay vi ses!"

samtale slut.

okay Stefan henter mig om en time. tøjkrise!. jeg tager bare det her på...

outfit:

jeg ligger lige en hurtig make up, og sætter mit hår

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

jeg ligger lige en hurtig make up, og sætter mit hår.

(Anthons synsvinkel)
jeg ligger bare og spiller fifa sammen med Thor, da nogle ringer på døren, så jeg går ud og åbner. "heey Anton!" siger Stefan helt vildt nervøs. "Stefan du behøver ikke at være nervøs, jeg ved godt at i er kærester" siger jeg. "årh godt" siger Stefan lettet. "men hvis du nogensinde såre hende så skal jeg nok sørge får at du kommer til at fortryde det" siger hårdt jeg. "bare rolig, det kan jeg ikke finde på" siger Stefan. "GODT!" siger jeg.

(Emilies Synsvinkel)
jeg har fået sat mit hår færdigt, jeg går ind i stuen da jeg hører Anthon snakke med nogen så jeg går ud til gangen og ser Stefan. "hej søde" siger Stefan og krammer mig, jeg tror han venter med at kysse mig fordi Anthon er der. "heeey stef" siger jeg og krammer ham igen. "skal vi gå" siger Stefan. jeg nikker og siger farvel til Anthon.

(Stefans synsvinkel)
mig og Emilie er på vej ned i studiet for at møde de andre drenge. jeg håber virkelig at de kan lide hende. jeg tror faktisk at jeg elsker hende er måske lidt bange for at hun syntes at det går for hurtigt.."Stefan vil du ikke sove hos mig i nat, min mor, Alma og Asta sover ude?" siger Emilie. "meget gerne, men hvad tror du Anthon vil syntes om det?" siger jeg. "han må bare acceptere at vi er sammen" siger Emilie..

Jeg banker på døren ind til studiet og en Jeppe kommer og åbner. "Stefan og kæresten er kommet" råber Jeppe. "Det os" griner Emilie.

(Emilies synsvinkel)
jeg har fået hilst på de andre drenge og de er mega søde! jeg føler at vi har kendt hinanden i længere tid. vi har fået sagt farvel til drengene, og mig og Stefan er nu på vej hjem til mig..

vi låser op og går ind i stuen, der sidder Thor og Anthon og er igang med at spille FIfa. "heey thor" siger Stefan og laver et bro hug med ham. "hva så hjort?" siger Thor. "vi går ind på værelset" sagde jeg og hentyder til mig og Stefan.

mig og Stefan ligger bare og slapper lidt af, "hvornår skal vi gøre vores forhold offentligt?" siger jeg. "jeg tror bare at de selv skal finde ud af det" siger Stefan og smiler.

jeg vælger lige at poste et insta-billede som jeg tog imorges..

jeg vælger lige at poste et insta-billede som jeg tog imorges

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

EmilieeEdwaards: You make me happy.
Det er jo ment til Stefan, han gør mig glad!..
Stefan_hjort: woaw💛
Anthonedwards: Dejlige søs💘
Thorfarlov: @Anthonedwards du har en smuk søster💙
Pellehp: Smukke Emilie💓
Lauritzemil: Enig med Ped 💛💎
Jonaseilskov: Enig med Ped😺
Rasmusjo: WOW!😘 Millepigen: Girl<3

Søde venner! Hva Fuck Rasmus?
"Hvem er Rasmus?" Siger Stefan."min gamle flirt, det er lidt mærkeligt at han skriver nu, altså vi har ikke snakket sammen i flere måneder" siger jeg. Stefan nikker. Ej er lille stef jaloux?. Fkn Cute hva. "Ej Hjort ik vær jaloux" siger jeg og kysser ham på panden. "jeg vil bare gerne have dig for mig selv" siger Stefan. "det har du da ogs søde" siger jeg og kysser ham på kinden. "Ej jeg vil gerne have et ordtenlig kys!" siger Stefan og laver trutmund. jeg griner af ham og kysser ham. det udvikler sig hurtigt til et snav, og Stefan kaster mig ned i sengen. han ligger sig oven på mig og begynder at kysse min hals og ned. da han rammer mit kraveben, udslipper jeg et støn, som gør at Stefan begynder at smile. jeg tager mine hænder op til hans hår og ugler det, Stefan kører sine hænder ned til min røv og giver den et klem, vi for begge hurtigt tøjet af hinanden så vi kun ligger i undertøj. "har du et kondom?" siger jeg. Stefan nikker. ja vi gør det.

lige nu ligger mig og Stefan helt nøgne op af hinanden, "jeg elsker dig" siger Stefan, "jeg elsker også dig Stefan" siger jeg og kysser ham. han begynder at smile og kysser mig i håret. "er det ikke nederen og dele værelse med din bror?" siger Stefan. "jo mega!" siger jeg. "skal vi ikke gå ind til de andre? det er måske lidt akavet hvis de kommer ind og vi begge to ligger helt nøgne? siger stefan og griner. "jo lad os det" siger jeg.

ikke rettet husk at stemme!

The Only One - Stefan HjortWhere stories live. Discover now