"Jeg Er Bøsse"

284 5 0
                                    

(Emilie's synsvinkel)
Jeg vågner, og har det forfærdeligt! Helt knust indeni. Jeg ved godt at jeg skal snakke med Stefan.. men jeg ved bare at jeg kommer til at stor tude! "Hvordan har du det?" Siger Anthon. "Forfærdeligt!" Siger jeg og snøfter. "Du ved godt at du bliver nød til at snakke med ham ik?" Siger Anthon. "Jo, jeg skriver til ham idag" siger jeg. "Okay" siger Anthon. "Jeg smutter lige i bad" siger Anthon og kysser mig på kinden. Instapost!

Emilieedwaards: You said you loved me

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Emilieedwaards: You said you loved me..
Anthonedwards: I love u<3
Millepigen: Smukke tøs<3
Pellehp: Pææn<3
Rasmusjo: Er i Kbh, vil du mødes?<3
Stefan_hjort: I do💛

Øhh tak Stefan.. hva Fuck Rasmus?..
Besked samtale:
Emilie: øøh Rasmus jeg har altså en kæreste...
Rasmus: Hey, Det ved jeg.. har selv:) men tænkte om du ikke ville mødes ?:)
Emilie: Nørreport kl. 13:00?
Rasmus: lyder godt!

(Stefans synsvinkel)
Okay Emilie ved det.. hvad fanden laver Pelle?.. og Rasmus, vil hun virkelig mødes med ham?.. jeg er en kæmpe idiot! Jeg må skrive til Emilie..
Besked Samtale:
Stefan: Emilie jeg er en kæmpe idiot, jeg har det af helvedes til! Undskyld.. det er dig jeg elsker af hele mit hjerte! Plz lad mig forklare hvad der skete... undskyld..-Stefan❤️
Emilie💗: i aften hos mig kl. 20?..
Sfefan: helt fint, glæder mig til at se dig!💓
Emilie💗: ...
Jeg er legit verdens største idiot!

(Emilie's synsvinkel)
Jeg begynder at finde tøj..

(Emilie's synsvinkel)Jeg begynder at finde tøj

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Det bliver lidt mærkeligt at se Rasmus igen.. men han sagde jeg at han havde fået en kæreste så håber bare ikke at han prøver på noget.. "hvor skal du hen?" Siger Anthon. " jeg skal mødes med Rasmus" siger jeg og tager sko på. "Altså Rasmus din gamle flirt?" Siger Anthon og kigger mærkeligt på mig. "Ja han spurgte om jeg ikke ville mødes" siger jeg. "Øhh okay" siger Anthon og går ind i stuen. Mærkelige dreng...

"Hej Rasmus" siger jeg og krammer ham. "Hej længe siden" siger Rasmus og krammer mig igen. "Skal vi gå på Starbucks?" Siger Rasmus og smiler. Jeg nikker bare. Akavet. Han ser sq stadig godt ud. Ej. Joke.nej. "2 cookies og 2 kopper kaffe" siger Rasmus til kassedamen. "Hvordan går det" siger Rasmus. "Det går fint" siger siger jeg og smiler, men mener det ikke. "Emilie jeg ved godt at det er længesiden at vi har snakket sammen, men jeg kender dig godt til at vide at du lyver" siger Rasmus og lægger sin hånd på min. "Min kæreste har været mig utro" siger jeg og prøver at holde tårnene inde. "Stefan Hjort?" Siger Rasmus. Jeg nikker. "Husk du kan altid komme til mig hvis det er" siger Rasmus. "Tak" siger jeg. "Ikke mere om mig, hvordan går det med dig?" Siger jeg. "Altså jeg-jeg- jeg" siger Rasmus nervøst. "Husk du kan også sige alt til mig" siger jeg. "Jeg er til drenge" siger Rasmus og kigger ned i bordet. "Rasmus det er helt normalt! Der er intet at skamme sig Over" siger jeg og trækker ham ind til et kram. "Tak" siger Rasmus og krammer mig. Vi gik bare ind i nogle butikker og snakkede en masse. Jeg har virkelig savnet Rasmus som en ven. Instapost again!

Emilieedwaards: har savneeet dig<3 @Rasmusjo"Kommentarer slået fra"

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Emilieedwaards: har savneeet dig<3 @Rasmusjo
"Kommentarer slået fra"

"Vi ses søde tak for idag! Men du må ikke sige noget om at jeg er til drenge endnu.. heller ikke til Stefan, hvis i bliver gode igen" siger Rasmus. "Det lover jeg" siger jeg og krammer Ham.

(Stefans synsvinkel)
Av så havde hun været sammen med Rasmus.. Jeg begynder at køre hjem til Emilie..*bank bank. "Hej jeg hedder Marianne, du må være Stefan" siger Marianne. "Ja det er mig, er Emilie hjemme?" Siger jeg. "Hun er inde på sit værelse" siger Marianne. Jeg åbner døren og ser Emilie ligge i sin seng, i den anden ende af værelset ligger Anthon på sin seng. "Emilie du har besøg" siger Anthon og giver mig dræberblikket og går ud af værelset. "Emilie jeg er så ked af det..jeg var så fuld og det kys betød ingen ting!" Siger jeg. Og sætter mig på hendes seng. "Hvordan kan jeg vide det ikke bare er en dårlig undskyldning?" siger Emilie og sætter sig foran mig. "Fordi jeg elsker dig" Siger jeg. Emilie smiler og krammer mig. "Jeg elsker dig" siger jeg. "Og jeg elsker dig" siger Emilie og kysser mig. "Må jeg sove her?" Siger jeg og nusser hende på kinden. "Altid" siger Emilie og trækker mig ned i sengen.

mig og Emilie ligger bare og putter.."hvad med ham Rasmus?" siger jeg. "bare rolig der er ingenting imellem os" siger Emilie og kysser mig på munden. "undskyld jeg bliver bare meget hurtigt jaloux når det kommer til folk jeg holder af" siger jeg og nusser Emilie i håret. "jeg har absolut ingen føelser for Rasmus det lover jeg" siger Emilie og kysser mig. det udvikler sig til et snav, men Emilie stopper det. "vi kan ik, min mor er inde ved siden af" siger Emilie og griner. "jeg har bare lyst til dig lige nu!" siger jeg og sukker. "vent lige 2 min." siger Emilie og går ud af værelset...

(Emilies synsvinkel)

"moooaar?" siger jeg og sætter mig på køkkenbordet. "ja skat?" "jeg tænkte bare på om i ikke kunne gå en tur, det er fordi mig og Stefan har været op og skændes og nu er vi blevet gode igen.. men vil bare gerne være lidt alene" siger jeg. jeg kan se at min mor overvejer det.. "så kun i aften" siger min mor og smiler. "taak mor!" siger jeg og kysser hende på kinden. "hva så" siger Stefan og smiler. fkn cute dreng. altså. "vi har 30 min." siger jeg og løber over i sengen, og sætter mig på Stefans mave. jeg begynder at kysse Stefan på halsen, og tager hans bluse af. jeg kysser ham langs ned af maven og åbner hans bælte. ja vi laver det frække..

The Only One - Stefan HjortDove le storie prendono vita. Scoprilo ora