"Så Går Turen Hjem"

206 5 0
                                    

(Emilies Synsvinkel)
Hjort ligger og sover. han ligger kun i underbukser. lækkert. altså den dreng har en virkelig lækker mave. nu skal han altså op. "Stefan?" siger jeg og nusser ham på kinden. "mmhh" mumler han. "Stefan de andre er stået op vi skal hjem nu" siger jeg. Stefan begynder at vågne. så cute. "godmorgen søde" siger Stefan og trækker mig ned til ham. vi ligger i ske. "glæder du dig ikke til at komme hjem?" siger jeg. han nikker. "hvad skal du nu?" siger Stefan. "altså jeg har pakket mine ting færdige, så skal jeg over til Mark og snakke med ham efter igår, og så skal jeg en smut forbi Anthon" siger jeg. "du behøver altså ikke at være sur på Mark" siger Stefan og kysser mig i nakken. "Stefan der er noget du skal vide om mig og Mark" siger jeg. han stopper med at kysse mig nakken og kigger alvorligt på mig. "jeg siger det kun hvis nu at Mark skulle sige det til dig, så vil jeg ikke have at vi bliver uvenner" siger jeg. Stefan nikker. "jeg har lige siden jeg var 10år gammel været forelsket i Mark, men sådan er det selvfølgelig ikke mere" siger jeg og tager Stefans hånd. "ved han godt det?" siger Stefan. jeg nikker. "det er fint Emilie, bare du ikke er forelsket i ham mere" siger Stefan. jeg siger ikke noget men smiler bare. fkn sød dreng. jeg trækker ham ind til et kys. vi kysser lidt. Stefan skal lige til at tage min trøje af da nogen åbner teltet. vi vender os hurtigt om og der står mark. "øhh hej Mark?" siger jeg forvirret. det her er virkelig akavet mig og Stefan ligger næsten nøgne. "kan vi lige snakke eller har du travlt?" siger Mark og hentyder til Stefan. jeg har to valg. enten at jeg ja til Mark, så gør jeg Stefan irreteret men Mark tilfreds. eller at sige nej til Mark og gøre Stefan glad. "jeg har lidt travlt" siger jeg. et smiler breder sig på Stefans læber. Mark sukker og lukker teltet igen. Stefan kigger på mig og smiler. "jeg elsker dig" siger Stefan. jeg siger ikke noget men begynder at kysse Stefan. ja vi har sex.

"skulle i lige have noget festivals sex inden Ros slutter for i år?" siger Pelle og griner da vi træder ud af teltet. "ja og det var mega godt!" siger Stefan og griner. jeg kan mærke at jeg bliver helt rød i hovedet. "hvad tid tager vi hjem?" siger jeg. emneskift. "øhh kl. 15.00 regner jeg med" siger Jonas og smiler. "okay men så smutter jeg lige ned til Mark nu" siger jeg og kysser Stefan på munden. han nikker.

så er jeg ved Marks camp. han sidder i en camping stol og drikker. han sidder i fodbold shorts og bar mave. hmm lækkert. "Mark vi skal lige snakke" siger jeg. han kigger forvirret op på mig og nikker. vi går lidt væk fra de andre. "det kan godt være at du ikke kan lide at jeg er sammen med Stefan, men det igår er ikke okay" siger jeg alvorligt. "jear undskyld Emilie, jeg var ret fuld og det var dumt sagt" siger Mark. jeg nikker. "venner?" siger Mark og smiler. "altid" siger jeg og krammer ham.

godt jeg fik snakket med Mark. næste stop Anthon. "heeej Emilie" siger Thor og krammer mig. søde dreng. "heeey Leif hvor er Anthon?" siger jeg. "han har gang i en pige" siger Thor og griner. okay ad. "øhh okay kan du ikke sige at jeg tager hjem?" siger jeg. "selvfølgelig smukke" siger Thor. så går turen hjem.

"hej smukke" siger Stefan og kysser mig. "hey lækre" siger jeg. "er du klar til at tage hjem?" siger Stefan og holder om mig. "jear" siger sig. "kommer i?" siger Lauritz og vifter med hans tasker. vi nikker.

lige nu sidder mig og Stef i toget. det er ret hyggeligt. jeg sidder på Stefans lår og ja vi kysser lidt eller snaver. Loverboy. jeg trækker mig og kigger ind i Stefans øjne. han smiler i hele ansigtet. "jeg elsker dig" siger jeg. "jeg elsker også dig!" siger Stefan og smækker vores læber sammen igen. "ej Stefan må vi ikke få et billede" siger nogen bag os. jeg trækker mig hurtigt fra Stefan og rejser mig op. "øhh jo selvfølgelig må i det piger" siger Stefan akavet. de står og tager billeder med Stefan. shit det her er akavet. "vi ses piger" siger Stefan og vinker til pigerne. "ej hvor pinligt" siger Stefan. "vi skal nok lade vær med at kysse i offentligheden" siger jeg for sjov. "NEJ vi skal nok bare gøre det et hemmeligt sted" siger Stefan alvorligt. jeg griner af ham. "som hvor?" siger jeg. "hvad med her?" siger Stefan og tager hans jakke over vores hoveder. "du er så skør" siger jeg. "ja, og du elsker det" siger Stefan og smiler smørret. jeg nikker og kysser Stefan.

HUSK AT STEMME SÅ KOMMER DER FLERE KAPITLER!!

The Only One - Stefan HjortWhere stories live. Discover now