10. Ik laat je niet nog eens gaan kleintje

273 11 4
                                    

Eens ze aankwamen aan het strand nam Jonas een handdoek uit zijn rugzak en legde die neer op het zand. Jonas kleedde zich uit totdat hij alleen nog maar zijn zwemshort aanhad en Mila deed hetzelfde met haar bikini. Mila ging tussen Jonas zijn benen zitten en genoot van de zonnestralen op haar gezicht. 'Wil je zemmen of liever niet?' hoorde ze een lieve stem vragen. 'Ja maar alleen als je dicht bij mij blijft, ik wil niet weer in het ziekenhuis belanden.' zei Mila met een glimlach. 'Tuurlijk blijf ik dicht bij jou liefje! Ik laat je niet nog eens gaan.' antwoordde Jonas lief en drukte haar dichter bij zich aan. 'Dan wil ik wel zwemmen' zei Mila en keek Jonas verliefd aan. 'Gaan we?' vroeg Jonas voor de zekerheid waarop Mila knikte. Eens ze rechtstonden legde Jonas zijn arm rond Mila haar schouders en drukte een kus op haar voorhoofd en stapten naar de zee. Toen ze de zee ingingen kreeg Mila rillingen over haar lichaam bij de gedachte dat ze verdronk en daarna in coma lag. Jonas zag aan haar dat ze er met haar gedachten er niet bij was. 'Hey liefje, ik blijf bij jou. Ik zal er wel voor zorgen dat je niet weer verdrinkt en deze keer zullen we niet duiken' zei Jonas alsof ze haar gedachten kon lezen. Mila knikte en greep Jonas zijn hand en ging samen met hem in het water. Jonas zag dat Mila toch nog bang was en nam haar vast aan haar schouders, 'Hey, ben je zeker dat je wilt?' vroeg Jonas en keek diep in Mila haar ogen. 'Ik weet het niet...'  zei Mila twijfelend. 'Dan gaan we terug liefje, ik wil alleen dat jij je goed voelt' antwoordde Jonas en drukte een kus op haar voorhoofd. 'Dankje' zei Mila en liet haar hoofd op Jonas zijn schouder rusten. 'Alles voor jou!' antwoordde Jonas lief. Jonas ging op de handdoek liggen. 'Kom je bij mij liggen?' vroeg Jonas aan Mila die nog rechtstond, Mila knikte en ging in Jonas zijn armen liggen. Jonas en Mila lagen nog bijna de hele dag aan het strand en genoten van elkaar en van het mooie weer.

16:00 uur

Jonas deed zijn ogen open op het strand en toen hij Mila op hem zag liggen kreeg hij spontaan een glimlach op zijn gezicht. Hij streek liefdevol met zijn hand over haar hoofd en drukte er een kusje op. Langzaam werd Mila wakker en legde haar hoofd dieper in Jonas zijn nek. 'Heb je lekker geslapen?' vroeg Jonas lief. Mila mompelde een 'ja' die Jonas net kon verstaan. 'Gaan we naar het hotel liefje?' vroeg Jonas lief en probeerde haar aan te kijken. Mila knikte een 'ja'. 'Kom ik zal je wel oppaken liefje' zei Jonas toen hij zag dat Mila nog moe was. Hij stak de handdoek terug in zijn rugzak en met Mila in zijn armen en zijn rugzak op zijn rug stapte hij terug naar het hotel. Eens hij terug was in hun kamer legde hij Mila in bed en legde het deken over haar heen. Hij drukte een kusje op haar voorhoofd. Aangezien hij zelf ook moe was ging hij naast Mila in bed liggen sloeg een arm om haar middel en sloot net als haar zijn ogen.

Hey!
Ik had beloofd dat er vandaag weer een deeltje online komen maar dat is wat later gekomen wegens omstandigheden. Sorry daarvoor! Morgen wel weer een deeltje zoals gewoonlijk op een iets vroeger uur hopelijk!

Xxx E.

Voor eens en voor altijdWhere stories live. Discover now