Epilóg

1.8K 142 27
                                    

Upozornenie ja písať epilógi neviem a nikdy mi to ani nešlo. Tak ma nezabite.😂😂😂

Výhražné správy Emme a Kayi chodili ešte pár dní. No nakoniec aj keď chalani boli za Ingrid a Norou zistili že tie správy písali ony. Ingrid s Norou pochopili že u chalanov nemajú žiadnu šancu a prestali.

Emma s Macom sú šťastný že už je všetko v poriadku a užívajú si život. Dievčatá chalanov sprevádzajú na interviá a koncerty lebo si to sami chalani želali.

Mmeri Emmu s Kayou prijali a obľúbili si ich. Ale sú tam aj taký čo nie. Každý deň ich urážajú u píšu nenávistné správy ale naučili sa to ignorovať.

Teraz sa Mac s Tinusom pripravujú na Moments tour kde ich budú dievčatá doprevádzať. A nesmierne sa všetci tešia.

A toto celé začala len jedna jediná správa od Frederika Brøna alias Marcusa Gunnarsena. KONIEC

Dopísala som posledné slovo a zavrela denník. Sadla som si na posteľ ku Marcusovi ktorý sa hral  na mobile. ,,Čo si robila?" Usmial sa na mňa a odložil mobil. ,,Nič len si písala" uchechtla som sa. Nahla som sa a pobozkala ho. Nikdy sa neviem nabažiť jeho dokonalích pier. ,,Milujem ťa princezná" povedal keď sa odtiahol. ,,Aj ja teba zlato" pritiskla som sa ku nemu.

Hei folk!
Tak a definitívny koniec tejto knížky je tu. Píše sa mi to nerado ale raz to prísť muselo. Túto knižku som si zamilovala. Ďakujem všetkým ľudom čo to dočítali až do konca. A ešte viac ďakujem za toľko reads a votov. Ste neskutočný. ĎAKUJEM. Nesmierne ďakujem aj za tie krásne komentáre pod každú časť. Pri niektorých som sa skoro rozplakala😢. Popravde som si myslela že toto nebude nikto čítať ledva som dúfala že to bude mať tisíc reads a keď to začalo stúpať až na dvadsať tak som mala chuť skákať dva metre do vzduchu. Ďakujem ešte raz. Ale teraz späť ku príbehom. Znova začnem písať Cancer a popri tom ASI budem vydávať texting s Tinusom. Mám to naplánované že chcem vydať dva príbehy s Tinusom aby to bolo na rovnako a potom neviem😂😂. Ešte raz vám ďakujem za všetko.😘😍😍Každý vote🌟 a sladký komentík💭 zahreje pri srdiečku plnom Marcusa😍 Heiii

ON A ONA (texting story)DOKONČENÉWhere stories live. Discover now