37

1.6K 99 8
                                    

,,takže už ste v pohode?" usmiala sa na mňa Kaya a zavrela svoju skrinku. ,,No...tak hej všetko mi vysvetlil" rozišli sme sa ku triede na anglinu. ,,A čo ty a Tinus kedy hodláte povedať že ste spolu"  udrela som ju lakťom do ruky. ,,Popravde neviem" mykla nad tým plecami. ,,Hmm mne už aj baby zo slovenska písali" obe sme sa zasmiali. Prišli sme do triedy a Ingrid aj s Norou sa na nás pozreli. ,,Aha kto prišiel" ukázala na nás Ingrid. ,,Máš nejaký problém?" spýtala sa jej Kaya. Sadla som si na miesto a Kay ani nie o minútu sedela o proti mne a vedľa Thei. ,,Inak vieš o tom že sa Marcusko dosť dobre bozkáva" začali si hovoriť tie dve mrchy. ,,A ona to môže odkiaľ vedieť" ukázala na Ingrid Emilia. ,,Noo..." všetko som im vysvetlila čo sa v piatok stalo a mali Maca chuť zabiť. ,,Hej a je inak aj dosť dobrý v posteli" zasmiala sa tá mrcha. ,,Čo? Tg si spala s Marcusom?" Vykríkla Nora na celú triedu. V tú chvíli prišli do triedy chalani. Všetci sa pozreli na mňa alebo na Maca. ,,Hej a kedy ste spolu spali?" Uchechtla sa Kaya. ,,A teba to čo trápi? A inak v sobotu" nechutne sa na mňa usmiala. Ja som vybuchla aj s Macom v obrovský smiech. ,,Čo sa smeješ ty flandra?" Povedala na mňa znechucene Nora. ,,No...neviem neviem či si spala s Marcusom. Možno tak s nejakým debilom čo mal vyzerať ako Mac ale Marcus bol celý víkend u mňa" nevinne som sa usmiala a celá trieda sa jej začala smiať. ,,Ty štetka si ma ponížila pred triedou. Toto si odpykáš" ukázala na mňa tým jej dlhým nagélovaným nechtom. ,,Už sa ťa bojím" zasmiala som sa a zazvonilo na hodinu.
***
,,Ideš ku nám?" Ukázal Mac na barák oproti. ,,Okej ale vyžerem ti chladničku som hladná" chytila som sa za brucho. ,,Pre teba všetko láska" naklonil sa ku mne a spojil naše pery. Obmotala som si ruky okolo jeho krku a Mac si dal ruky na moje boky. Pritiahol si ma bližšie ku sebe. Cítila som ako sa jeho ruky presúvajú z mojich bokov na môj zadok. Odtiahla som sa od neho a on sa na mňa nechápavo pozrel. ,,Kde más ruky?" Položila som si svoje ruky na jeho hruď. ,,Tam kde je územie len pre Marcusa" usmial sa na mňa. ,,Si nejako myslíš" zasmiala som sa. Prišli sme ku Macovi a ja som si to zamierila rovno do kuchyne. ,,No ty musíš byť teda hladná" zasmial sa. ,,Ja za to nemôžem že mám svoje dni" poslala som mu vzdušnú pusu. ,,Hmm...počkaj ale sladkosti mi nezješ že nie?" Pribehol ku skrinke kde mali sladkosti. ,,Možno" mykla som plecami a vybrala si z chladničky pár ingrediencií a pár mi poukazoval kde sú Mac. ,,No už mi povieš čo moja kráska ide variť?" Obmotal si okolo môjho pása Mac ruky. ,,Palacinky" vytrhla som sa z Macovho objatia a pristúpila ku šporáku. Marcus ma celú dobu pozoroval a aj ma buď fotil alebo točil. ,,Ták s čím si to dáš?" Položila som na linku nuttelu a džem. ,,Džem zlato" usmial sa na mňa. Natrela som mu štyti palancinky a sebe tri s nuttelou. ,,Máte šlahačku?" Nevinne som sa naňho usmiala. Mykol plecami. Povzdychla som si. Zobrala som do ruky tanier s neurobenými palacinkami a dala ich do chladničky. S Macom sme sa najedli a v obývačke si pustili film. V polovici filmu mi prišla správa. Vybrala som si mobil a zapla mess.

Anonym261: Hej ty štetka daj ruky od Maca preč!!!

Anonym261: A ak ma neposlúchneš stane sa ti niečo zlé😡

Anonym261: A ak to ukážeš Marcusovi tak si ma neželaj😡piča sprostá😠

Vypla som chat a všimla si ešte takýchto päť uživateľov. Bez slova som sa postavila a išla hore do Macovej izby. Sadla som si na postel a dala hlavu do dlaní. Začala som plakať. Prečo mi to napísali? Nechcú aby bol ich idol šťastný? Bojím sa. Moc. ,,Zlato? Emm čo sa stalo?" Pribehol ku mne Mac. ,,N-nič" odsadla som si od neho. ,,Láska mne to povedať môžeš" pohladil ma po stehne. ,,J-ja bojím sa" objala som ho. ,,A čoho? Som tu ja baby nič sa ti nestane" nad tou prezývkou som sa zasmiala. ,,Vidíš už sa smeješ" dal mi pusu do vlasov a oprel si hlavu o moje rameno. Keď som sa ukľudnila odtiahla som sa od neho. ,,No a teraz mi povedz čo sa deje?" Z vačku som si vybrala telefón a zapla messenger. Podala som mu ho. ,,Vyhrážajú sa mi" Marcus zaťal päsť. ,,Od kedy?" Bol nahnevaný a dosť. ,,Dnes prišla prvý krát" Marcus sa postavil a odišiel z izby.

Marcus

Bol som nahnevaný a to moc. Od fotil som si všetky tie správy a ukážem to otcovi. ,,Ahoj!" Počul som mamin hlas. ,,Čau" povedal son hnusne. ,,No ty si mi teda príjemný" zasmiala sa mama. ,,Čo sa stalo? Ste sa s Emm pohádali?" Sadla si vedľa mňa na schody. ,,Čo? Nie len som nahnevaný lebo jej sa fanúšičky alebo niekto vyhráža" dal som si hlavu do dlaní. ,,Jejda zlato. Ale teraz by si mal byť s ňou a nie tu sedieť" usmiala sa na mňa. Prikývol som a postavil sa. ,,Nechcete niečo jesť? Či už ste jedli?" Usmiala sa na mňa znova. Tá má dnes nejakú dobrú náladu. ,,Už sme jedli v chladničke sú palacinky len si ich natri" povedal som a vošiel do izby. Emma sedela na posteli schúlená v klbku a plakala. ,,Zlato" prišiel som ku nej a objal ju. ,,Pššt bude dobre neboj" hladil som ju po chrbte. ,,Tvoje fanúšička ma nenávidia" vzlykla mi do ramena. ,,Kto povedal že sú to fans. Možno píše Ingrid alebo ja neviem" odtiahla sa odo mňa. utrela si slzy a pozrela sa na mňa. ,,Myslíš že by toho bola schopná?" prikývol som. ,,Poznám ju aj Thei a Emilii toto písali aj s Norou" usmial som sa. ,,No poď pôjdeme dopozerať ten film" bez odpovede som ju chytil za ruku a ťahal dole. ,,Marcus veď ma zabiješ" zasmiala keď skoro spadla na zem kvôli mne. Keď sme sa došuchtali do kuchyne naliali sme si pitie a išli pozerať. 

***

Emma odišla niečo po šiestej. ,,Čo ti je?" Spýtala sa ma Tinus po tom čo s.e dohrali Fifu. ,,Kayi nepísal niekto výhražné správy?" Vybalil som naňho. ,,Hej? Ako to vieš? Dnes mi vravela že jej prišli od troch ľudí. Mám to aj odfotené" vybral si mobil. ,,Hmm...lebo aj Emme niekto písal a mám pocit že to je Ingrid s Norou" ukázal mi tie správy. ,,Tie isté dostala Emma" uchechtol som sa. ,,Takže zajtra pôjdeme za Norou a Ingrid?" Spýtal sa Tinus. ,,Môžme, a ja teraz idem do sprchy" postavil som sa a v izbe si zobral tepláky a boxerky a išiel do sprchy. Po sprche som vykonal večernú hygienu a zaliezol do mojej mekučkej postele. Ešte chvílu som bol na mobile a potom išiel spať...

Hei folk!
Dnes ešte vidám epilóg a koniec.😔Teraz po skončení tohto začnem písať Cancer a ďaľšie. Ja ani neviem čo sem napísať.😂 Každý vote🌟 a sladký komentík💭 zahreje pri srdiečku plnom Marcusa😍 Heiii

ON A ONA (texting story)DOKONČENÉWhere stories live. Discover now