♥2♥

3.3K 174 11
                                    

Ráno som sa zobudila skôr ako budík čo sa tak čast nestáva. Zobrala som mobil do ruky a zapla sociálne siete. O po hodku som sa zobrala aj s mobilom do kúpelne kde som si pustila hudbu a začala svoju rannú hygienu. Keď som bola hotová(žiadne dvoj zmysli) som išla do izby a rovno ku skrini.

Keď som bola oblečená zišla som dole do kuchyne kde sedela celá moja família

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som bola oblečená zišla som dole do kuchyne kde sedela celá moja família. Najlepšie je na tom že nikto nevie že ma celá trieda no hlavne Kristián šikanujú.,,Dobré ránko" povedala som a otvorila chladničku a vybral si mlieko na to že si spravím granko. ,,Dobré" povedali všetci zborovo. Sadla som si ku stolu. Po raňajkách som sa obula a vyšla z domu. Po ceste na zastávku som rozmotávala slúchadlá. Keď som prišla na zastávku videla som tam sedieť Kristiána s tou jeho partou s triedy. Asi ucítil že sa naňho pozerám lebo sa na mňa pozrel a postavil sa a išiel smerom ku mne. Asi v polovici cesty ku mne mi cinkol mobil. Pozrela som sa kto mi píše a bol to Fredo pričom som sa musela usmiať. Otvorila som chat.
Nór♥:Dobré ránko sweety♥

Mmerka♥: Dobré Fredo♥

Keď som to dopísala niekto mi vytrhol mobil z ruky hodil o zem čím mi vytrhol z uší slúchadlá s mojou najobľúbenejšou piesňou. ,,Keď ti niečo vravím ma budeš počúvať!!" skríkol po mne Kristián načo sme si schytali pohľady ostatných. ,,P-prepáč mala som slúchatká" povedala som zo strachom v hlase. ,,Tak ešte raz dáš mi opísať úlohu zo sloviny a matiky inak si ma nepraj" Povedal už pokojnejším hlasom načo ja som nesúhlasne pokrútila hlavou. Ani som sa nestihla spamätať a už mi strelil facku a bolo mu jedno že na nás všetci pozerajú. Slzy sa mi drali na povrch ale začula som tresknutie dvermi od auta. Obzrela som sa uvidela Ludka ako k nám nahnevane kráča. ,,Ty čo si spravil Emme prečo si jej dal facku?" povedal dosť nahnevano. ,,A čo ťa to trápi bež do riti starec" povedal s kľudom Kristián. ,,Zmizni do auta Emma!" Povedal Ludo a ukázal na jeho čierne audi.

On

Mmerka♥: Dobré Fredo♥
Napísala a ja som sa musel usmiať. Len keby vedela že ja nie som Frederik Brøn ale jej idol Marcus Gunnarsen. Čo by spravila prestala by si som nou písať? Alebo by mi neverila? Neviem ani nechcem.

Nór♥: Ako si sa vyspinkala?
Asi päť minút mi neodpisovala a ja som sa o ňu bál. Čo keď sa jej niečo stalo? Čo keď vie kto som? Nie to je blbosť.

Nór♥: haló Emmka si tu?

Nór♥: prečo ma ignoruješ?

Nór♥: sweety?

Nór: nestalo sa ti niečo?
Už asi 10 minút ma ignoruje a ja sa o ňu začínam vážne báť. ,,Dobré ráno brácho" vbehol mi do izby Tinus. Ale keď videl môj pohľad tak zneistil. ,,Stalo sa niečo?" Opýtal sa a sadol si ku mne. Ja som ho ale ignoroval a ďalej rozmýšľal čo je s Emmou. Tinus mi zobral mobil na ťukal heslo sakra on vie odkiaľ moje heslo musím si ho zmeniť. Rozklikol ikonku na messenger a prečítal si všetko čo som si s ňou písal. ,,No ti brďo" bolo jediné čo s neho vypadlo keď si pozrel jej fotku. Bola tam krásna.

 Bola tam krásna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


,

,Ty si vieš vyberať pekné babi" povedal a poklepal ma po rameni. ,,Inak napísala ti" keď to povedal tak som schmatol mobil a roz klikol náš chat.
Mmerka♥: sorry za to že som neodpisovala ale padol mi mobil a vypol sa tak mi to prepáč :-*

Nór♥: v pohode len so sa bál že sa ti niečo stalo♥

Mmerka♥: ty si zlatý♥:-*

Nór♥: Čo práve robíš♥

Mmerka♥:sedím v aute a čakám na brata aby ma odviezol do školy ty?

Emma

Nór♥: ja si umývam zuby :-)
Po asi piatich minútach čo som si sem sadla sa otvorili dvere od auta a nastúpil dosť nahnevaný Ludko.,,Prečo si to nikomu nepovedala že ťa šikanujú?" Povedal a buchol po volante. Docela sa ho bojím. ,,Neviem bála som sa že sa budeme znova sťahovať" popritom ako som hovorila naštartoval auto a išiel domov. ,,Teraz ideme domov mama je ešte doma lebo má volno a ty jej to pekne povieš dobre?" povedal a pozrel sa na mňa ja som len prikývla.
Mmerka♥: ideš do školy?

Nór♥: nn prečo?

Mmerka♥: lebo si môžme písať celý deň lebo ani ja nejdem do školy :-)

Nór♥: to je super aspoň sa o sebe môžme dozvedieť viac

Mmerka♥: dobre ja začnem máš súrodenca? Keď hej koľko má rokov? A ako sa volá?

Nór♥: mám dvoch súrodencov dvojča čiže má 15 a volá sa Max potom mám ešte sestru má 8 a volá sa Emmka :-)  a teraz ja ako sa volá tvoj brat a koľko má rokov?

Mmerka♥: volá sa Ludo(Ľudovít) a má 19 kto je tvoj hudobný idol?

Nór♥: asi JB a tvoj?

Mmerka♥: tiež Justin a potom M&M čo robievaš vo voľnom čase?
Keď som to dopísala tak sme práve zaparkovali pred domom vystúpili sme a išli sme domov. Otvorili sme dvere a vošli do vnútra. ,,Deti a vy čo tu robíte nemáte byť v škole?" povedala a oprela sa o rám dverí do kuchyne. ,,Mami Emma by ti rada niečo povedala" povedal a išiel do izby. ,,No čo mi chceš povedať?" Nič som jej nepovedala len si vyhrnula tričko kde mám veľkú modrinu od kopancov. ,,O môj bože Emmka prečo si nám to nepovedala skôr?" ,,Lebo som sa bála" ,,A kto ti robí takto zle?" ,,Celá trieda sa mi posmieva a podobne ale Kristián Tribet a jeho partia ale tá len občas" ,,Teraz sa oblečiem a ideme za riaditeľkou" povedala a išla hore po schodoch. ,,Nie ona ti neuverí Kristián je jej syn" povedala som zo sklonenou hlavou. ,,To mu ale nemôže pre-" ani nestihla dopovedať a Ludko jej do toho skočil. ,,Neprejde mu to ja mám predsa kameru v aute pre prípad havárie alebo podobne takže to mám natočené" Dopovedal a vybehol z domu do auta. Došiel domov a zapol kameru. A mame ukázal to video. Mama ho videla celé ale keď mi strelil facku tak si zakryla ústa. ,,Volám otcovi nech príde do školy" vyšla hore po schodoch sa obliecť.

Ahooj nikto!
Dnes trochu dlhšia časť som sa rozpísala takže dnes vyjde asi ďalšia časť každý vote&koment poteší

ON A ONA (texting story)DOKONČENÉWhere stories live. Discover now