Někdo lepší?

1.5K 158 21
                                    

Upozorňuji slováky na mou slovenštinu :D Sice mi pomáhal google translátor, ale známe ten překladač :D Takže se omlouvám za případné chyby :D  


--H-- 
      Šel jsem za GEJMRem do pokoje, seděl na posteli a díval se upřeně před sebe. Sedl jsem si k němu a chtěl mu dát pusu, ale on uhnul. Nechápavě jsem se na něj podíval a zkusil to znovu...zase uhnul. ,,Udělal jsem chybu" zašeptal. ,,Jakou? O čem to mluvíš" snažil jsem se mu podívat do očí, ale vždy odvrátil pohled.  ,,Znovu jsem ji udělal..." opět zašeptal ,,...tu samou chybu, jako předtím...". ,,GEJMRe o čem to mluvíš?" nechápal jsem. ,,Ptáš se jakou chybu jsem udělal?" otočil se na mě. Brečel... Opatrně jsem přikývl. ,,Tak tedy...." zakašlal ,,Věřil jsem ti..". ,,Cože? GEJMRe..." nenechal mě to domluvit. ,,Slyšel jsem všechno..." sledoval své prsty ,,Takže teď prosím odejdi". ,,Ale GEJMRe.." znovu mi skočil do řeči. ,,Žádné ale..." řekl zvýšeným hlasem ,,Tohle ti už neodpustím...slyšíš? Neodpustím ti to!". Do očí se mi nahrnuly slzy. ,,Tak..." zavzlykal jsem ,,sbohem". S tímto slovem jsem odpustil jeho byt. 

--G-- 
        Rozplácl jsem se na postel a nahlas brečel do polštáře. NESNÁŠÍM HO....NESNÁŠÍM SE. Proč já hlupák na to zase skočil. Rozehrál se mi mobil...Kel0. ,,Ano?" řekl jsem tak, aby nešlo poznat, že brečím. ,,Nechcel by si ísť volať na TSko?" zeptal se. ,,Klidně" usmál jsem se. ,,Tak okey...čakám ťa" zvolal vesele. Odložil jsem mobil a šel k počítači. Zapnul TSko a připojil se ke Kel0vi. ,,Ahoj, dlho sme se nepočuli" zasmál se. ,,Ahoj" řekl jsem, možná až moc potichu. ,,Čo sa deje?" řekl ustaraně. ,,Nic" snažil jsem se znít šťastně. ,,Klameš...čo sa stalo?" popoháněl. ,,Rozchod..." řekl jsem potichu. ,,Aha..." zarazil se ,,Tak tá bola blbá, že opustila tak úžasnú osobu ako si ty". ,, Byl blbý.." opravil jsem ho. ,,Aha..ospravedlňujem sa ja nevedel, že..." znovu se zarazil. ,,Neboj...já to taky nevěděl..." zhluboka jsem se nadechl. V ten moment jsem se nekontrolovatelně rozbrečel. Je mi jedno, že to Kel0 slyší. Sice to bylo pár hodin, ale i za těch pár hodin mi Honza přirostl k srdci. ,,To bude v pohode...ver mi..." snažil se mě podpořit ,,Nájdeš si niekoho lepšieho". Existuje někdo lepší?


Badly in love w/GEJMR,MenT *Mejmr* [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat