Do kluka...

2.1K 187 16
                                    

--G--

    S dobrou náladou a s úsměvem na tváři jsem zapínal počítač. Nesmím si dovolit přijít zase pozdě. Tohle jsem si opakoval stále dokola a vždy jsem se tomu připitomněle usmíval. Kdybych tak věděl, kam mě tohle přemýšlení dovede..

--H--

    ,,Ahoj GEJMRe" řekl jsem potichu. ,,Ahoj..." zarazil se ,,Děje se něco?". Zapřemýšlel jsem se, vážně mu to chci říct? Co když mě odkopne a už se mnou nepromluví? Chci to riskovat? ,,Honzo? Je všechno v pořádku?" zeptal se starostlivě. ,,Ehm...ano" zakašlal jsem si ,,GEJMRe?". ,,Ano?" Zareagoval rychle. ,,Vím, že se teoreticky ani neznáme, ale věřím ti ze všech nejvíce...tak jsem se tě chtěl zeptat..." zarazil jsem se a jen se díval do monitoru. ,,Na co se mě chceš zeptat?" Řekl se zájmem v hlase. ,,Chtěl jsem se tě zeptat, jestli bych ti mohl říct  něco, co nikdo neví" řekl jsem potichu ,,Ale riskoval bych, že mě odvrhneš a už nebudeš můj kamarád". ,,Neodvrhnu, neboj se...mluv" podpořil mě. Zhluboka jsem se nadechl a zase vydechl. ,,Jsem gay" dostal jsem to ze sebe...já to fakt řeklkl nahlas...někomu...JÁ TO DOKÁZAL. Byli jsme oba dva ticho. ,,Promiň, že mlčím, ale nevím co se má v takových situacích říkat" řekl nervózně ,,Tak ti alespoň řeknu, že máš moji vzdálenou podporu a že bych tě, kvůli tohohle neodvrhl...nikdy". ,,Díky GEJMRe" do očí se mi draly slzy...slzy štěstí. ,,Nemáš vůbec za co" usmál se...teda myslím..možná...kdo ví?

--G--

     Stále jsem si prohlížel tu fotku, kterou jsem vyfotil v Zetku. Proč nad ním pořád přemýšlím? Co to se mnou je? Na lásku nevěřím od té doby, kdy mě zradila moje ex...tak proč mám pocit, že v tom plavu znovu? Znovu jsem se zamiloval...ale do osoby, která je pro mě nepřístupná...znovu jsem se zamiloval, ale....do kluka..

Tak jo...z mého prvotního plánu vydávat jen v sobotu asi sešlo😅 Prostě si nedokážu pomoct a píšu vždy, když mám čas😁
Tak alespoň doufám, že se vám kapitola líbila :)
a ahooj💚
   

Badly in love w/GEJMR,MenT *Mejmr* [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat