Jediný člověk

2.3K 177 18
                                    

--G--

Prošel jsem Zetkem k pultu s donuty a následně si koupil jeden z nich a k tomu si koupil jednu, z těch dobrých káv co zde mají. Jirka vyšel ze studia a ihned se u něj začala tvořit strašně dlouhá řada. Jako řada na máslo v hodně velké slevě. Uff, že já takovéhle věci (jako jsou ty řady fanoušků) neřeším a v blízké době ani řešit nebudu. Řada na máslo jménem Jirka, se nezmenšovala,spíše naopak...zvětšovala se. Z myšlenek na máslo, mě vyrušil přicházející brunet...Honza. Sledoval jsem ho. Ihned se u něj vytvořila podobná řada, jako u Jirky...panebože, to jim nedají ani chvilku se pozdravit?! Honza se se všemi ochotně fotí.

,,Omlouvám se všem, ale já už budu muset jít s Jirkou do studia" řekl po půl hodině focení ,,Je mi to fakt líto, ale pak mám ještě domluvené natáčení s GEJMRem a nesmím si dovolit přijít zase pozdě". Tohle mě zahřálo u srdíčka...on se snaží přijít včas. Pustili ho a oni vešli do studia. Nenápadně jsem si ho vyfotil. Zobrazil jsem si vyfocenou fotku a zjistil jsem, že mě viděl jak ho fotím a usmál se na mě. Usmál jsem se taky,schoval mobil a věnoval pozornost své kávě.

,,Tak čau Jirko, zase se někdy stavím" zaslechl jsem a rychle jsem zvedl hlavu. Honza odcházel, ale jeden z jeho pohledů padl opět na mě. Usmál jsem se na něj a dokonce jsem mu zamával. Zamával na zpět a odešel ze Zetka.

--H--

Honzo...Honzo...Honzo...proč ses na toho kluka díval, vždyť dobře víš co s tebou hezcí kluci dělají.

Ve vlaku jsem přemýšlel o tom,kdy hodlám vyjít s pravdou ven. Udělal bych to dávno, kdybych nezaslechl rozhovor našich.

-Flashback-

Taťka: ,,Kdyby nám Linda nebo Honza oznámili, že jsou na zkur*ný buzera*ti, tak se jich ihned vzdávám a už bych nebyl jejich otcem".

Mamka na to radši nic neříkala a mě se do očí nahrnuly slzy.

-End Flashback-

Musím si pečlivě vybrat, komu to řeknu první. V ten moment mě napadl jen jediný člověk, kterému bych to mohl říct.....

Badly in love w/GEJMR,MenT *Mejmr* [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat