Ke všemu.

1.8K 187 13
                                    

--G--
   ,,O čem to zase mluvíš?! Jsi dneska nějaký divný..." rozkřikl se Marw ,,Když nechceš natáčet, tak nenátačej!". ,,Fajn..." došly mi nervy ,,Alespoň o mě nikdo nebude říkat, že jsem sobec". S těmito slovy, jsem se odpojil a vypnul počítač. Takhle naštvaný jsem už dlouho nebyl.

--H--  
     Alespoň o mě nikdo nebude říkat, že jsem sobec. Takže to byl on, kdo se k nám tehdy připojil. Beze slova jsem se odpojil a díval se na svou plochu na počítači. Co budu dělat? On už se mnou nepromluví. Zkusil jsem mu napsat, ale jen si to zobrazil. Vzdávám to...naposledy mu napíšu a se vším se mu přiznám....ke všemu.

--G--
      Psal mi, ale já ho ignoroval, vždy jsem si to jen zobrazil. Odložil jsem mobil a díval se do stropu. Znovu mi cinkl mobil. Opět mi psal on, ale tentokráte to bylo delší než ty zprávy pred tím.

   Takže...vím, že mi neodepíšeš a jen si to opět přečteš, ale alespoň budu vědět, že to víš... Zamiloval jsem se do tebe..jo, je to padlé na hlavu. Já se zamiloval zrovna do tebe, i když nevím jak vypadáš a vlastně ani kdo jsi. Miluju tě a mrzí mě, že si to slyšel. Ale chtěl jsem si tím dokázat, že na tebe dokážu nějak přestat myslet...a lituju toho, že jsem to někdy vypustil z pusy. Ikdyby si byl sobec (což nejsi)
..tak sobec, kterého bych teď zrovna chtěl mít u sebe a užívat si tu tvoji sobeckost.

Promiň....
TVŮJ Honza ♡

    Rychle jsem mu odepsal..

Promiň za moje chování tohle jsem nevěděl...

Odpoveď přišla vcelku rychle.

Ne, neomlouvej se, ty si to vědět nemohl. Chápu to, že si byl naštvaný...

Napsal jsem mu něco, čeho budu možná litovat, ale neříká se náhodou risk je zisk?

Chtěl bych tě znovu vidět...

Badly in love w/GEJMR,MenT *Mejmr* [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat