GEJMR je sobec

2K 185 29
                                    

  --G--
  Asi hodinu jsem ležel a nevěděl jsem co budu dělat. Díval jsem se do stropu a párkrát jsem se nachytal, že myslím na Honzu. Vždy jsem se v duchu okřikl a snažil se myslet na něco jiného.

    Přemýšlení jsem vzdal a sedl si k počítači. Zapnul jsem si photoshop a chvíli si jen kreslil různé panáčky. Následně mě napadlo, zkontrolovat TSko. Honza byl aktivní a volal si s Markem. Připojil jsem se, ale mlčel jsem. Asi přeslechli, že jsem se připojil. ,,A do koho ses teda zamiloval?" řekl Marw, řekl bych, že žárlivě. ,,Není to jen jedna osoba..." řekl Honza stydlivě ,,Jsou dva". ,,A v čem je háček?" řekl Marw stejným hlasem jako předtím. ,,Toho prvního už nikdy neuvidím a u toho druhého je problém ten, že ani nevím kdo to je..." řekl smutně. ,,GEJMR?" Vyhrkl Marw a já napjatě poslouchal dále. ,,Ano" řekl potichu. ,,Byla by tu možnost, že by ti nabídl setkání, ale to by nesměl být sobec a myslet jen na sebe" řekl Marw zamyšleně ,,Být GEJMRem, tak po tobě skočím všemi deseti". ,,Ach jo" povzdechl si ,,Asi máš pravdu...GEJMR je sobec''. Já a sobec? Zachoval jsem se někdy vůči němu sobecky? Fajn...od teď budu myslet jen na sebe...když chce abych byl sobec...budu sobec. Odpojil jsem se a je mi jedno, že si toho možná všimli...ti dva už jsou pro mě tabu...

--H--
    Chtěl jsem se někomu svěřit, tak jsem své tajemství svěřil i Markovi. Bavili jsme se o všem. Dostali jsme se k tématu "Kdo se ti líbí?". S tímhle jsem se mu taktéž svěřil, ale začal mi to vymlouvat. Zamiloval jsem se do GEJMRa, i když nevím kdo to je, ale jak vidím, tak je možné se zamilovat do někoho, koho neznáte.

     ,,Byla by tu možnost, že by ti nabídl setkání, ale to by nesměl být sobec a myslet jen na sebe". Kdyby nebyl sobec a věřil by mi, tak už mi to nabídne, ne? Ach jo..sice to nerad o něm říkám, ale....zamiloval jsem se do sobce..

V životě bych nevěřil, že kvůli jedné otázce "Kdo se ti líbí" tu osobu ztrátím.....

Badly in love w/GEJMR,MenT *Mejmr* [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat