Sobec přece nepomáhá nikomu...

1.9K 182 54
                                    

--G-- 
  Odmítám s ním mluvit, natož natáčet. A taky kvůli tohoto, jsem odmítl nabídku natáčení společných videí. To radši budu natáčet sám. Možná to přeháním, ale když o mě někdo říká tyto nebo podobné věci, tak proč mu to nesplnit?

   Zapnul jsem TSko a připojil jsem se na Jirku. Máme spolu domluvené natáčení nějakých miniher. Natočili jsme Murdera ke mně i k němu a teď čekáme ještě na dva hosty, abychom mohli hrát čtyřkové UHC runy.

   ,,Ahooj" ozval se Marw ihned jak se připojil. ,,Čus hoši" pozdravil Honza. ,,Zdareec" odpověděl jim Jirka. Ach jo...ti mi tu chyběli ke štěstí. ,,Ahoj" řekl jsem nuceně.

  ,,GEJMRe! Pomoc!" kričeli na mě všichni. Každý bojuje s někým jiným...Marek s Honzou bojujou spolu proti nějakým týpkům v dia a nezvládají to. Jirka tam bojuje s jedním týpkem, taktéž v dia. Je jen na mě, s kým chci dohrát zbytek hry. Přiběhl jsem k Jirkovi a hrdinsky zabil ohrožovatele Jirky. Mezitím už Marek a Honza zemřeli a ti týpci obrátili pozornost na nás. ,,Kdyby si pomohl nám a ne Jirkovi, tak by si na to teď nebyl sám..." osočil se Marek. ,,Sobec přece nepomáhá nikomu, ne?" utrousil jsem a hrál dál...

To, že mě nazval sobcem, mu už nikdy neprominu...NIKDY

Badly in love w/GEJMR,MenT *Mejmr* [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat