10.

631 37 8
                                    

( autor p.o.v )

" što mi ovaj dečko radi " jungkook je mrmljao uzimajući času i sipajući u nju ledeno hladnu vodu.

već je kasno u noć. tae spava na istom mjestu dok kook sjedi pored njega i promatra njegovu božanstvenu ljepotu. kook se lagano približio taehyungu i na njegov mekani, topli obraz otisnuo stidni poljubac koji je probudio taehyunga.

( taehyung p.o.v )

probudile su me jungkookove sočne usne na mom, već ugrijanom obrazu. ustao sam se u sjedeći položaj i gledao jungkooka kako bulji u mene šuteći. sasvim se blijedo gledamo i dajemo si stidne poglede. ovu šutnju prekinula je poruka na jungkookovom mobitelu. brzo je uzeo mobitel i otvorio poruku. mogao sam vidjeti tko je i s kim piše. Jin? tko je sada on? ima li jungkook dečka dok mene jebe?? čitao sam poruke dok je kook pucao prste i smišljao odgovor.

" jebao si se s njim??" okej rekao mu je.. - " koje si ti govno! ne sjećaš se da je on sin onog pokvarenog gospodina Kima koji je silovao moju majku?!"

ova poruka mi je sve dijelove u glavi složila i sjetila me na prošlost. sada znam tko je taj jin.

davno prije gotovo 6 godina, moj otac je spavao sa jinovom majkom. voljeli su se ili je ta gospođa bila s mojim ocem zbog novca. uglavnom posvađali su se zbog gluposti. zbog mene i jina. ja sam udario jina jer je mog oca zvao svakakvim groznim imenima, očito mu je smetalo što njegova mamica ima nekoga pored njegovog tate..njegova majka je normalno stala uz jina, a moj otac uz mene. kako je moj otac bio uz mene i mene branio, jinova majka je mog oca optužila za silovanje i sud je mog oca osudio na 15 godina pritvora. tko zna što je još ta žena slagala na suđenju..jebena nepravda, kad bi samo znali istinu.. od tog dana presude za jina i njegovu majku nisam uopće čuo. čak sam ih zaboravio do sada..užas.

" pa..što ćeš mu sada odgovoriti??" pitao sam kooka grizeći nokte. zabrinut sam jer..što ako me odbaci..strah me..što mu je jin?? ugh!

" ništa.." rekao je tiho, posramljeno i izašao iz poruka te zaključao mobitel i bacio ga na drugu stranu kauča. izgledao je tako shrvano..u očima mu se moglo vidjeti da je umoran od jebeno svega i toliko mi je žao..

" što ti je jin?" promuklim glasom sam ga upitao gledajući kako uzrujano bulji u jedan pravac, " prijatelj..bar bio" progovorio je, čuo sam kako mu glas puca. " ja sam kriv? izvini..ne bi trebao sada biti ovdje..nismo se trebali ni upoznati, uvijek zajebem nešto.." rekao sam i osjetio kako mi oči pune tople suze. jedna od tih slanih kapljica je kliznula niz moj obraz do usta. najednom me kook pogledao ozbiljno i...bijesno?

" ne pričaj gluposti! život mi je postao bolji tvojom pojavom!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~
moram pisat i ostale price lol
~~~~~~~~~~~~~~~~~
vote i comm.

moan || vkook ff // PAUZIRANOWhere stories live. Discover now