6.

719 43 11
                                    

" jesi ti..uhh..ahem..jungfuck?" tip me pitao..molim? tko je on? pravi je komad tho..zakasljao zakašljao sam se

" da uh..to mi je username.." rekao sam čudeći se, ne volim pričati s novim ljudima, ja sam tipa zatvorena osoba. ali kada sam rekao tu rečenicu on se počeo smijati, sladak je neću lagati.." pa ja sam taesexual! sjećaš se kada smo se dopisivali" rekao je, očito uzbuđeno, skočio je i počeo me grliti.. oh man holy shit crvenim se...zagrlio sam ga i onda je polako prekinuo topli zagrljaj. unormalio sam se i nasmijao mu se. usta su mi prešla u " O " oblik, so..on je taj?? nekako je drukčiji od onoga što sam zamišljao. slađi je..mislim što? izvukao je ruku iz džepa i trgao sam se iz misli " ah, drago mi je upoznati te tae.." rekao sam i pružio mi je slatki mali kockasti osmijeh. wah.

počeo me gledati od glave do pete i napokon me pogledao zbunjeno " ideš negdje?" pitao je, pogledao sam ga zbunjeno i shvatio, o da..kafić. zajebi to, sada kad je tae tu ne idem nigdje, možda bi ga poveo sa sobom da ona kurva nije tu. " oh trebao sam, ali sad neću jer si ti tu. idemo gore?" pitao sam otvarajući mu vrata. klimnuo je i ušao, zaključao sam auto i također ušao.

" pa mislio sam da ćeš čuvati neko dijete?" rekao sam skidajući jaknu i kapu. " ah, došla je starija sestra sa puta u busan, rekla mi je da idem..nemam ništa za raditi pa sam se tebe sjetio" slatko i drago je objasnio, klimnuo sam i ponudio mu žvakaću.. mislio sam da bi želio jednu. zahvalio se i nasmijao..

" napokon smo se upoznali huh?" rekao sam smijući se, wow ja se rijetko smijem..samo sam ga upoznao i već mi ovo radi? " yeah nAPOKON" počeo se smijati i također sam se nasmijao. " i da.." stao sam sa smijehom i tae me pogledao onako ozbiljnije.

" s kim si trebao ići?" pitao je, uzdahnuo sam i pogledao ga " ma s nekim prijateljima " rekao sam, pogledao me nekako tužnije " oh..izvini" izvinjavao se, " ah ne ne, okej je. iskreno si mi na neki način pomogao" objasnio sam, opet me pogledao zbunjeno " kako misliš? ne voliš svoje prijatelje?" tae je pitao, " mislim okej su ali..ima tu jedan dečko koji me nervira..ide s njima. duga priča.." počeo je tresti glavom i pogledao me kao da mi gleda ravno u dušu što je poslalo trnce kroz mene. " ne, reci mi, iskreno neću nigdje ići" inzistirao je, uzdahnuo sam i pogledao ga ozbiljno.

" pa taj mi ide na živce, bivši mi je. ime mu je jimin..izigrao me i iskoristio, ali zbog nekog jebeno glupog razloga ostali su na njegovoj strani. govore ' nije njegova krivica, ima dosta stvari za riješiti'. paa ima i ostatak svijeta! nije on drukčiji od nas..imam samo jednog prijatelja koji nije na njegovoj strani. zove se yoongi, također je jiminova žrtva prije nego smo ja i jimin bili skupa. upozorio me alk nisam slušao. bio sam slijep jel.." izdahnuo sam i počeo pucati prste, teško je gledati tu kurvu u lice ali namjoon, jin i hoseok se još uvijek druže s njim  iako mi nije lijepo u njegovoj okolini..hah, sranja.

" čekaj.. yoongi?" pogledao sam i gledao je dolje " znaš ga?" pitao sam i klimnuo je, " da on mi je najbolji prijatelj još od malena " rekao je slatko " čudno što nas nikada nije upoznao" našalio sam se i on se počeo smijati "ali sjećam se da je spomenuo jimina jednom, vidio sam GA zapravo.." naglasio je to GA i pogledao sam ga čudno " ono što želim da pitam je.." progovorio je

" jesi gay???" pitao me, nasmijao sam se i zakašljao, " ja sam bisexual, ali uglavnom može se reći.." rekao sam, čuo sam kako se veseli ali odabrao sam ignorirat to. svu pažnju je obraćao na mene, smijao se " i ja sam gay!"  viknuo je što je odjeknulo u svom mom stanu. pa bar je otvoren što se tiče toga..

" oh lijepo..imam još jednog gay najboljeg prijatelja!" veselio sam se, on se nasmijao i zakašljao..
najednom je postao ozbiljan
što je problem??

" što je loše?" nageo sam glavu prema njemu. " samo..." počeo je pričati, buljio sam u njega sa strpljenjem



" što ako želim da budemo nešto više od najboljih prijatelja?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
( sry na greskama )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vote i comm.

moan || vkook ff // PAUZIRANOWhere stories live. Discover now