7.

712 41 26
                                    

( autor p.o.v )

" što ako želim biti više nešto od najboljeg prijatelja?" taehyung je promrmljao najtiše što je mogao, jungkook ga očito nije razumio i zbunjeno ga gledao. " nisam te čuo.. izvini možeš li ponoviti?" taehyung se ustao i uzeo mobitel iz zadnjeg džepa. " rekao sam, dobro. to znači da smo slični.." taehyung se mentalno udario u glavu otključavajući mobitel.

" ah..pretpostavljam.." jungkook je rekao, češkajući glavu. znao je da tae nije rekao to ali je odlučio zaboraviti na to. " slušaj ovo..jako dobro svira klavir" tae je uzeo jednu slušalicu, a jungkook drugu.

" oh preporučeno je da zatvoriš oči slušajući ovo..rješava te stresa" tae je predložio, jungkook je klimnuo. taehyung je napokon pustio video.

( taehyungs p.o.v )

pustio sam video i lijepi tonovi su ulazili u moje uho, pogledao sam jungkooka i.. prati ono što sam rekao. najednom sam se nasmijao. jungkook je ležao zatvorenih očiju.. usne su se odvojile pokazujući negove slatke zečje zube. nasmijao sam se sebi gledajući ga..savršen je..tek sam ga upoznao..i želim ga već jebat..

WOAH jesam li pretjerao? sigh..prekinuo sam s buljenjem kada je on najednom otvorio oči.. trgao sam se i skrenuo pogled u drugi pravac...osjetio sam kako je buljio u mene..shhhit. sklopio sam oči i shvatio da nema drugog zvuka osim mog disanja..i klavira. ne znam hoću li otvoriti oči ili ne..

dvije minute sam se mislio i otvorio oči.. oh ništa. okrenuo sam se prema njemu i..

oh ne.

shvatio sam da sam trebao gledati u onom pravcu.. sada su nam lica bila nekoliko centi udaljena. mogli smo osjetiti jedan drugome dah..prolaze me trnci. gledali smo se jednu dobru minutu u onda je pogledao prema mojim usnama. " što.." ušutio me stavljajući prst preko mojih usta. vidio sam kako liže usne i daje mi neki smug pogled..fuck srce će mi iskočiti iz tijela, ovo je previše za mene

zatvorio sam oči i osjetio da mi se približava uhu.." želiš biti nešto više od prijatelja jel da?" čekaj, čuo me?! trebao sam šutjeti..lagano sam izdahnuo " pa što misliš..ovome" šapnuo je i nasmijao se, lagano,   došao je još bliže mom uhu i dirao ga svojim. WTF najednom se pomjerao i naježio sam se.

" budi moja igračka." čuo sam kako govori, skočio sam i pogkedao ga. " ha?" lagano sam viknuo, nasmijao se i počeo namigavati. " budi moja igračka, znaš, kad god sam napaljen" woooahh okej što? želim te jebatu ali ne znam baš za OVO " uhhh ne znam.. nije mi ugod-" najednom.. povukao mi je glavu bliže svojoj i...


naše usne su se spojile.

š-što on radi, osjetio sam kako stavlja ruku na mogu guzicu i stišće ju, zastenjao sam. počeo sam ljubiti također. osjetio sam njegov jezik kako traži ulaz u moja usta pa..sam ga pustio da uđe. dobar osjećaj.. njegove ruke na mom tijelu, usne nam se diraju.. predobar je osjećaj i osjećam se tako dobro.

zatim.. osjetio sam kako njegove ruke lagano i polako idu prema mom privatnom tijelu. stvari su se trebale desiti ali je progovorio..


" okej dosta za danas" nasmijao se i počeo popravljati svoju neurednu kosu, ustao se s kauča ostavljajući me zbunjenog...








" čekaj zašto-"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
( sry na greskama )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vote i comm.

moan || vkook ff // PAUZIRANOWhere stories live. Discover now