Rémálom

113 5 0
                                    

~~~Yoongi nézete~~~

Fájdalmasan felnyögtem, mikor fel akartam ülni. Valami megakadájozott benne... Nehezebb lett a hátam...
Visszafeküdtem a hasamra és oldalra fordítva a fejem, pillantottam meg egy kék ÉGŐ szárnyat, ami néha-néha erőtlenül fel akart emelkedni, mikor arra gondoltam, hogy összecsukjam... Mi van?!
-Woa!- kiált fel Hoseok- Van egy pár sárga szárnyam!
Tae hamarosan megjelent az ajtómban, az arca fájdalomról árulkodott.
-Fáj?- suttogja.
-Nem, csak egy picit, de tűrhető.- válaszolok.
Fájdalmasan felkiáltott, s a földre rogyott.

~~~Via nézete~~~

Reggel van, de a szárnyam még csak félig jelent meg. Üvöltöttem, zokogtam és csapkodtam. Zaya türelmesen ült mellettem, s a szájában lévő zsebkendővel törölgette a véres hátam. Mindig is azt hittem ez a folyamat sokkal gyorsabb lesz, de tévedtem... A fájdalomra számítottam, de nem ilyen mértékben.
Hirtelen kicsapódott az ajtó, s megjelentek a srácok. A pólóm gyors a mellem elé tettem és újabb több millió könnycsepp zúdúlt le az arcomon, mert fájt a hátam. A fiúk élén Yoongi állt a kék szárnyával és egy késsel a kezében. Egy pillanat alatt döfte Zaya testébe az éles fémet, s az állat élettelenül zuhant a padlóra. A szárnyam hirtelen teljes egészében kinőtt, de csak kettő másodpercig volt a hátamon, mert Yoongi kése által zuhant le az is a padlóra...

Majd hirtelen kipattantak a pilláim és izzadtam, mint a szakadt ló. Körülnéztem. Senki sincs itt. A padlón vagyok ugyan, de csak egy picit lüktet a hátam, és érzem, hogy van rajtam egy pléd, s mellettem pedig egy bögre forró tea. Felültem, így lezuhant rólam a takaró. Volt rajtam egy póló, de hátul ki volt vágva... Felálltam, mire a térdeim ropogni kezdtek. A tükröm elé álltam és oldalasan megfordultam, mikor megpillantottam a fekete szárnyaim. Próbáltam mozgatni...és... Sikerült!!!
Boldog voltam, de mennyire boldog!
Kimentem a konyhába, ahol Zaya emberi alakjában főzőcskézett. Nagy szemeivel rámnézett, én pedig elolvadtam, hisz olyan édes!

 Nagy szemeivel rámnézett, én pedig elolvadtam, hisz olyan édes!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Általában a haja másabb, de ez attól függ, meddig marad párduc. Ha rövid ideig, akkor a haja egyik oldala sötétlila, a másikoldala pedig rózsaszín. A hosszú ideig marad a vadmacska formájában, akkor amolyan szürkéslila.

A stílilust már ő dönti el

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A stílilust már ő dönti el...
-Jó reggelt Unnie!- mosolyog rám.
-Neked is Zaya. Mi ez a jó illat?- szimatolok bele a levegőbe.
-Tudod Via, kimchit csinálok.- válaszol.
-Jön a következő kérdésem! Hogy-hogy nem hosszú ideig maradtál párduc?
-Akkor nem tudok főzni!- fújja fel a pofiját.
-15 éves létedre nagyon ügyesen főzöl!- kuncogok.
-Ugye? Na! Menj öltözz fel, mert Drako hamarosan itt lesz! Ezt garantálom!- kacsint.
Zaya a kilencedik elem. Jobban mondva a jóslás erejét kapta tőlem. Drako egy nagyon jó barátom. Ő a tizedik elem, azaz a sárkányosság. Tudom hülyén hangzik, de ő sárkánnyá tud változni. Felkaptam magamra a ruhám, de volt egy kis gubanc.
-ZAYA!!! - amint elkiáltottam magam, a lány megjelent egy kivágott hátú pólóval. Konkrétan csak a szárnyam helye van kivágva, de ez nem lények- Köszi!
-Hali!- hallunk meg egy jól ismert hangot.
-Drako!- visítol fel, s szaladok ki, hogy megöleljem.
-Woa! De szép és puha szárnyad van!- simogatja az új testrészem.
-Csüccs le! Via gyors felöltözik!- vezeti be a srácot a konyhába.
Felöltöztem, s kimentem. Ott ült, a kislány plüsskutyáját szorongatva.

 Ott ült, a kislány plüsskutyáját szorongatva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Csinos vagy!- kacsint Drako.
-

Ugye?- nevetek fel.
Még jó- jó sokat beszélgettünk, majd el kellett mennie.
A fiú most nagyon máshogy viseledett... De miért?

Szürkület Örvényletei •Befejezett•Where stories live. Discover now