Az elemek

182 12 0
                                    

Zaya odalépett hozzám majd megszólalt.
-Üljetek egy körbe és hallgassátok meg az elemek történetét!- mindenki engedelmeskedik a párducomnak és körbe ülnek, s én is helyet foglalok.
-Kezdhetem?- erre mindenki bólint- A földön mindig is létezett a tíz elem, és mindnek megvan a maga színe. Az őszinte lélek a rózsaszín. Az udvariatlanság a kék. A narancssárga a jó szív. A fehér a gondolat s felismerés. A piros a találékonyság. A lila a jóslás. A fekete a gondolat s lélekadás. Sárga a vidámság. A zöld a titokzatosság. És az arany a sárkányság. E tíz elem szinte mindig emberi formát ölt és szétszóródva megtalálhatók a világban. Én 10 évesen kezdtem el keresgélni ezek után, mert azt nem tartottam normálisnak, hogy a suliban mindenkinek hallottam a gondolatát . 12 éves lehettem amikor megtaláltam, ebben az erdőben egy föld alatti könyvtárat. Ott találtam ezt a könyvet!- kinyújtom a kezem és becsukom a szemem - Jeogolge- suttogom

 Ott találtam ezt a könyvet!- kinyújtom a kezem és becsukom a szemem - Jeogolge- suttogom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

hirtelen valami nehéz esik a markomba. Felnyitom a pilláim és ott a könyv. Kinyitom és elkezdem keresgélni az elemek erejét -Itt van!- kiáltok fel- Őszinte lélek ereje az, hogy fel tud támasztani halottakat. Kardja színe rózsaszín. Udvariatlanság ereje a vihar létre hozása vagy eltüntetése. Kardja színe kék. Jó szív ereje,  tudja irányítani a levegőt. Karja színe narancssárga.  A gondolat s felismerés mindig férfi testben él. Ereje, hogy felismerje az elemeket és hallja az élőlények gondolatát. Mindig egy lány az ellentéte azaz a fekete. Kardja és íja színe fehér. A találékonyság ereje a tűz irányítása. Kardja színe piros. A jóslás erőt aki birtokolja az látja a jövőt. Nincs kardja. A gondolat s lélekadás mindig női testben él. Ellentéte a fehér. Ereje, hogy hallja az élőlények gondolatát és a többi elem felkutatása. Kardja s íja fekete. Vidámság ereje a föld irányítása. Kardja színe sárga. Titokzatosság ereje láthatatlanná tenni magát és másokat. Kardja színe zöld. És a sárkányság ereje átváltozni sárkánnyá. Nincs kardja.
-Akkor Hoseok a sárga és te pedig a fekete?- szólal meg Tae.
-Igen. Te pedig a fehér!- bólogatok, majd amikor eljut a tudatáig  amit  mondtam kikerekedik a szeme.
-A-a...Nem nem! Én nem rendelkezem ilyesmivel- rázza a fejét.
De ha ezt hallod akkor igen!
-Ugye ezt ti is hallottátok?- néz kétségbeesetten a barátaihoz -Ne..ne..ne!- rázza a fejét -De ezt hogy? Eddig nem hallottam Yoongi magában káromkodását!- kiált fel mire elnevetem magam
-Neked kell eldöntened kihez melyik szín, azaz tulajdonság tartozik! Én nem ismerem őket. Én az erőt ébresztem fel bennük, vagyis lelket adok nekik. Lehet hogy ezzel könnyebb lesz!- a kezeimet egymás fölé teszem és ráfújok egyet, mire a markaim között megjelenik egy fehér gömb.

 Lehet hogy ezzel könnyebb lesz!- a kezeimet egymás fölé teszem és ráfújok egyet, mire a markaim között megjelenik egy fehér gömb

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Szürkület Örvényletei •Befejezett•Where stories live. Discover now