Two months

509 55 4
                                    

Drahý vojáku,

Už jen dva měsíce! Je to už jen jako lusknutí prsty a mám tě doma, napořád! No není to senzační, Harry? Asi máš hodně práce, protože si se už druhý týden neozval, ani mně ani Anne. Doufám, že si v pořádku, protože čekám každý den na to kdy zazvoní ten telefon a celý můj život se zhroutí. Pamatuješ, řekl si že jsem tvůj zázrak, tak se ke mně prosím vrať, Hazza. Mám o tebe strach, tak moc se bojím toho telefonátu, nechci to zažít Harry, ano? Nechci to zažít, aby ten telefon zazvonil. A přesně proto vím, že máš jen hodně práce a nemáš čas na to zavolat. Budu ti tedy vyprávět nějaké novinky, ano? No, představ si že paní Petersová - ta sousedka ze sedmičky - si přivedla domů chlapa a pan Peterson je nachytal! No to bylo povyku, Harry pořád lítal sem a tam, jako blázen. Nedávno se sem přistěhovala nová sousedka, bydlí dva byty od nás a představ si, že je to lesbička! Včera tu byla na kafi a dokonce je její přítelkyně policajtka, takže jsme probrali vaše profese a to, jak hrdí na vás jsme. Amanda je moc milá holka. No, byl tu Zayn s Niallem a moc jim chybíš! Niall si našel přítelkyni, jmenuje se Lisa. Na můj vkus je moc nóbl, ale pokud je Niall šťastný, tak proč ne! A teď přijde snad ta největší věc, Gigi od Zayna je těhotná! No věříš tomu? Zayn a otec? No já na něj koukal, jakoby spadl z višně, ale on mi ukázal fotky. Už je prý ve třetím měsíci. Taky bych chtěl miminko. Byli by jsme pro něj tátové a on či ona by nás miloval, tak jako my jeho. Byli by jsme na něj, tak pyšní. Adoptujeme si miminko prosím, Harry? Vím, že jsi ten pravý a chci s tebou rodinu! Líbám tě, Louis.


Ahoj Hazza,                                                                                                                                                                            Už je to zase o týden víc, co o tobě nemám žádnou informaci. Vrátil jsem se zpátky do Anglie a jsem teď u Anne, je mi velkou oporou. Moc nám chybíš, bojíme se o tebe Harry. Tak zkurveně moc se bojíme Harolde!

Doufám, že ti jen ambasáda (Tímto zdravím pánové!) neodesílá dopisy, nebo že nemáš čas, protože už si balíš věci domů. Tři týdny jsem o tobě nic neslyšel, vojáku. To je skoro měsíc. Kde se touláš? Mrtvý nejsi, volali by mi a ty by si se zabít nenechal. Jsi můj bojovník. Harry ozvi se prosím. Moc tě prosím, chybíš nám všem.

Líbáme tě.

-Louis i Anne.


Užívejte Vánoční atmošku!

Dear Soldier //Larry//Kde žijí příběhy. Začni objevovat