Confused

514 45 6
                                    

February 1st, 2022

Starší brunet se dnes probral o hodinu dříve, protože byl domluvený se svým přítelem, že dnes zavolá! Harry měl dnes své osmadvacáté narozeniny!

Ani ne za deset minut se celým pokojem rozezněl telefon.

"Ahoj Lou" promluvil unavený a určitě i vyčerpaný Harry.

"Ahoj Hazza" usmál se do telefonu Louis. "Všechno nejlepší k tvým osmadvacátým narozeninám!" vykřikl šťastně Lou.

"To už je prvního? A vůbec to už je únor?" zeptal se zmateně Harry, který očividně neměl pojem o čase.

"Ano, za čtyři měsíce se vracíš domů" zajásal radostně Louis. Harry jen něco zamumlal a hlasitě zývl.

"Promiň, já nějak jsem zapomněl. Ztratil jsem pojem o čase" zachraptěl.

"Jo" povzdechl si Lou, trošku zklamán že jeho přítel nesdílí stejné nadšení. Chvíli bylo ticho a Louis věděl, že Harry už bude muset zachvilku jít, protože měl zavolat ještě Anne a Gemmě. "Miluju tě" zašeptal.

"I já tebe Lou, už budu muset."

"Jo, já vím. Sbohem Hazz" vydechl smutně Louis.

"Ahoj Lou."

Louis byl celý den zmatený. Chápal, že je Harry vytížený, ale přeci nemusel být takový. Smutně si povzdechl a nalil kocourovi mléko do misky, protože měl naplánováno dnes zajít na hřbitov, a pak do práce.

"Tak já jdu Harry, nepřepij se toho mléka, znáš se!" ukázal na něj Louis výhružně prstem, předtím než odešel z bytu. Nasedl do auta a vydal se do květinářství pro svíčku a květiny. Dlouho za Steph nebyl, a tak to chtěl napravit. Vybral nějaké květiny se složitým názvem počínající na "Ch" a koupil pár svíček, které poté zapálil a položil Steph na hrob.

"Ahoj Steph" zamumlal Louis, když se posadil vedle jejího hrobu. "Víš s Harrym se teď něco děje a já bych si moc přál, aby tu už byl. Poslední dobou mu moc nerozumím, představ si že zapomněl i na naše výročí, které bylo před pár měsíci. Psal jsem mu, dokonce mu poslal i naší společnou fotku, ale on neodepsal. Dnes zapomněl na své narozeniny a řeknu ti, že jsme si neměli skoro co říct. Jak je to možné?" ptal se Lou, když se díval na jasně modré nebe. "Tak moc ho miluju Steph, ale vzdaluje se mi."

Louis jen tak seděl u náhrobního kamene jeho přítelkyně a mluvil k ní, ale přeci jen do prázdna. Potřeboval se někomu svěřit, ale nechtěl tím zatěžovat ani Zayna, ani Nialla, natož Lottie nebo Anne a Gemmu.

Cítil se sám. Opuštěný a zhrzený, i když věděl že to Harry nedělá schválně. 


Character ask

Louis

Jak si přišel na to, že jsi gay? (stejná otázka i pro Harryho)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Jak si přišel na to, že jsi gay? (stejná otázka i pro Harryho)

No *směje se* je to docela vtipná historka. Bylo mi tehdy nějak kolem patnácti, možná šestnácti a můj kamarád pořádal párty, když mu odjeli rodiče do Karibiku na pár dní. Bydlel stejně jako já v Doncasteru, ale na opačné straně města. Já a pár dalších kluků jsme jeli společně double deckerem, vysmátí teenageři, znáte to *uchechtne se*. Řidič nás už měl asi dost, a tak nás vyhodil z autobusu hned na nejbližší zastávce, takže jsme moc daleko nedojeli. Zavolal jsem tedy Michaelovi - ten co pořádal tu párty - aby pro nás jeho starší brácha dojel. Jeho bratr byl gay, takže tady se už pomalu dostáváme k mé první lásce *zasměje se a kroutí hlavou*. Bylo mu tehdy dvaadvacet, takže jsme od sebe byli docela dost, ale každopádně zpátky k příběhu. Přijel pro nás i s jeho kamarádkou Tiffany, myslím že se tak jmenovala, a začali jsme se skládat do dvou aut. Jelo nás tehdy pět, takže všichni se nacpali k Tiffany do auta a já jel sám s Danem v jednom autě. No, nějak jsme si začali normálně povídat a poté mi položil svou dlaň na stehno. Chtěl jsem se odtáhnout, ale vlastně mi to nebylo nějak nepříjemné, tak jsem to ignoroval. Dojeli jsme tedy k Michaelovi a začalo se pít. Pamatuju si, jak jsem hledal záchody a narazil na Dana. Zatáhl mě do pokoje a z ničeho nic mě začal líbat. Takže asi tak.

Jak je to vlastně s tvými sourozenci? 

Nechápu moc otázku. Asi myslíš, jestli jsou vlastní nebo ne. No, nemám ani jednoho vlastního sourozence, protože máma a táta se rozvedli, když jsem byl malý. Příjmení mám po druhém tátovi Markovi, s kterým měla máma Lottie, Félicité, Phoebe a Daisy. S Markem ji to také, ale nevydrželo na věky, a tak si vzala Daniela. S tím měla mé dva nejmladší sourozence Doris a Ernesta. Poté mám ještě jednu nevlastní sestru Georgii z otcové strany.


Harry

Jak si přišel na to, že jsi gay?

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Jak si přišel na to, že jsi gay?

Tohle není nějaká složitá nebo zapeklitá otázka. Vždycky se mi prostě líbili kluci a ne holky.

Kde si poznal Zeeho?

Hah. *uculí se* Asi teď zničím Zaynovi reputaci nebo tak nějak, ale bylo to v sex shopu. *Plácne se do čela, od toho jak se směje.* S Gemmou jsme měli kamarádku, která se vdávala, tak jsme ji zašli koupit svatební dar. Chápeme se, měl to být takový joke pro ni a Chrise. No, dívali jsme se tam na nějaké oblečky a pomůcky, když v tom jsem narazil do kluka s čokoládovýma očima a černými havraními vlasy. Pamatuju si, že kupoval tenkrát ještě Perrie nějaký obleček k narozeninám. Promiň Pezz. *směje se*. Měl nejspíš stejný vkus jako já, protože hmátnul po stejném oblečku. Nějak jsme se dali do hovoru a tady jsme.

Dear Soldier //Larry//Kde žijí příběhy. Začni objevovat