Making Love

631 57 2
                                    

Psalo se dne 1.2.2019, kdy měl mladší brunet své pětadvacáté narozeniny. Jeho přítel už byl přes dva týdny doma, chodil o berlích kdy mohl, ale také jezdil hlavně na vozíčku. Bydleli teď u Harryho, protože jako jediný z nich dvou měl doma výtah, který Louisovi neskutečně usnadňoval cestu.

Právě leželi spolu v posteli, ve spokojeném objetí a naprostém tichu.

"Víš Harry" promluvil do ticha Louis.

"Mm" dostalo se mu jen tichého zamručení, když si jeho přítel pohrával s jeho prsty.

"Jsme spolu už skoro čtvrt roku a ještě jsme spolu nespali" zašeptal poslední slova Louis. Brunet odlepil svůj smaragdový pohled od Louisových prstů propletené s těmi jeho, a věnoval všechnu svou pozornost jen jemu. "Chtěl bych s tebou spát."

Brunet chtěl být opatrný, protože doktor říkal aby se Louis nějak fyzicky nenamáhal, a tak sebral všechnu svou vnitřní sílu a zašeptal tiché "Ne".

"Proč? Nepřitahuji tě dost?" ptal se starší.

"Právě, že až příliš. Toužím po tobě celé dny i noci" polkl. "Ale nejsi ještě fyzicky v pořádku" pousmál se a pohladil Louise po tváři. Ten se nafoukl jak bublina.

"Je mi skvěle" hájil se Louis. "Takhle mě nebudeš chtít nikdy! Chci ti to dát jako dárek!" zabručel Louis.

"Lou, přestaň" uklidňoval se stále Harry. Protože neměl sex tak dlouho a prostě Louisův zadek, bože byl z toho tak tvrdý.

"Nechceš obohatit mou díru?" provokoval stále Louis. Věděl, že Harryho pohár trpělivosti zachvilku přeteče. I on už byl na pokraji. "Alespoň blow job" zamrkal.

"Louisi!" okřikl ho tiše Harry.

"Prosím" žadonil Louis, očividně nadržený a natěšený na Harryho bujnou erekci.

"Ehh" zaúpěl Harry a sundal si džíny. Začal Louise pomalu a něžně líbat na ústa, poté sjel na krk, na bradavky, na pupík a zastavil se u lemu boxerek. Vzal je mezi zuby a pomalu začal stahovat dolů, dokud nebyl Louis úplně nahý. Vrátil se zpět nahoru a začal dávat malinké polibky na Louisovo čelo, nos, tváře, bradu a poté rty. Louis zavzdychal a doslova z Harryho strhnul boxerky. Chvíli na sebe jen tak zírali, ale milovali to.

"Louisi, pokud ti není dobře, tak-" nestihl to brunet, ani do říct a už byly krásné rty jeho přítele přiložené na těch jeho. Líbal ho pomalu, ale přitom tak procítěně.

"Chci to, Harry" a to Harryho doslova ujistilo, lépe řečeno i pobídlo k tomu, aby Louise pomiloval, tak jak nejlépe umí.Pomalu nahmatal v šupleti kondom a lahvičku, která voněla po jahodách. Když chtěl stříbrný balíček roztrhnout, tichý hlas jeho přítele ho zastavil.

"Nechci kondom, chci tě cítit, úplně" mumlal stále dokola Louis. Harry tedy odhodil stříbrný balíček a popadl pouze láhev, aby mohl svého milého připravit. Louis ležel nahý pod jeho přítelem, lehce se otřásajíc, když se Harryho vlhké prsty dotkly jeho vstupu.

Zakňučel jako raněné štěně, když do něj brunetovy dlouhé prsty vklouzly, připravujíc ho.

Louis se pod Harrym svíjel, jednou rukou se věnoval Harrymu a druhou rukou silně drtil bílé prostěradlo.

"Víc, Harry" zakňučel Lou. Harry tedy vytáhl své prsty z Louise a pozoroval, jak se jeho díra sevřela kolem ničeho. Miloval ten pohled už teď! Znovu vzal do rukou láhev a trochu tekutiny si vymáčkl na prsty, a poté na své erekci párkrát zapumpoval. Snažil se, aby byl hodně navlhčený, nechtěl vidět Louisovy bolestné grimasy. Když si myslel, že už je připraven až dost, opatrně se nasměroval k Louisově vstupu a otřel se o něj svou špičkou. Louis zmučeně zakňučel, ale byl umlčen Harryho rty, které jej pomalu ale něžně líbaly, zatímco do něj pronikal. Harry nad tím pocitem úzkosti zavzdychal současně, jako Louis nad pocitem plnosti. Harry vyčkal na svolení od Louise, než se v něm pomalu a něžně začal pohybovat.

Netrvalo dlouho a už oba byli u svého vrcholu, protože oba neměli sex tak zatraceně dlouho. Louis vystříkl své sperma na své bříško, které bylo jen o pár odstínů tmavší, než tato bílá tekutina. Hazz vystříkl svou dávku do Louise, a když byl připraven, vystoupil z něj a svou lásku očistil.

"To bylo" dýchal nepravidelně Louis, když si Harry lehl vedle něj. Nemohl najít ty správné slova, jak tu dokonalost popsat. Ale Harrymu naštěstí rozuměl i beze slov.

"Jo, to bylo" přikývl, snažíc se zklidnit svůj dech.

"Nejlepší dárek k narozeninám" zamumlal předtím, než spojil jejich rty v jedny.


Můžu Vám, oznámit že nám zbývá ještě 12 dílů:( Dneska mám dobrou náladu a že jste tak skvělí, tak přidávám ještě jeden díl! Už jste hlasovali pro Louise na MTV EMA? Pokud ne, běžte mu tam hodit hlas, ať na něj můžeme být zase pyšní!

A taky můžete na mém profilu najít můj starší příběh Stay, který jsem právě znovu publikovala! 

-Vaše Queensbby

Dear Soldier //Larry//Kde žijí příběhy. Začni objevovat