Kolo

553 29 2
                                    

Selena
Ráno jsem se probudila celá rozlámaná. Najednou jsem si vzpomněla na včerejšek. Začala jsem tak nějak přemýšlet o tom Cameronovi, chápete jestli to myslel vážně. Ale kdo ví, třeba se z nás kamarádi vážně stanou.

Vstala jsem z postele a zaplula jsem do koupelny, kde jsem si dala rychlou sprchu. Díky bohu že je dneska víkend.
Vylezla jsem ze sprchy a svoje tělo jsem zabalila do ručníku. Ještě nachvíli si lehnu do postele, no co, je víkend. Znovu jsem usnula, takže jsem se probudila tak za další hodinu. Nevadí. Válela jsem po posteli a pořád jsem měla hlavu plnou včerejška. Finálně jsem vstala a šla jsem do kuchyně. Naši byli výjimečné doma, což jak víte se moc často nestává.
××
Cameron
Je ráno, a já se probudil u nějaké random holky. Byl jsem asi nějaký párty nebo co, protože si nic nepamatuju-počkat. Matně si vzpomínám že jak jsem odcházel od Seleny tak jsem zašel do baru a.. tam jsem asi sbalil tuhle holku. Koukl jsem se na ni a spala. No nic, čas se vypařit. Vstal jsem a byl jsem nahej, takže skvělý. Ještě najít boxerky a mohl bych konečně vypadnout. Ze země jsem sesbíral kousky mýho oblečení a vyšel jsem z jejího pokoje. V domě bylo ticho takže předpokládám že tu nikdo není. Šel jsem konečně domů. Napadlo mě, že bych ke mně dneska mohl pozvat Selenu. No co, musím s ní teď trávit co nejvíc času.

Odemkl jsem dveře od našeho domu, a hned ke mně přiletěla Sierra. Jo tu asi ještě neznáte, je to moje starší sestra. Nechcete poslouchat její kecy 24/7, vážně ne. Je jí jen dvacet jedna a myslí si, že mě může donekonečna poučovat. Je horší jak máma. „Můžeš mi do prdele říct, kdes zase byl celou noc?" rozmáchla rukama. „Hej klídek, co zase vyšiluješ?" dal jsem ruce do obraného gesta a ustoupil jsem. „Hledala tě tady Alissa. Čekala tady snad celou věčnost a tys zase někde píchal s nějakou jinou." probodla mě pohledem. „Prosím tě neser se do toho s kým píchám a s kým ne. A teď bych rád šel." ironicky jsem se usmál a odcházel jsem do mýho pokoje. Je to fajn ségra ale jak říkám, plete se do něčeho, do čeho ji nic není.
Dolehl jsem na svoji postel a vzal mobil do ruky. Mohl bych napsat té Seleně ať dojde.

Me: Čau hele nechceš se dneska stavit?:) Pokecali by jsme a tak :D

Selena: Ahoj.. hele já nevím..

Me: No tak :D

Selena: noo.. tak asi jo. V kolik?

Me: teď? :)

Selena: fajn. Hele ty vlastně bydlíš jen o dvě ulice ode mě že? :D

Me: Joo :DD Chino Hills 21

Selena: Fajn budu tam.

Tak, to by bylo. Šel jsem se převlíct a čekal jsem, kdy přijde. Absolutně netuším, co budeme dělat. Teda jako.. věděl bych jo, ale to ona nebude chtít. Vy víte co tím myslím.
Zvonek. Fajn je tady. Chtěl jsem jít otevřít, ale to už udělala Sierra. Doběhl jsem tam a ty dvě se na sebe nasmívaly. „Ehm.. ahoj Sel. Sierro tohle je Selena, moje.." kurva co ona vlastně je? „Kamarádka." dopověděl jsem. „A Seleno tohle je Sierra, moje sestra." musel jsem je seznamovat, skvělý. Podaly si ruce a hned si začali povídat. Sierra si ji odvedla do obýváku a pustili telku. No já myslel že půjdeme ke mně ale tak co. Když si spolu rozumí.
××
Uběhly asi tři hodiny a my pořád sedíme v obýváku a děláme hrozný sračky. Furt se něčemu smějeme a teďka konečně vidím Selenu uvolněnou. „Hele mám nápad, co kdybych tě namalovala a udělala ti vlasy?" řekla zničeho nic Sierra. Vůbec jsem si nevšiml že Selena není namalovaná. Vypadá hezky i bez všech těch sraček na ksicht. „Jo fajn" vesele přikývla a Sierra si odskočila pro ty malovátka nebo jak se tomu říká. „Hele půjdeme potom někam?" navrhl jsem. „Ehm ..jo můžeme." usmála se. Mám pocit že už mi to pomalu ale rychle začíná žrát. Pro sebe jsem se usmál a dál sledoval televizi. Sierra přiběhla a začala ji malovat. Byla prdel se na to koukat když se u toho furt smáli. „Tak, hotovo." Řekla Sierra a podala Seleně zrcátko. „Týjo, to je změna." koukla na sebe nevěřícně do zrcátka. "Já se vlastně nemaluju vůbec nebo jen někdy, ale tohle se mi fakt líbí. " usmála se a prohlížela se že všech stran. Musím uznat, že jí to vážně sluší. „Hey Seleno?" řekl jsem mířil jsem na ni mobilem. Koukla na mě a já ji vyfotil. Jo, taková trochu momentka.

Sorry for Everything [Cameron Dallas]Kde žijí příběhy. Začni objevovat