Tanıtım

13.6K 335 89
                                    

Geçmişi geçmişte bırakmayan bir kadın...

Hayatı peri masallarındaki gibi elbette değildi fakat hayal ettiği her şeye sahipti. Mutluydu, seviyordu ve en önemlisi seviliyordu. Babası gibi şerefli bir polis olarak görevinin başındaydı. Aşık olduğu adamla evlenecek, bir ömür beraber olacaktı. O kaza olana kadar. Artık o yarım, artık o yalnızdı.

Geçmişten gelen bir adam...

Hayatı hiç kolay değildi. Kimsesiz geçen yıllarının ardından hayallerini süsleyen mesleğe kavuştuğunda kalbinin de sahibi bulmuştu. Aşkı ile görevi arasında sıkışıp kalırken tercih yapması çok zordu. Ya üstesinden gelecek ya da her şey bitecekti.

Çekilen acıların telafisi olacak mı?

Zaman acımasızdı ama yürekteki acılar ilk günkü kadar tazeydi. Keskin bir bıçağın üzerinde yürüyen aşıkların sonu ne olacaktı?
Kaybeden ne Eray ne de Serva idi.
Bu sefer aşk yetim kalmıştı.

Bu sefer aşk yetim kalmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Herkese, merhaba.
Bu kitabı düzenlemem konusunda beni gaza getiren aarkadaşım; tugcasirak , ssonsuzteşekkürler. Bana gerçek dost olduğun için minnettarım.
İthaf kısmı senindir bebeğim, seviliyorsuuuun. ♡♡
••
Gelelim kitaba, 2014 yılında *BURADA* final olmuş çoktan okunmuş bir kitabı neden yeniden düzenleyip yazıyorsun diyenler olacak, cevabım da şu; eski hâli - Facebook da fks öykü kulübü sayfası şu an yok, en ilk orada 2011 yılında paylaşmıştım. Yine facebook da 2012 yılında Hikayeler. sayfasında paylaşmıştım ve hâlâ yayında. - yabancı karakterlerle yazılmıştı ve hep aklımın köşesinde duruyordu. Ben de hazır gaz almışken Türk karakterlere çevirip hikayeye derinlik katmak istiyorum. Büyük değişiklikler ve yeni sahneler, düzenlenen bölümler ile benim içime sinen bir hâle büründü. Umarım bu hâlini sizler de sever ve benim kadar benimsersiniz. Aşırı heyecanlıyım, o zaman başlayalım!
•••
Nurhayat Turna

Gecenin UğultusuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin