30. - Časť

707 45 8
                                    

Táto časť bude trochu dosť smutná!!

Všetci spia no len ja som hore. A momentálne som aj strašne smädná tak sa idem napiť. Tak som sa potichu vymotala z Macovho lona a opatrne otvorila dvere. Vybrala som sa do malej kuchyne a koho som tam nestretla? Toho Olivera. To je ten choreograf. Počas dňa somnou flirtoval no ja som ho pekne odpálkovala.

,,Ty malá suka to čo malo cez deň byť? “ spýtal sa ma a bola som prekvapená z jeho reakcie.

,,Čo myslíš? “ spýtala som sa.

,,Rozídeš sa s Marcusom. “ povedal. To sa mi akože vyhráža?

,,A čo ak nie? “ spýtala som sa a vtedy som pocítila na líci jeho ruku.

,,Neveru ti neodpustí však? “ spýtal sa. Na čo myslí?

,,Prečo? “ spýtala som sa nechápavo.

,,Pre toto. “ povedla a začal ma bozkávať. Snažila som sa ho od seba odstrčiť no vôbec sa mi to nedarilo. Vždy ma buď kopol do brucha alebo dal facku. Teraz ma vedie niekam, neviem kam. Zatvoril dvere a začal ma vyzliekať.

Stalo sa to. Znásilnil ma. A ja tu v rohu plačem. Nevládzem. Bolí ma celé telo. Nechcem tu byť. Pri Macovi. Pri Kaji. Pri Tinusovi. Hanbím sa za seba. No mám tu hrdosť, že mu aspoň napíšem čo sa stalo. Zobrala som papier a pero a písla som.

Milý Mac,
Keď toto čítaš, typujem, že nevieš kde som. Tak to má byť. Túto noc, sa stalo niečo strašné a preto nemôžem teraz nikoho vidieť. Potrebujem niekoho oporu. No tvoju si nezaslúžim. Zradila som ťa. Večer som sa išla napiť a v kuchyni som stretla Olivera. Odviedol ma do izby a tam ma znásilnil. Bránila som sa. Teraz mám po celom tele modriny a bolí ma celé telo. Ak by ti na mne záležalo aj po tomto, prosím ťa, zbavte sa ho. Možno sa nám naše cesty raz stretnú. Možno. Milujem ťa a navždy budem.
S láskou Mia.

Dopísala som a utrela som si zvyšné slzy. Opatrene som položila list na nočný stolík vedľa Maca a pobrala som sa von z domu. Zobrala som si taxík a zviezla som sa na letisko. Na letisku som si kúpila letenku na najbližší let na Slovensko. O 30 minúť. To je v pohode. Ešte si vybaviť ubytovanie.

,,Kika? “ spýtala som sa do telefónu. (Kika je tá, s ktorou Mia volala v 24 časti)

,,Čo potrebuješ Mia? “ spýtala sa rozospato.

,,Odchádzam z Nórska. Mohla by som chvílu bývať u teba? “ spýtala som sa prosebne. Kika má 16 a býva sama.

,,Jasné, kedy prídeš? “ spýtala sa.

,,Asi za 3 hodiny. “ povedala som.

,,Okej, čakám ťa. Ahoj zlatko. “ povedala.

,,Papá. “ povedala som a zložila.

Práve sedím v lietadle a smerujem na Slovensko. Už teraz mi všetci chýbajú. Ale určite to bezo mňa zvládnu. Oni sú silný. Ako som hovorila. Osud si zariadi svoje a raz sa určite stretneme. Práve som vystúpila a zavolala som si taxík. Od letiska je Kikin byt vzdialený iba 20 minút. Dala som taxíkarovi peniaze a vystúpila som. Zazvonila som na byt a otvorila mi natešená Kika.

,,Ahój. “ povedala som a hodila som sa jej okolo krku.

,,Čauko. Stalo sa niečo nevyzeráš v pohode? “ spýtala sa a ja som zo slzami v očiach prikývla. Išli sme do jej obývačky a Kika prinoesla 2 poháre s kakaom.

,,Tak hovor. Čo sa stalo? “ spýtala sa Kika.

,,No ja a Mac sme spolu a dnes cez deň sme išli do Osla naspievať pieseň a v noci som bola smädná a ich choreograf ma znásilnil. “ nevydržala som to a rozplakala som sa úplne.

,,Mia šššt. “ utešovala ma Kika. Neviem čo by som robila bez nej.

Zobúdzam sa na gauči spolu s Kikou. Idem do kúpelne a keď sa pozriem do zrkadla skoro odpadnem. Opuchnuté červené oči. Vlasy na všetky svetové a nesvetové vlasy. Keď som sa ako tak dala do poriadku. Išla som sa pozrieť na mobil koľko je hodín. No niečo ma zarazilo. 73 zmeškaných hovorov. 5 Kjell - Erik, 18 Tinus, 20 Kaja a 30 od Maca. Správ mám 30. Skoro všetky od Maca. Ako sa o mňa bojí, že ho vyhodili, že mi nemá čo odpúšťať a že sa mám vrátiť. Nad tými správami mi bolo do plaču. Preto som si všetky čísla blokla.

▪▪▪▪▪▪ Marcus pov ▪▪▪▪▪

Ráno sa zobudím skorej než ostatný. No necítim vedľa seba Miu. Asi si odbehla a WC. Keď sa po 10 minútach vstalo som no ako som vstal padol nejaký papierik. Zdvihol som ho a to čo som tam uvidel ma prekvapil. Bol to list od Mii. V ktorom píše, že odišla pretože ju Oliver znásilnil. Ten magor, debil. Idem ho zabiť.

Pokračovanie nabudúce..

Ahojte Mmer, snáď vám nejako veľmi nevadí, že sa v tejto časti stalo to čo sa stalo... ale nebojte sa 😚

M&M [How I Meet You]Where stories live. Discover now