29. - Časť

750 42 5
                                    

Ktorý na mňa stále hľadí prosebným pohľadom. Je mi ľúto. Odpustím ti až ku mne na kolenach prídeš a ospravedlníš sa
.
,,Kaja, vieš o tom, že mám pre teba niečo? “ spýtam sa jej. Až teraz som si spomenula na tie veci čo som jej kupovala na koncerte. Sú u Maca v skrini.

,,Čo? “ spýtala sa a pozrela sa mi do očí.

,,Mám pre teba veľa vecí od tých dvoch. “ poviem a ukážem iba na Tinusa.

,,Ty si zlatá. Ďakujem. “ povedala a objala ma.

,,Už sa uzmier s Macom. Pozri sa ako zničene vyzerá. “ pošepkala mi do ucha.

,,Počkám, kým si predo mňa neklakne a neospravedlní sa. “ tiež jej pošpkám do ucha a zasmeje sa.

,,To od neho žiadaš veľa. Snáď ho to napadne. Ty moja tvrdohlavka. “ povedala už hlasnejšie, keďže sme chceli aby to počul aj Mac. Len som sa zasmiala.

,,Ďakujem ti. “ povedala som a objala som ju. Znova som sa pozerala do čokoládovo hnedých očí patriacich Macovi.

,,Pre sestru čokoľvek. “ povedala a žmurkla na mňa. Potom sa otočila na Tinusa a pobozkala ho. Ja som sa vybrala robiť to, čo som chcela už dobré 2 týždne spraviť. Počúvať ich pesničky. Wau. To je jediné na čo som sa zmohla pri prvej pesničke. Bae. No potom mi niekto vytrhol jedno sluchadlo a nasadil si ho. Pozriem sa mu do tváre a všimnem si, že je to Mac. Pozriem sa na Kaju a Tinusa. Tí sa premiestnili na kraj. Toto im nedarujem. Práve išla pieseň s názvom Heartbeat. Po chvíli mi ju Mac začal potichu spievať do ucha.

,,Mia, prepač. Slubujem, že sa už nikdy nedotknem tvojích vlasov “ povedal ale ja som pokrútila hlavou na nesúhlas. Videla som ako mu vyšla jedna slza, hneď si ju zotrel. No po nej sa mu spustili ďalšie.

,,Prečo? “ spýtal sa s roztraseným hlasom a pozeral sa mi hlboko do očí.

,,Lebo si si neklakol. “ povedala som a usmiala som sa. Mac si hneď klakol.

,,Odpusť mi, že som ťa šticoval. Už to neurbím. “ povedal ešte s jemne roztraseným hlasom a ani sa neopýtal, hneď ma pobozkal. Hneď sme započuli potlesk a pískanie. Ako? Nikoho som si nevšimla. S Macom sa odtiahneme. Pohľad sa nám naskytne na asi 10 ľudí. Medzi nimi sú aj Kaja, Tinus a ich rodičia.

,,Mia, ty si strašne tvrdohlavá. “ povie ich otec a zasmeje sa. Potom sa nejako všetci rozpŕchnu.

,,Za 10 minút nám prinesú text. “ oznámil mi Mac do ucha a jemne mi ho pobozkal. Ja som sa me neho len usmiala a opäť som si nasadila sluchadlo a jedno si nasadil Mac. Počúvala som tú, čo sa mi aj na koncerte páčila. Without you. Mac mi začal opäť spievať do ucha.

,,Bolo to úžasné. “ povedala som a otočila som sa k Macovi. Započula som Tinusa ako tiež Kaji spieva nejakú pieseň. No tú nepoznám. Teraz do tejto miesnosti prišli 3 starší chalani.

,,Ahoj, ja som Leo, mám na starosti hudbu. Ty si.. Mia. Hej. Tu máte texty. Do hodiny sa ich ako tak naučte.“ povedal a podal nám trom texty.

,,Ja som Max a mám na starosť spev. “ povie ďalší.

,,A ja som Oliver a mám na starosti choreografiu. “ povedal posledný a podľa mňa najmladší. Potom sa všetci vytratili.

,,Ideme sa ho učiť? “ spýta sa Mac a ja prikývnem. Už ma niekam ťahá za ruku. Otvorí dvere do nejakej miesnosti a mne ide vyraziť dych. Bola tam nádherná záhrada. Prešla som ju celú.

,,Tu sa učím texty ja. “ povedal mi Mac do ucha.

,,Je to tu úžasné. “ poviem a otočím sa ku Macovi on si dal jeho ruky cez môj pás a ja cez jeho krk. Potom ma nežne pobozkal. Prešlo 50 minút a my to ako tak to vieme a ideme do tej miesnosti kde sme boli ja predtým. Tam už boli Kaja a Tinus a ich rodičia. Potom tam prišiel aj Leo a Max.

,,Dobre, tak teraz, Marcus, Mia a Martinus poďte za mikrofóny a skúste to zaspievať s touto melódiou. “ povedal Leo a pustil nejakú melódiu. Keď skončila išli sme za sklo a nejako na 20 pokus sa nám to konečne podarilo.

,,Máme to. “ zakričal Max a ja som objala Maca a Tinusa. Potom k nám prišla Kaja a všetci sme si dali spoločné objatie.

,,Boli ste úžasný. “ ozvalo sa za nami. Otočili sme sa a uvideli sme ich otca.

,,Ďakujeme. “ povedala som. Potom sme sa všetci rozbehli a išli ho objať. Nebyť stolíka by sme spadli. A začali sme sa smiať ako sprostý.

Podobne prebehol celý deň a teraz ležím s Macom v posteli a Kaja s Tinusom.

Pokračovanie nabudúce..

Ahojte MMeri, už ani neviem čo písať 😂😂 keďže sa stále opakujem, no čo už.. tak ja pevne verím, že sa vám aj táto časť páčila a majte sa krásne aj keď počasie také nie je 😕. Mohlo by byť teraz zázrakom leto 😊😊.

M&M [How I Meet You]Where stories live. Discover now