-0-

30K 947 164
                                    

Pomalu jsem kráčela vedle mého otce vstříc mému novému životu a byla jsem šťastná. Poprvé v životě jsem si byla na sto procent jistá, že dělám správně. Stál přede mnou vysoký a pohledný muž se zářivým úsměvem na tváři a nehynoucí láskou v očích. Byla jsem si jistá, že on je ten pravý a že právě s ním chci být po zbytek svého života. S ním chci vychovávat naše děti a zestárnout. On je totiž jediný, kdo ve mě vidí, jaká doopravdy jsem a nesoudí mě. Líbí se mu každá má část a nic na mě nechce změnit. To on je ten, kdo ukradl mé srdce. On je jediný, kterého neuvěřitelně moc miluju a z celého srdce vím, že mu můžu věřit. To on je cesta, po které se chci vydat. S ním po mém boku.

,,Berete si tedy pane Logane Foxi Theresu za právoplatnou manželku?" probere mě ze snění o mém milém hlas našeho oddávajícího. 

,,Ano," řekne pevným hlasem a uchopí mou dlaň. 

,,A vy, slečno Thereso White, berete si pana Logana za právoplatného manžela?" tentokrát všichni přesunou zrak na mou maličkost. Pohlédnu do Loganových očí, ze kterých srší jen láska a něha. 

,,Ano," vydechnu a ihned na Loganovi poznám, že si oddychl. 

,,Nyní si vyměňte svatební prsteny," pokyne Maxovi, aby nám je přinesl. Ten se rošťácky zaculí a přikráčí k nám. Logan mu rozcuchá jeho tmavé vlásky a pak uchopí prstýnek, co patří mě. Nastavím mu svou ruku, na které se za pár sekund rozzáří stříbrný prstýnek. Poté vezmu ten pro Logana a nasadím mu ho na jeho dlouhý prst. Jeho mužná ruka se tak stane okamžitě víc přitažlivá než dřív. ,,Rád bych vám, dámy a pánové, představil naše novomanželé Foxovi. Smíte se políbit," rozhodne oddávající. Logan mě jemně chytne za mé boky a spojí naše rty. Byl to ten nejdokonalejší polibek, jaký jsem kdy zažila.

,,Teď už si jen a jen moje," šeptne mi Logan do ucha a znovu mě vášnivě políbí.


KONEC

Nemůžu uvěřit, že už jsme na konci. Hrozně moc chci vám všem poděkovat za vaše hlasy, komentáře a přečtení. Bez vás bych nedošla až sem. Nikdy bych nevěřila, že bude mít tahle knížka takový úspěch a dělá mi to obrovskou radost. Vážně vám všem děkuji ;*

KDO BY CHTĚL POKRAČOVÁNÍ? 

Pokud by se tu našel někdo, kdo by chtěl pokračování příběhu Mine, tak mi určitě můžete dát vědět. Už jsem nad tím přemýšlela, ale nevím, jestli by to chtěl někdo číst :/ 

Takže pokud tu někdo takový je, napište mi to dolů do komentářů. 

-Jinak vážně všem mooooc děkuju. Jste zlatíčka.-

Btw best song ever!

Mine ✔ |book 1|Kde žijí příběhy. Začni objevovat