-8-

27.1K 876 63
                                    

Všichni jsme se dobře bavili a dost se nasmáli. Dokonce jsem si i zvykla na Loganovi doteky. 

,,Max usnul," ozve se Margo a všichni přesuneme zrak na spícího chlapce. 

,,My ho odneseme," nabídne se Logan. S úsměvem přikývnu a oba se zvedneme. Logan si ho vezme do náruče a vyneseme ho do jeho pokoje. Opatrně ho položí do postýlky, já mu sundám boty a bundu a přikryju ho dekou. ,,Myslím, že se všem moc líbíš," ozve se Logan, když vyjdeme ven před pokojíček. 

,,Z tvé rodiny jsou všichni hrozně moc milý," usměju se na něj. 

,,Děkuju," vypadne z něj. ,,Děkuju, že přesto, že bystu asi ani nechtěla být, tak tu jsi a jsi výborná a všem se líbíš," zašeptá. ,,Hlavně mě," dodá a já k němu zvednu překvapený pohled. ,,Omlouvám se za to, že jsem tě k tomuhle přinutil, ale kdybych to neudělal, nemohl bych udělat ani tohle," chytne mou levou tvář a opatrně se ke mně skloní. Už jen počítám vteřiny do té doby, než přitiskne své rty na mé.  O tomhle jsem snila už od mala a jsem vlastně i ráda, že to je zrovna Logan. Sice ho nesnáším, ale zároveň ho mám i ráda. 

Jemně mě natiskne na zeď přesune duhou ruku na můj bok. Já ty své nechám, ať si vystřelí k jeho krku, kde se usadí. ,,Máte uložit dítě, ne udělat další," ozve se vedle nás pobavený hlas Margo. Okamžitě se odtáhnu a pohlédnu na Margo, která zašla zřejmě na záchod. Ucítím na své tváří Loganův dech, který se snažil popadnout. Pohlédnu do jeho očí, ve kterém jdou vidět jeho jiskřičky. Nevím proč, ale jeho očím se nedá odolat. Ještě jednou ho políbím a pak se rozejdu dolů. Logan mě ihned následuje. Sedneme si zpět na zahradu a Logan mi tentokrát položí svou ruku na mé stehno. Je to zvláštní, ale už mi to nevadí a ani mě to nevyleká. 

,,Spí, jako zabitý," uchechtne se Logan. 

*******

,,Tady máš Loganovo staré tričko ze střední, snad ti to bude stačit," podá mi bílé tričko s logem školy. Mile poděkuju a zavřu se u sebe v pokoji. Sundám si šaty a obléknu si tričko. Přesně ve chvíli, kdy si rozpletu vlasy a udělám si drdol do pokoje vejde Logan. Sundá si oblečení a nechá si jen trenky. Konečně se mi tak naskytne pohled na jeho vypracované tělo. Asi si všiml, že ho pozoruju, protože se uchechtl. Prohrábl si své tmavé vlasy a lehl si do postele. Nejen, že jsem udělala pokrok s tím, že jsem ho políbila a nechala ho, aby se mě dotýkal, ale ještě s ním musím spát v jedné posteli. Tolik pokroků na jeden den je dost. Bohužel jiná možnost není a tak jsem si tedy lehla vedle něj. 

,,Mám takový pocit, že si tě Max oblíbil," uchechtne se a prolomí tím ticho mezi námi. 

,,Je moc roztomilý," usměju se. ,,A je ti dost podobný," dodám. 

,,Aspoň bude takový fešák jako já," zasměje se. Ach to jeho ego...

,,S tím fešákem si nejsem tak jistá," zažertuju. 

,,Co prosím?" zvedne na mě naoko uraženě obočí. ,,Slečinka by si neměla takhle zahrávat," zvedne na mě ukazováček. ,,Až přijedeme domů, dostaneš trest," pohrozí mi a pak se oba rozesmějeme. ,,Půjdeme spát, ano?" natáhne se k lampičce, aby ji zhasl. Já zhasnu tu svou a zachumlám se do deky. Pak ale ucítím dvě mužské paže, jak se mi obmotají kolem boků a majetnicky si mě přitáhne co nejblíž k sobě. ,,Sladké sny," políbí mě a položí svou hlavu hned vedle té mé. Jeho náruč mi bylo opravdu moc příjemná, takže jsem v ní okamžitě usnula. 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Myslím, že nám tu začínají tát ledy... :D

Mine ✔ |book 1|Kde žijí příběhy. Začni objevovat