Forty-three

4.8K 291 22
                                    

Bylo úsměvné sledovat jak se Louis snaží. Šlo na něm vidět že chce dokázat, že to dokáže. (pozn. autorky: ano já vím, velmi logická věta:D) Že se dokáže strefit. Jen nevím jestli to chce dokázat sobě či mě. Možná oboum.

Ze začátku se hodně vztekal, protože mu to upřímně moc nešlo. Několikrát jsem se dokonce neubránil smíchu. Nedalo mi to a musel jsem mu pomoct. Nešlo to udělat jinak, než být mým tělem natisklý na tom jeho. Bylo to zvláštní, ale Louis si nijak neztěžoval. Jeho reakci, kdy se pomocí mé pomoci trefil, jsem se musel hlasitě zasmát. Poté mu už to šlo skvěle. Vážně. Na to jak mu to ze začátku nešlo, tak později to vypadalo, jako by už někdy v minulosti střílel.

Na poprvé byl o dost lepší než já. Já se svůj první den, kdy jsem se učil střílet netrefil ani jednou. Byl jsem prostě lempl. Musel jsem hodně trénovat, abych se dostal tam, kde jsem teď.

Jak vždy říkával Jeremy, týpek co mě učil střílet. Trénink je to nejdůležitější. Bez něj to nedokážeš.

,,Snaž se kurva!" zavřískal vedle mě naštvaně Jeremy. Prudce jsem sebou trhnul a rozklepanýma rukama pomalu namířil na terč v podobě plastové figuríny. Silněji jsem v ruce sevřel zbraň a zhluboka se nadechl. ,,Tak střílej" zavrčel vedle mě netrpělivě. Lekl jsem se jeho hlasu a vystřelil.

Minul jsem. Opět.

,,No to si ze mě snad děláš prdel ne?" vykřikl a já na své tváři ucítil pálení. Opět mě uhodil. ,,Znova!" rozkázal. Opět jsem pomalu namířil na terč a s hlubokým nádechem vystřelil. Zavřel jsem oči. Bal jsem se, že jsem opět minul.

,,Ty seš marný" pokroutil nade mnou hlavou a dal se na odchod.

Opět jsem minul.

Jeremy nebyl špatný chlap, to vůbec. Jen jeho výcvik byl o trochu tvrdší. Díky tomu jsem v tom ale tak dobrý. Někdy je tvrdší trénink lepší.

,,Hazz?" vytrhne mě z mých myšlenek Louisův hlas. Kouknu se na něj pohledem 'co potřebuješ' a čekám na jeho odpověď. Chvíli nic neříká, poté ale promluví.

,,Uhm no, mám celkem hlad, t-tak jsem se chtěl zeptat, jestli si neuděláme něco k j-jídlu" vykoktal se značnou nervozitou v hlase. Nechápu proč je nervózní. To si jako myslí, že ho zabiju za to že má hlad?

Louis's view:

,,Uhm no, mám celkem hlad, t-tak jsem se chtěl zeptat, jestli si neuděláme něco k j-jídlu" dostal jsem ze sebe nervózně. Proč jsem sakra nervózní? Ty seš fakt marný Louisi.

,,Tak si něco objednáme. Taky mám celkem hlad" mykl rameny.

,,N-no já myslel, že bychom si mohli něco uvařit" ano, mám rád takové ty jídla jako je pizza, fast food a podobně, ale domácí jídlo jsem neměl už dlouho. Pokud tedy nepočítám tu restauraci. Mohl jsem vidět jak Harry značně ztuhl. Nechápavě jsem se na něj podíval. Z jeho pohledu mi to ale poté došlo.

On neumí vařit!

,,Ty neumíš vařit!" vykřikl jsem nevěřícně. Takže ten dokonalý Harry Styles neumí vařit? No to nene. Tomu nevěřím!

,,Umím spoustu jiných věcí" odpověděl prostě Harry. Proč mi to přišlo jako dvojsmysl? Nemůžu tomu uvěřit. On vážně neumí vařit! To proto neustále objednává jídla nebo chodíme do restaurací.

,,Tak já něco uvařím" rozhodl jsem. Nejsem sice nějak úžasný kuchař, ale něco jednoduchého snad zvládnu.

Jsem až tak šikovný, že se mi podařilo zapálit pánev. Ano pánev. Tak nějak jsem zapomněl, že vaším vajíčka a ono to chytlo. Do teď nechápu jak je to možné. Talent se prostě pozná.

,,Ty umíš vařit?" zeptal se překvapeně Harry. Přikývl jsem. To vypadám až tak nemožně, že to Harryho tak překvapilo? Tak díky no. ,,Dobře, tak dnes jídlo nechám na tobě" přikývl Harry nakonec a já se sám pro sebe musel usmát.

Odebral jsem se do kuchyně podívat se, co tady jsou za ingredience. Nic moc. Má tady opravdu jen pár věcí. Tak co bych mohl udělat? Co třeba boloňské špagety? Jo to je dobrý nápad!
Připravil jsem si vše potřebné a dal se do toho.

Btw. to s tou pánví se mi doopravdy stalo:Dd

Criminal|| •Larry Stylinson• *korekce*Kde žijí příběhy. Začni objevovat