Thirty-seven

5.1K 319 62
                                    

Ráno jsem se probudil s neobvykle dobrým pocitem. Jsou příčinou mé dobré nálady Harryho včerejší slova? Nejsem si sice jistý, jestli se mi to jen nezdálo, přesto mi to ale vykouzlilo úsměv na tváři. Jsem si jistý, že to Harry řekl s domněním, že spím. Ale jsem rád, že jsem ještě nespal. Jinak bych to totiž neuslyšel.

Vážně tím chtěl říct, že se ke mně chová jako idiot, protože mu na mě záleží? Vážně řekl, že mu na mě záleží?

Bez jakéhokoli přemlouvání se jsem vstal a šel se převléct. Převlékl jsem se do obyčejného domácího oblečení, které se skládá z obyčejných černých tepláků a bílého trika. V koupelně jsem si vyčistil zuby a vydal se do kuchyně.

Čekal jsem, že tam uvidím Harryho, koho jsem tam ale uviděl mě překvapilo. Seděl tam jeden z mužů z Harryho gangu. Liam myslím.

,,Ahoj Louisi" pozdravil mě s milým úsměvem, když si všiml mé přítomnosti.

,,Uhm, a-hoj" pozdrav jsem mu nervózně opětoval. ,,C-co tady děláš?" zeptal jsem se nechápavě a lehce vyděšeně. Co tady dělá? Kde je Harry?

,,Harry musel jet na jednu akci a já byl pověřen tím, abych na tebe dal pozor" vysvětlil mi. Chápavě jsem přikývl a přešel k lednici s úmyslem si z ní vytáhnout jídlo. Udělal jsem si svou typickou snídani. Cereálie s mlékem. Jak obyčejné, ale chutné.

Váhavě jsem se posadil na barovou židli vedle Liama a začal jíst.

,,Dobrý výběr snídaně" zasmál se Liam. Nejdřív jsem nechápal, ale když jsem uviděl úplně stejné jídlo před ním, tak jsem pochopil a taky se lehce zasmál.

,,Jinak, já jsem Liam" představil se mi s úsměvem.

,,Já vím" přikývl jsem. Ani jsem se neobtěžoval představit se. Mé jméno už stejně zná.

,,Co kdyby jsme se koukli na nějaký film, hm?" navrhl Liam hned poté, co jseme dojedli a já špinavé nádobí uklidil do myčky. Není to zas tak špatný nápad, proto jsem nadšeně přikývl.
Já udělal popcorn a Liam mezitím pustil nějaký film. Vybral nějakou neznámou komedii.

Hodně jsme se u toho filmu zasmáli a neustále si utahovali ze vzhledu postav.

Na to jak na mě Liam působil ze začátku nesympaticky a taky trochu nepříjemně, tak musím říct, že je celkem milý a je s ním vážně sranda. U něj se mi vážně osvědčila fráze:

        Nesuď knihu podle obalu

Neboť Liam je vážně fajn, i když tak na první pohled moc nevypadá. Tedy alespoň pro mě nevypadal.

Harry's view:

,,Jak vám kurva mohl ten zmrd Hemmings zdrhnout?!" zařval jsem naštvaný. Všechno probíhalo podle plánu, zabili jsme všechny Cliffordovy muže a dostali se až k Hemmingsovi a Cliffordovi. Potom  ten zmrd Hemmings zase zdrhnul. Nikdo neví jak ani kde.

Vážně se mi u nich neustále osvědčuje, že jsou idioti.

,,Nevíme šéfe, prostě zdrhnul" mykli rameny. Já jim dál že prostě zdrhnul.

,,Najděte ho! Najděte ho kurva!" zakřičel jsem rozčíleně. Jestli ho nenajdeme, tak je to všechno v píči.

,,Clifforda vemte do klubu. Dneska si už dáme voraz, ale později si ho  pěkně podám" ušklibl jsem se. ,,Hlavně ať je ráno naživu" dodal jsem směrem k Ozzymu. Moc dobře vím, jak rád mučí lidi. Už několikrát je umučil až k smrti. Ano, v podstatě to je náplň jeho práce. Ale už se párkrát stalo, že ty lidi zabil dřív, než nám dali určité informace, které jsme nutně potřebovali vědět. To jsem byl na něj pěkně naštvaný.

,,Jasně šéfe" ušklíbl se Ozzy.

Pokroutil jsem nad ním hlavou a vydal se k autu.

Louise jsem dneska nechal doma s Liamem. Je to sice jeden z mých nejlepších mužů a určitě by se na dnešní akci hodil, ale nechtěl jsem Louise nechat s Niallem. Nelíbí se mi jak se k sobě až moc mají. Ano, sice to jsou dlouhodobí nejlepší kamarádi, ale i tak. S Louisem jsem Liama nechal taky proto, protože mu vážně věřím a vím, že Louise ochrání. A taky je neskutečně ukecaný, takže se Louis určitě nenudí.

.
.
.
.
.
Pojmenování zmrd Hemmings se tady objevuje tak často, že z toho udělám jeho přezdívku asi :D
~~~

             !!!Přečíst prosím!!!

Chtěla bych se vás na něco zeptat. Baví vás tenhle příběh? Já jen, že nikde nepíše žádný komentář, tak nevím. Vždy když mi u nějakého příběhu přišel nějaký komentář, tak o to větší chuť jsem měla psát. A u tohohle příběhu nevím no:/

Dejte mi prosím vědět:))

Criminal|| •Larry Stylinson• *korekce*Kde žijí příběhy. Začni objevovat