Twenty-two

5.7K 352 14
                                    

Probudím se uprostřed noci kvůli obrovské ráně, ozývající se z chodby. S trhnutím se posadím a zmateně se začnu rozhlížet kolem sebe. Nějakou chvíli je ticho, proto si chci opět lehnout, poté se ale z venku ozve hlasitý výstřel. V tu chvíli se mě zmocní panika.

Rozhlédnu se kolem sebe a popadnu do ruky první velkou věc, kterou jsem měl po ruce. Nějaká ta zbraň se bude hodit.

Najednou se prudce rozrazí dveře. Napřáhnu se s úmyslem praštit toho, kdo sem vejde. Dovnitř naštěstí vešel Harry. Úlevně jsem si oddechl, ale hned na to opět ztuhl, když se opět ozval další hlasitý výstřel.

,,Dělej Louisi! Musíme pryč!" vyhrkne. Popadne mě za ruku a začne mě tahat z pokoje ven. V jedné ruce drží zbraň namířenou před sebe. Proběhneme celým domem až do garáže. 

,,Nastup si!" kývne hlavou k černému BMW a sám nastoupí na místo řidiče. Rychle nastoupím a pro jistotu se i připoutám. Za doprovodu výstřelů vyjedeme z garáže a ujíždíme pryč.

Neustále jsem se musel otáčet, a když jsem za sebou uviděl 2 černé auta a následně se ozval výstřel, tak jsem vyděšeně vykřikl.

,,Skloň se kurva!" vykřikl Harry a z opasku si vytáhl zbraň. Nezdržoval se otevřením okna a pomocí zbraně ho rozbil. Ruku se zbraní vytáhl z auta a začal střílet za sebe, ve snaze zasáhnout jedno z těch aut.

,,Chyť volant!" řekl ve spěchu a než jsem stihl tuhle informaci nějak zpracovat, tak se celý vyklonil z okna a začal opět střílet. Jednou z prvních střel zasáhl jedno z aut. Rychle jsem chytil volant a snažil se nevybourat. Šlo to ale těžce když jsem musel být zcela nakloněný a navíc ani nemám řidičák.

Pamatuju si jak jsem byl malý, tak si mě taťka vždy vzal na klín a dovolil mi řídit. Několikrát jsme se sice málem vybourali, ale pro mě to byl neskutečný zážitek, na který vzpomínám doteď.

,,Kurva! Došla mi munice. Musíme zmizet!" vyrušil mě z mých myšlenek Harry a popadl volant.

Projeli jsme snad celé město, než jsme je setřásli. Poté jsme jeli do klubu, kde je relativně asi největší bezpečí.

,,Všichni sem, hned!" zakřičel Harry hned, jen co jsme vešli do skladu. Všichni ihned nechali toho, co dělali a přišli k nám, věnujíc nám -nebo spíše na mě- nechápající pohledy.

,,Nějací zmrdi mě s Louisem dneska napadli. Musíte je najít a zneškodnit. Byli to Hemmingsovi muži. Nevím kteří, ale jednoho jsem poznal. Irwina. Ten zmrd nás celou dobu tahal za nos. Mohli jsme se divit jak jsme chtěli, že spousta našich obchodů byla překažena. Ten zmrd jim dával celou dobu informace a poté šel i po Louisovi. Najděte ho a přiveďte sem. Na živu ale!" předal jim veškeré informace. Takže to byl Ashton? Když si představím, že mě s ním Harry nechal samotného, a to hned několikrát!

,,Provedeme šéfe!" vykřikl jeden z mužů a ostatní se k němu přidali.

,,Dejte se do práce" kývl na ně. ,,A my musíme jet Louisi" chytl mě za ruku a začal mě tahat ven z budovy. Jen tak tak jsem ještě stihl zamávat Niallovi.

Criminal|| •Larry Stylinson• *korekce*Kde žijí příběhy. Začni objevovat