14• depresyonda bir ev hanımı

508 47 41
                                    

"Hyung hala bana Jinyoung hyungun sana gönderdiği fotoğrafları göstermedin!"

Yine Youngjae'nin mutfağında Mark ve onun kucağında top halini halmış mutlu mutlu uyuyan Coco ile kahve içip sohbet ettiği bir sabah başlamıştı. Artık Bambam ve Yugyeom'un son sınavları başlamış, okullarının bitmesine sayılı günler kalmış olduğundan ikiliyi etrafta görebilen pek yoktu. Planları arkadaşlarıyla çalışmaya gitmekti tabii ama bunun doğruluğu herkes için biraz tartışmaya açık bir konuydu.

Yugyeom'un dans gösterisine gidişinin üzerinden birkaç gün geçmişti ve Bambam ve Youngjae bu süreçte hastalıklarını büyük ölçüde atlatmışlardı. Tabii bunda Jackson'ın da katkısı çoktu. İkisini de iyileştirmek için bayağı masraf yapmıştı.

Konu Jackson ve Bambam arasındaki ilişkiye geldiğinde açıkçası kimsenin onları anladığı söylenemezdi. Birbirlerini bu kadar kısa zamanda iyi tanımış gibiydiler. Bambam'ın istediği bir şey olduğunda Jackson bunu anlayıp o daha söyleme fırsatı bulmadan hallediyordu. Diğer taraftan Bambam da Jackson'ın hızlı ve heyecanlı konuşmasını normalde bile anlamak zorken daha cümlelerinin başında ne demek istediğini anlayıp sözlerini tamamlıyordu. Ama resmi bir ilişkileri varsa bile bunu kimseye açıklamış değillerdi. 

Öte yandan Yugyeom ise hayatında yeni bir sayfa açıp Jaebum'ı unutma operasyonuna saçlarını griye boyatarak ilk adımı atmıştı. Tabii Jackson'a yakalanmasının ardından masasının üzerindeki çerçeveli Jaebum fotoğrafını da ona hediye etmek zorunda kalmıştı orası ayrı. 

Mark ve Jinyoung ise biraz karışık ilerliyor gibiydi. Jinyoung yıllardır aşık olduğu insanı unutmakta halen zorlanıyordu ama o mutlu olduğu için kendisi de içten bir sevinç duyuyordu onun adına. Yine de bilirsiniz bazen bir şeyleri atlatmak insanlar elinde değildir ya bu da öyle bir durumdu. Kendini Mark ile olduğu sürelerde tüm bu aşk hayatının getirdiği hüzünden ve iş stresinden biraz daha sıyrılmış hissediyordu. Jaebum ile olan fotoğraf çekiminden bu yana ikilinin arasında iyi bir arkadaşlık doğmuştu ve Mark modellik bakımından oldukça iyi olduğundan Jinyoung onu stüdyoya çağırarak bu fırsatı birkaç kere daha değerlendirmişti. 

"Bunlar benimkilerden birkaçı"

"Bunlar benimkilerden birkaçı"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Dance Dance • 2jaeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin